Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Akkor vedd fel az előtte lévő műsort is, meg utána is, és akkor nem maradsz le róla...
volt a tűz, igen.
Nekem is mindig gondom volt a műsorújság szerinti beállítással,ezért én mostanában úgy csináltam, hogy a beharangozott időpont előtt 5 percre állítottam, a vége után is 5 percet hagytam rá, így ha előbb kezdik, vagy később végződik nem maradok le semmiről.
:) Pedig megfogadtam nem nézem előre. Nem bírom ki. Úgy felcsigáztatok itt a fórumon.
Jaj, lehet,hogy nem kell az is, azt nem tudom, hogy terhes volt-e a valóságban is, csak véletlenül írtam így, de a filmben igen, és sajnos nem lesz baba.
Még nem néztem meg, mert 8-kor értem haza, és most tudtam csak ideülni, de egyenlőre még fórumozok. Filmet nézni nyugodtan fogok a szobában a tv-n. Először most cseverészek még veletek egy kicsit, majd utána.
Ha a keresőbe beírod Seherezádé, kiadja az elő találatban az online sorozatokat. Itt reklám nélkül vannak, 3-4 különböző lejátszás közül folyamatosan nézheted. Most az 50.-ig van fenn. A mai holnap délelőtt már fenn lesz.
:)
csinálhatnánk ki mit tud-ot azokból a részekből, melyeket még NEM játszott le a TV 2 :)
szerintem szinte mindenki legalább két nyelvet megtanul a sorozat youtube-os nézése közben :) egyet hall, a másikon pedig profi módon olvas és ír :)))))
Tudjuk, hogy te vagy távol, neked szólt.
Köszi, már kaptam választ. Rá gondoltam. Kicsit "pongyolán" szoktam fogalmazni.
Ahogy olvasom amit írtatok, megpróbálom összerakni, hogy meddig ért el a film. Már a tűz is volt? Mert láttam már a yout-n, de a mai részt csak következtetem, hogy mi lehetett. Gyorsan elolvaslak titeket, majd megnézem felvételről a tv-n. Bár mostanában olyan szerencsétlenül vannak a reklámok, hogy van amikor hiányzik az első rész vége, vagy a második rész elejéből 1-2 perc. a "tv" meg úgy van beállítva, hogy műsorújság szerint vegye föl. Tegnap is dühös voltam, mert lemaradt, a törökön kellett megnéznem. (Pedig már láttam ezeket a részeit, de persze a feliratot fordítva és az nem olyan).
Mert-nek hívják és övé a szórakozóhely :)
neked szólt, mivel Te vagy korlátozottan távol :)
Szia Druszám!
Üdvözlet a messzi távolban. Látom azért képben vagy, követed az eseményeket, én most nagyon lemaradtam, pedig nem vagyok messzi távolban. A lányok annyit tudnak írni, hogy idő sincs elolvasni, nem, hogy még válaszoljak is.
Helyesen: Allah adjon türelmet.
Fekete pont!!Allah legyen veled türelmes.
:)) Már behülyülök..Még jó hogy nem mindegyik Ali..
Sziasztok!
Én is lemaradtam, egyik részt sem láttam ma.
Nekem sem írjátok meg, h. mi volt?! :)))
Léééééééccccciiiii. :)))
Ja,micsoda nevek vannak törökben... Mert, Güliszta, stb...
A Melek meg jó, hogy nem Meleg...:DD
Jó, de most rosszul láttam? Ez az "is" most megzavart. Na megnézed a mait?
Azok a részek (is) nagyon jók lesznek :)
Mert a neve, szegény még ő is lelki válságba kerül majd Melek miatt...
Lesz terhes a sorozatban is. Akkor Kerem örülni fog neki és akkor már össze is vannak házasodva.
jaj! lehet, nem is nekem szólt, hanem a Druszámnak ? ? :)))))
Aranyos vagy:)
De lassan megyek, mert megesznek a szúnyogok:)
Ma megint elkezdtem nézni a gépemre otthon letöltött részeket, mert nehezen viselem, hogy a heti epizódokat nem tudom megnézni.
Bár akárhányszor nézem, egyszerűen nem tudom megunni:)))
Ne lőjük le előre mi volt ma!?! Várjon csak holnapig. Hadd izguljon. Legalább romantikusat fog álmodni.
:DD
Az a helyes pincér fiú, (mi a neve: Mel?) aki mindig tanácsot ad nekik, és végighallgatja őket, nem kap fontosabb szerepet?
kérdezz nyugodtan Bennünket, szinte mindenre tudjuk a választ :)
Allah, megint mennyit írtatok, nem is bírom végig olvasni.
De még a filmet sem láttam ma.
Ezt írtam én is!:D Valahogy fordítva nem lett volna jó. Csak olvastam,hogy szó volt róla...
Szia Marcsi, örülök, hogy sikerült megint feljönnöd ide :)
További ajánlott fórumok: