Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Sikerstratégiák a társkeresésben Sajátítsd el őket és hódíts! cikk

Sikerstratégiák a társkeresésben Sajátítsd el őket és hódíts! (x)


A társkeresés tanulható! – ez a mottója a Szabad Vagyok Programnak, amely tudatos társkeresést és motivációt hirdet egyedülálló nők számára. A Program első, ingyenesen olvasható modulját eddig több ezer nő olvasta végig és a benne lévő tanácsokat, tippeket sikerrel alkalmazva találták meg a társukat. A Program megalkotóját, Randi Andi társkereső coachot kérdeztük a legnagyobb problémákról, amelyekkel a társkereső nőknek szembe kell nézniük.
Sikerstratégiák a társkeresésben Sajátítsd el őket és hódíts!

A társra találás első számú akadálya Te magad vagy!

  - Mi a legnagyobb akadálya annak, hogy valaki társra találjon?

  - A társkereső legnagyobb ellensége az esetek nagy többségében egyértelműen önmaga. Több ezren válaszoltak arra a kérdőívre, amelyben megkérdeztem, hogy melyek a legnagyobb félelmek. A válaszokból és abból a több tucat levélből, amelyeket naponta kapok, egyértelműen kiderül, hogy az első és legnagyobb számú akadály a társkeresésben a nem megfelelő hozzáállás és érzelmi állapot.


  - Mit értesz "nem megfelelő érzelmi állapot" alatt?

  - Konkrétan azt, hogy az illetőnek nincsen meg a kellő önbizalma, illetőleg a társkereséssel kapcsolatban olyan előítéletei, tévhitei és félelmei vannak, amelyek elgáncsolják a leendő társ felé vezető úton. Többek között ezekkel foglalkozunk intenzíven nem csupán online, de offline is a Társkereső Műhelyeken.


Szőke herceg fehér lovon?


  - Tudnál példát mondani egy tipikus tévhitre?

  - A legtipikusabb tévhit nem más, mint a "spontán ismerkedésbe" vetett vakhit, illetve az az elképzelés, hogy a "szép szőke herceg" majd magától fog felbukkanni az életünkben anélkül, hogy egy gazszálat is keresztbe kellene ehhez nekünk tenni. A valóság azonban az, hogy a rohanó életforma és az otthon-munkahely közötti ingázás, az esetleges péntek esti szórakozóhelyi mulatozások nem alkalmasak az ismerkedésre.

  Ha valaki már több, mint két éve egyedül van, az azt jelenti, hogy az életformája nem teszi lehetővé a spontán ismerkedést, bár én azt mondom, nem kell kivárni a két évet, hogy ez kiderüljön: aki párt szeretne találni, az kezdjen neki még ma a tudatos társkeresésnek!


Keress társat tudatosan!


  - Mi az, hogy tudatos társkeresés?

  - Tudatosan társat keresni annak a felismerése, hogy nekem magamnak is tennem kell azért, hogy társat találjak. Egyrészt érzelmileg fittnek, tehát nyitottnak és magabiztosnak kell lennem, másrészt tudnom kell, hogy hol kell keresnem a társamat, melyek a lehetőségeim, harmadrészt tudnom kell kiválasztani a sok elérhető jelölt közül azokat, akik a leginkább megfelelnek az elképzeléseimnek, negyedrészt pedig képesnek kell lennem ismerkedni, flörtölni és randevúzni. Mindezekhez nagyfokú önismeret szükséges. A jó hír az, hogy ez fejleszthető, és ez a fejlesztés, tudatos társkeresés a Szabad Vagyok Program lényege.


Vidéken és 60 fölött lehetetlen párt találni?!


  - Első hallásra furcsának hangzik, hogy a társkeresés tanulható. Mi a bizonyíték arra, hogy a Program működik?


  - Mindenki, aki belekezd, pozitív változásokról számol be az életében. Van, akinek már az is óriási eredmény, hogy tíz évnyi egyedüllét után újból beleveti magát az ismerkedésbe, más még a 8 hét lejárta előtt küldi a fotót, hogy megtalálta a párját. A program képes arra, hogy megváltoztassa a legfontosabbat, az illető társkereső hozzáállását, illetve felbátorítsa és motiválja arra, hogy megkeresse és meg is találja a párját.

  Vannak olyan tanfolyamosaim, akik nagyon nagy érzelmi mélységből indulnak neki. Egyikőjük például egy kisvárosban él, ahol szinte minden héten látja a volt barátját, nem csoda, hogy csak nagyon nehezen tudta túltenni magát a szakításon. A 8 hét elején teljes elkeseredettséggel írt "reménytelen" helyzetéről, de a leckék és a gyakorlatok hatására összeszedte a bátorságát, elmerészkedett társkereső rendezvényekre is. Nemrég kaptam egy mosolygós fotót róla – a fényképen új párját ölelte át. Másik tanfolyamosom 60 fölött vágott neki a társkeresés "projekt"-nek, és neki is alakulnak a randik.

  Szóval reménytelen helyzet nincs, csak magát reménytelennek gondoló társkereső! Utóbbiból viszont rengeteg van sajnos, nekik adok motivációt, energiát, és egy jól működő társkereső stratégiát.


Bevált stratégia társkeresőknek


  - Mi ez a bevált társkereső stratégia?

  - A neve Tölcsér-elv, és bevallom, az üzleti világból ültettem át a társkeresés világába. Az elv felszabadítóan hat az egyedülálló nőkre, és miután elolvasták, rengetegen küldenek nekem lelkendező leveleket, ami azért érdekes, mert az elv lényege pofon egyszerű. Egy új látásmód, új hozzáállás a társkereséshez, ami sokkal hatékonyabbá és nagyobb mókává változtatja az egész folyamatot.


  Hosszú lenne itt leírni, hogy pontosan miről szól, ezért azt javaslom, hogy akit érdekel, az igényelje díjmentesen a Szabad Vagyok Program első két hetes modulját, melynek címe: "Társkeresés indul!" Már ezeket az ingyenes leckéket olvasva is rengeteg pozitív változás állt be az olvasóim magánéletében, van azonban, akinek több segítség kell, ők továbbmehetnek az intenzív 8 hetes tanfolyamra. A két hetes modulra bárki jelentkezhet, csupán az e-mail címet kell megadni ahhoz, hogy két hétig kapja az ingyenes leckéket. Természetesen a feliratkozás semmi további kötelezettséggel nem jár, és egy kattintással le lehet iratkozni a levelekről, hiszen csak azokon lehet segíteni, akik maguk is akarják a változást, ezt erőltetni nem lehet. Mindenkit szeretettel várok a tudatos társkeresők közösségébe!


A két hetes díjmentes modul elérhetősége:

"Társkeresés indul!"
(x) Ez egy szponzorált cikk

Írta: szabadvagyok, 2010. szeptember 28. 10:08

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook