Sikeresen lefogyni (beszélgetés)
Gratulálok a fogyásodhoz, tök jól nézel ki.;))
Remélem együtt könnyebb lesz!:)
Köszi, de az a kép már két éves:DAzóta híztam 5 kgot...Akkor sem volt lapos a hasam, csak mert így oldalt fekszek a képen, így laposnak tünik.
Szóval elég sokat híztam...
Szia!Látom sokan 66 kgról indulnak!19 éves vagyok, hát mozogni néha napján szoktam, ezt kéne rendszeresíteni...Még annyit soha nem mozogtam egy huzamban hogy a testemen is láttam volna a változást.:(Édességet szeretem, de nem vagyok függő, szóval kibírom ha nem eszek...
Nekem aza gáz, hogy a lábam meg a popóm tök rendben van, de a felsőtestem nagyon gáz...A hasamon, a csípőmön meg a hátamon van sok felesleg...Ha ez lemenne, elégedett lennék.:))Amúgy kicsit megnyugtat, hogy mindenki mondja hogy én nem lehetek ennyi kg, mert nem nézek ki annyinak...De ha leveszem a felsőm akkor már látszik is hogy mit kéne ledolgozni.:))
Remélem itt sikerül végre elérnem az álomsúlyt, csak akaraterő szükséges hozzá.:))))
Sziasztok!
Én is csatlakoznék! Nekem Norbival már sikerült leadnom 20 kilót, de a maradék 10, amitől még szeretnék megszabadulni, már nagyon ragaszkodik hozzám!:(( Én továbbra is maradnék az Update-nél, mert ugye igaz a mondás, hogy "győztes csapaton ne változtass!" viszont ahhoz nagyon is kell a támogatás, hogy mozogjak! Az étrendet még csak - csak sikerül betartanom kisebb bűnökkel, de a tornára már nehezebben veszem rá magam!:( Pedig anno minden nap mozogtam és bizony akkor ügyesen mentek is le a kilók! Szóval tudom, hogy ugyanolyan fontos, mint az étrend!
Egyébként 34 éves vagyok és anno 84 kilóról indultam. Most 63 - 65 kiló között mozog a súlyom. Na jó, volt már, hogy voltam 66 is, amikor édességet ettem édességgel!:((( Szóval kb. innen indulok és szerintem nagyon elégedett leszek, ha sikerül lemennem 55 kilóra!:D
Nagyon sok sikert és kitartást kívánok mindenkinek!:DDD
Sziasztok,
Én tegnap kezdtem a fogyókúrát, én olyan 5-8 kg-tól szeretnék megszabadulni.Én is sokmindent kiprobáltam már, épp ezért várok én is valami jó ötletre....
Hahó mindenkinek:-)
Ma kezdtem a fogyit most 68Kg vagyok és szeretnék ledobni olyan 16Kg-ot.
Szeretném minnél hamarabb megvalósitani,mert így nem érzem jól magam a bőrömben.
Ha valaki tud valami jó fogyi tippet azt megköszönném :-))
Már régóta küszködöm és nem nagyon megy:-((
Mindenkinek sok síkert kívánok aki a napokban kezdte a Fogyit
Sziasztok
Sziasztok!
Én is jövök:-) 20-kg-tól szeretnék megszabadulni,én nem szabtam határt,hogy meddig,csak sikerüljön egyszer.Június végén kezdtem 100-kg-ról,most 93vagyok,déltől nem vagy csak nagyon keveset eszem.Néha persze bűnözök,de ez még belefér:-)-sok sikert mindenkinek!!
Pont öt kg.-ot szeretnék lefogyni én is az idén, jó lenne már 8o kg. alá kerülni valamivel.
Mazsi! Neked gtarulálok, hogy elhagytad a cigit.Pokoli nehéz utána fogyni de nem lehetetlen.
Én is jönnék, ha szabad...
Ki milyen fogyi módszerrel szeretne belevágni...
29 éves , 165 cm , a kilót kihagynám;O)egy6,5 hós kicsilány anyukája...
Sziasztok!
Örömmel látom a nagy elhatározást. Én már túlvagyok a magam nagy fogyásán. (Évekkel ezelőtt -40 kg.) És mostanában arra áldozom az időmet, tudásomat, hogy megosszam az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat mindazokkal, akiket ez érdekel. Minden reggel eltöltök itt a Hoxán pár percet. Nektek is segítek, ha tudok. Sok sikert! :)
Szia Vivaviki!
Én szivesen belevágok a fogyókurába veled . Sőt ha van jó tipped azt megköszönöm. 43 éves vagyok, 5 éve kipakoltak és híztam 23 kilót. Három hete tettem le a cigit harminc év után! Hát gondolhatod-...
Sziasztok! Én is csatlakoznék!!!!
januártban szültem és van még rajtam 6kg attol szeretnék megszabadúlni.És szintén 66 kg vagyok :)
165cm.Én nagyon imádom az édességet szinte csoki függö vagyok.De nem tudok mit csinálni,ha fogyizok kerülöm az édesség polcokat és olyankor aszalt dolgokat eszem,az 1 kicsit enyhiti.
Szia!
Én szeretnék jönni!:))Nekem is kb. -5kg lenne a cél!Most 66 kg vagyok és 167 cm...
További ajánlott fórumok:
- A H1N1 influenzából sikeresen kigyógyultak tanácsai, terápiás módszerei
- Olyan FÉRFIAKAT keresek, akik szerelmi kötéssel, mágiával sikeresen visszahozták életükbe azt a nőt aki elhagyta őket?
- Ki fogyott már kb. 35-40 kg-ot sikeresen? Milyen módszerrel?
- Pozitív gondolkodás, avagy Ti sikeresen el tudjátok űzni a negatív gondolatokat, félelmeket?
- Kiváncsi vagyok, ki milyen készítményt alkalmazott, hogy szervezetéből sikeresen kiűzze a Candida gombát?
- Milyen csapdával lehet fogni békát sikeresen és pár órán belül?(békainvázió miatt)