Sértő reklámok (beszélgetés)
meg egyébkéntis, a hang nem azon van, hogy "fújj milyenek a nagymellű nők", hanem azon, hogy ha sokat beszélsz - akár hülyeségeket is - akkor válaszd a Tudjuk melyik szolgáltatót.
Szal beszélhetett volna akármi másról is, a lényeg h SOKAT BESZÉL!
csak csakazért
bocsánat, -is
:-)
Persze, nem a saját gondolatait, de akkor is.
11. hsz-ben csakazértis belinkelte, ahol láccik a csaj hirdetése. :-P
De az csak egy színész... szerintem nem a saját gondolatait mondta el, hanem valakik megírták neki a szöveget...
Én kismellű vagyok, de engem is felháborít hogy hogy beszél a csaj....
Undorító....
Szerintem se kéne felfújni a dolgot.
Végül is, csak egy reklám...
Más műsorokban is sértegetnek/sértegettek egy-egy embertípust, ők sem vették magukra, neked se kéne.
Egyébként volt már olyan, aki konkrétan a reklám miatt szólt be? -pl.: "Ott is azt mondták, hogy..."
Ez esetben is inkább vele kéne megbeszélni a dolgot, nem fölösleges idegeskedést okozni magadnak!!
Legalábbis szerintem!
Személy szerint az ilyen reklámokat annyiba sem veszem, hogy idegesítsem magam miattuk. A reklám "szakembereket" minősíti és nem azt, akit a sors dús idomokkal áldott meg.
Látod-látod, lehet akármilyen otromba a reklám, elérte a célját, beszélünk róla és nekik csak ez számít, nem a potenciális ügyfelek önérzete.
Egyébként nekem is két tenyeres van, de méltósággal és kellő női öntudattal viselem:))
Mostanában lépten-nyomon egy mobilszolgáltató reklámjába ütközöm, amiben sértő megjegyzést tesznek egyes nők átlagosnál nagyobb mellére. Attrocitások értek már emiatt, mert én is a nagyobb mellű nők közé tartozom.
Gazdasági Versenyhivatal-nál fogom bejelenteni hamarosan. Már nem egy ember írt nekik levelet, hogy rájuk nézve sértő a reklám, röhejes választ kapott közülük csak 1!!!!!!!!
Szerintetek? Titeket nem zavarnak az ilyen reklámok?
További ajánlott fórumok:
- A legötletesebb reklámok és kedvenc reklámjaink
- Befolyásolják a nők énképét a reklámokban, plakátokon látható nők?
- Téged idegesítenek a reklámok?
- Mennyire irritálnak a tévében a reklámok?
- Opera böngészőn, hogyan lehet letiltani a reklámokat?
- Milyen érzést váltanak ki belőled a reklámokban szereplő beteg (kopasz) kisgyerekek?