Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

9461. Gabriella Tünde (válaszként erre: 9460. - 301b49270d)
2013. febr. 11. 22:09
Hanikal3.Nagyon köszönjük a részletes ismertetőt, nagy élvezettel olvastam.Én is nézem, de mivel a szöveget csak sejteni lehet, igy elég sok volt a homály.Eleinte csak a három fsz-ért néztem, de kezd kibontakozni a film.Tetszik Kenan - igazi jó török pasi és Berg. gyönyörű!A mai részt már holnap fent lesz és izgalmasnak igérkezik.Akit meghallgattak tanuként, szerintem Turgut bérelhette fel, na majd kiderül.
9460. 301b49270d (válaszként erre: 9459. - Csicsöri53)
2013. febr. 11. 21:43

Mahir Nazif Kara első házasságából született. A nő összeszürte a levet a főnökével, N. Kara rajtakapta őket és mindkettőt megölte. Ezért volt már egyszer börtönben.

És a 16. rész: Feride döbbenten ( és könnyezve) áll a lépcső tetején a szomszéd csaj- a filmben Ayten Alev- közelése után.Mahir elmegy találkozni a nyomozóval. Turgut nem éppen jókedvében találja Feridet, a megölt biróról van szó, Turg. próbálja befolyásolni.A nyomozó Mah-nak a biró halála utáni kihallgatásakor tapasztalt visszásságokról beszél, és h Turgut barátnője hazudott. Feride apjának ősz szakállu társához elmegy Feride öccse és mutatja neki a Kara cikket-felháborodva. Mahir várja a teraszukon Feridet, de látja, h továbbhajt a nő. A szomszéd csaj egy menyasszonyiruha bolt előtt áll, mellette a kopasz maff. - Necdet Güney- , majd beülnek egy kávézóba és a csaj énekel. Mahir elmegy Feride lakásához, aki nem akar vele beszélni, a pasi órákig áll a ház előtt,majd csak lemegy, röviden beszélnek, Feride otthagyja. Mah éjszaka még hivja F-t, aki pár szó után leteszi. Éjszaka természetesen egymásról álmodnak. A nyomozó találkozik egy kop. idős bajuszos pasival (?), majd fájó szivvel kilesi a húgot. Reggel Feride az öccsét találja a kanapén, aki Nazif Karáról beszél. Majd egy hivatalos helyen találkozik az öccs és Mahir és beszélgetnek,. Feride az ősz hajú apja ismerősével tel.-n beszél- Kara ügyben. Mahir és Feride mennek a nyomozóhoz, akivel beszélnek. A szomszéd csaj aláir egy szerződést - énekelni. Turgut négyszemközt beszél Kara mamával, és megfenyegeti. Hazaérkezik a legkisebb fiú a Kara családba.A biróságon ünneplés, fénykép ( nem tudom mi miatt), Feride elmegy Mahir mellől. Feridéhez bemegy egy régi kollega, akivel elmegy ebédelni, Mahir követi őket. Az étteremben beszélnek is- na nem kedvesen. Feride öccse becsönget Karáékhoz, a hazatért fiú nyitja ki az ajtót, és egy mondat után agyba-főve veri az utcán Feride öccsét.

Annak idején talán valamelyik Marcsi irta le a Seh pár részét igy, és jó volt olvasni.

Nézi valaki a Seherezádét??

2013. febr. 11. 21:10
Köszi hanika,milyen első feleség fia Mahir? Lehet,hogy testvérek Feridevel?Nane mán...:)
9458. 301b49270d (válaszként erre: 9457. - 301b49270d)
2013. febr. 10. 08:38
Elnézést, van 2-3 gépelési hiba.
9457. 301b49270d (válaszként erre: 9456. - 301b49270d)
2013. febr. 10. 08:36

15. rész: Feride a romos háznál is Mahirt keresi álnéven. Egy bajuszos pasi követi ( rendőr?) és végignézi az egészet. A nyomozó beszél Mahirral, majd bezárja addig, mig letartóztatják a félszemüt és egy társát. A sógor elteszi a kopasz maff.-tól kapott pénzt. Turgut tovább győzködi Feridét Kara-ügyben, majd együtt beülnek egy kávézóba.Turgut valószinü Mahirt feketiti. ( kár, h nem értjük) A szomszéd csaj a biróságon egy ügyésznek átad egy boritékot és Mahirt emliti. Feridével otthon az apja beszél. A fiatal húg elmondja bánatát a nővérének. A börtönben Kara megkapja a kisebb lánya által bevitt narancsokat. Közben Kara mama ájuldozik, majd folyamatosan zokog- és a húg is a szobájában. Az ügyvég megy Mahirékhoz, és úgy tünik nem jó hirekkel. A katonságnál (?) levő kisebbik Kara fiú hazatelefonál. ( igy tudjuk, h még ő is van) Feride szülei elutaznak. A birósásgon Feride valamiért nagyon rideg Turguttal. A sógor az üzletében mgkapja az árut. Mah ajtó előtti hosszu tépelődés után bemegy Fer-hez, aki nem várja tárt karokkal. Mah vmit bevall, majd beszélnek a megölt biróról, Fer elmondja neki, h mit hallott Turguttól. Mah vmit elkezd mondani, de az ügyvéd bejön, megzavarja, ráadásul N Karáról beszél. Mah nem fejezi be, amit mondani akart. Fer meghivja Mah-t vacsorára magához - dolgozni! Turgut a kopasz maff-nak kiadja a feladatot. Mah a biróságon összefut a nyomozóval, aki 1-2 érdekessséget mond neki. Mah-t megállaitja Turgut, mosolyogva emliti a megölt birót. Fer otthon készül a vacsira, majd megjelenik az öccse. Közben Mah visszaadja a boritékot a szomszéd csajnak. Mah megérkezik a vacsira, hármasban vannak. A nyomozó meglesi a szereelmét, éa a bájgunárra támad, mert azt rátette a csajra a kezét. Turgut a rendőrségen ultimátumot ad a félszemünek, ölje meg N. Karát. Közben megjelenik egy cikk Karáról, a neje elolvasssa, és rosszul lesz. A szomszéd csaj elmegy a biróságra, és közli Feridével, h ő Mah manyasszonya, és h ki Mahir. Bummmm..

Azt olvastam egy török lapon, h Mahir az első feleség fia.

9456. 301b49270d (válaszként erre: 9455. - Csicsöri53)
2013. febr. 9. 22:33

14. rész: Mahir megtalálja Feridét a pincében egy oszlophoz kötve. Mig próbálja kiszabaditani, rájuk csukják a tetőt és kinyitják a gázcsapot. Természetesen kimenekülnek ( különben vége lenne a sorinak), de Feride közben megsérül, Mahir kórházba viszi. A sógor és neje hiába várják az üzletnek az árut, nem érkezik. A kórházba megérkeznek Feride szülei,na és Turgut, Mahir el. A börtönben N. Kara a kivégzett barát után kesereg. Mahir meglátogatja a nyomozót és a kopasz maff-t kártyázás közben, de sajna nem tudni mit beszéltek. Turgutnak a barátnője pátyolgatja otthon a testét-lelkét. ( Bár a csajnak vannak meglátásai) A nyomozó a félszemüt faggatja. Éjszaka a szokásos: Mahir otthon Feride a kórházban töpreng. Végre egy reggel Mahir a munkahelyén van, a cipészmühelyben- na nem sokáig. A szomszéd csaj a biróságon egy ügyésznél, és boritékot ad át neki. Az iskolában a bájgunár ismét rászáll Mahir hugára. Mah. be a kórházba, álmában simogatja, csokolgatja Feridét, de ébredés után vissza az egész. Majd megérkezik egy idősebb hölgy és a lánya látogatóba, ( (szerintem a megölt biró felesége és lánya), Majd bejön anne és elküldi Mahirt, de mennek a többiek is.Feridét kihallgatja rendőrség, majd hazamegy. Mahir és az igazi ügyvéd hosszan beszélnek,majd az ügyvéd Feridével találkozik- az rövid.A biróságon ismét szópárbaj Turgut és Mahir között-immár sokadszor. Most úgy tünik Turgut áll nyerésrea Kara ügyben. Feride elmegy egy cimre, de ott nem tudnak Mahir álnevéről. A szomszéd csaj ismét találkozik a kopasz maff-val. Feride öccse meglátogatja Nazif Karát a börtönben és beszélgetnek, - Mahir pedig a biró özvegyét és lányát(?), de nem sok sikerrel. A húg megvárja a nyomozót a rendőrség előtt, aki küldi a csajt, de utána kikészül. Feride az ügyvédek szobájában leül Mah asztalához, nézi az iratokat és mellesleg beszivja Mah illatát. A húg meglátogatná az apját, de nem jut be hozzá.Mah a biróság archivumában keresgél és talál. ( csak tudnánk mit)A sógor elmegy a kopasz maff-hoz, kap tőle pénzt. Mahir meglátogatja az apját, Feride pedig a szokott teraszukon teázik- egyedül. Feride papa kavar, bár sztem a lányát azért védi.

Utsó jelenet, Feride áll egy nagyon romos 8 sz. ház előtt, sir csalódásában. Mahirt a nyomozó letartóztatva berakatja egy autóba.

Át kell futnom a képsorokon, h tudjam az időrendet. Mindenkinek további szép hétvégét!. Nálam még holnap is dolgoznak, majd utána jöhet a takaritás. Lehet még holnap jövök.

2013. febr. 9. 20:29

Köszi lányok a Karaday tartalmát,így majd be tudok kapcsolódni akkor,nekem jó így is,érthető végülis,jöhet a többi hanika :)

Szép hétvégét mindenkinek!

2013. febr. 9. 15:54
Most én is elbizonytalanodtam,ugyanis a kis göngörhajú fickót- akit eddig Feride gyerekkori barátjának hittünk és most szépen helybenhagyták a kórházban amikor Feride anyja bement hozzá, a fiú úgy szólitotta, hogy ANYJA. Na most akkor mi van? Esetleg Feridének valamiféle - esetleg fél- testvére lehet?Mit szóltok hozzá?
9453. Ilona41
2013. febr. 9. 14:37
hanika13,köszönöm szépen.Sajnos csak nézzük,de jó lenne egy kicsit legalább érteni is.Amikor Feride kórházban van és ott van Mahir is,meglátogatja egy nő és gondolom a lánya,de mikor megérkeznek Ferida szülei,vagy csak az anyja,nem vagyok benne biztos,ezek távoznak,mintha nem kívánatos személyek lennének.Mahir beszélget velük kint.Nem sejted kik lehetnek?Szép délutánt mindenkinek.
9452. 301b49270d (válaszként erre: 9451. - 301b49270d)
2013. febr. 9. 11:46

Mivel munkások dolgoznak, és parlagon vagyok, jöjjön a 13. rész.Csók utáni kávézás- nagy zavarban. Az állapotos nővér rosszul lesz, az orvos pihenést parancsol. A nyomozó találkozik a fiatal húggal és szakit vele. A kopasz maffiózó ráhajt a szomszéd lányra. Feride szerelmes jókedvében énekel az irodában ( Mahir kihallgatja).Turgut további aljasságokra készül, próbálja Feridet Mahir ellen hangolni, ami egyre nehezebben megy. A biróságon újabb megbeszélés, ami N. Karának úgy tűnik nem kedvez, bár Feride kételkedik a bűnösségében. Feride abirósági folyosón faképnél hagyja Mahirt. A fiatal húg kisirja szemeit a nyomozó miatt. A kopasz maffiozó egy kávézóban találkozik a szomszéd csajja. Mahir meglátogatja apját a börtönben. A fiatal húg iskolatársa a kopasz maffiozó "unokaöccse"(?) A kopaszt egy fürdőben egy kigyóval meg akarják ölni, de nem sikerül. Turgut szövetkezik a félszemü rosszfiuval. A szomszéd csaj nem hagyja békén Mahirt. A nyomozó próbál utánajárni az igazságnak. Feride hosszas beszélgetést folytat az anyjával. Mahir a pici fiuval "beszélget" a sziv fájdalmairól, a kicsi kiosztja a maga módján. Mahir és Feride egymástól függetlenül álmatlanul otthon, mindketten szerelmes verseket olvasva.A fiatal húg alvajáróként megy iskolába. Feride és Mahir a biróságon kerülgetik egymást. Majd Mahir elrohan egy gyárépületbe, ahol letámadják, de kijön és meglátja Feride kocsiját üresen. Visszamegy az épületbe és elkezdi keresni szerelmét..

Karadayisok, irjátok, ha Ti másképp látjátok a történteket. Üdv. Még jövök a többivel.

9451. 301b49270d (válaszként erre: 9438. - Csicsöri53)
2013. febr. 9. 00:49

Üdv. Csicsöri53!

A Karadayiból hétfőn lesz a 18. rész.

Próbálom leirni a történteket. 12. rész:Feridet hivja éjszaka Mahir, elmennek egy üres házba, vmit nagyon keresnek. Turgut aknamunkája folytatódik tovább a háttérben a Kara család ellen.( főleg Mahir ellen Feride miatt) A kék szemü nyomozó nyomul Mahir kisebb hugára, de megtudja, hogy Nazif Kara lánya, majd a csaj otthagyja és otthon sir. Feride apja és Turgut továbbra is egy huron.... Kara neje, férjes lánya és az unoka meglátogatja papát a börtönben. Mahir és a nyomozó "beszélgetnek" ( az elején kicsit durván), de ugy tünik, hogy a későbbiekben segit Mahirnak. Mahir sógora belekeveredik a maffiába. Nazif Kara fiatal segitőjét a börtönben hivatalosan felakasztják. Mahir kiosztja a szomszéd csajt, hogy hagyja békén. Feride próbál tisztábban látni a Kara ügyben, - Mahirral egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és a végén a csók.

Nekem ez jött le, a neveket még nem birtam mindet megjegyezni, meg gondoltam, igy könnyebb ráismerni.

Ha igy jó, akkor folyt majd köv. Üdv.

2013. febr. 8. 16:29
Sziasztok! Ez a lényeg,hogy boldogok és remélem Halit hamarosan levágja azt a ronda nagy szakállát,mert nagyon öregíti.És remélem,hogy Kenan meg nem azt nyilatkozta,hogy meleg :)
9449. nagyi125 (válaszként erre: 9447. - Bf2ad367ba)
2013. febr. 8. 11:49

Sziasztok!

Én is így értelmeztem a cikket.

2013. febr. 8. 10:25
És még annyi, hogy nem rég Halit és Berg eggyütt nyilatkozta, hogy boldogabbak mint valaha!!!!
2013. febr. 8. 10:23

Sziasztok!

Megvettem az Epizód újságot, a címe tényleg durva vagy inkább hatásvadász! De a cikk szerintem egész jó.

Cáfolja a Halitról megjelent peltykákat.

Az énekesnő sztorira azt írja, hogy csak egy újságíró kitalációja, azt írták, hogy készültek róluk fotók, de ez nem igaz nincs semmi féle fotó.

Szétköltözés is szemenszedett hazugság. Halit Törökoszág vezető színésze, ők Berg-gel az első számú álompár náluk, a Török média minden megmozdulásukat figyeli, ha ilyen történt volna biztos, hogy megírta volna a Török média is, de nem volt ilyen hír.

Összehozták a Szulejmán vörös nőjével is, de erre is azt írta az újságíró, hogy általában minden sorozatban összehozzák a főszereplőket, mondjuk erre azt írta, hogy Berggel is így jöttek össze, de ez is kacsa, nagyon hamar lecsengett, ha igaz lett volna, már pedig a stább előtt ezt nem nagyon lehetett volna titkolni akkor tovább tartot volna a pletyka.

Berg elött nagyon nagy nőcsábász volt, de a közeli barátok azt mondják Berg és a kisfia teljesen megváltoztatta Halitott.

Imádja a fiát és nagyon nagyon jó apa, látszik hogy rengeteget foglalkozik vele.

A cikk végén azért az újságíró azt írja, ha mégis máshol is keresi a boldogságot nagyon jó titkolja a felesége és a Török média előtt is.

Ha valaki kéri szkennelve eltudom küldeni az újságot.

9446. Ilona41
2013. febr. 8. 08:58
Én is úgy gondolom.Még leírok valamit,amit nem akarom hogy pletykának vegyetek ezt is azon a fórumon olvastam és egyáltalán nem vettem észre,hogy rosszindulatúan viszonyúlnának bármelyik színészhez. Ozge nem volt Kenan zsánere,vele csak szórakozott,de a szakítás után (Zeyneppel) úgy cserélte a partnereit,mint a zokniját.Van aki így áll bosszút.Semmit nem kommentáltak ennyi volt.Én láttam egy videót Kenanról és Zeynepről,nem is olyan régen,a felvétel biztos régebbi volt,de ott még nagyon boldogoknak látszottak mindketten,és az nem egy megjátszás volt.
9445. Csicsöri53 (válaszként erre: 9444. - Ilona41)
2013. febr. 7. 21:39
Ilona én azt hámozom ki,hogy Kenan akkor csak nem meleg :)
9444. Ilona41
2013. febr. 7. 18:47
Üdv.mindenkinek.Megint olyasmibe ütöm az orrom,amit megfogadtam,hogy nem teszek.Nem bulvársajtóból olvastam,hanem Kenan egyik életrajzának a végén, mivel több helyen is megjelenik az életrajza,van egy rész kapcsolatai,ott van három nő arcképe,Zeynep Tokus és dátum 1999-2000,majd Zeynep Beserler 2003-2009,azután Ozge Akbulut 2010.Egy másik helyen többek között azt irják,Kenannak,volt egy komoly kapcsolata Zeyneppel 2003 óta.Szakításuk nagyon meglepte a hozzájuk közzel állókat.Ezt már egy fórumon olvastam,hogy szakításuk oka Zeynep félrelépése volt.Ebből a labirintusból nem tudom mit lehet valami értelmeset kihámozni.Szép estét mindenkinek.
9443. zsazsanéni (válaszként erre: 9441. - Csicsöri53)
2013. febr. 7. 16:30
A bulvár szerint 6 év után Zeynep lépett le,de másik hír szerint még fénykép is van ott egy 26 éves modell látható vele.Kénytelen volt elismerni.A harmadik verzió szerint bejelentette,hogy meleg.Na felénk is volt olyan,hogy nagy hacacáré után derült ki,hogy az ifjú férj meleg.Elég kínos volt,mert anyuka nagy beosztásban volt a városban.Színészek között felénk is sok van,s volt is.Ez ma már nem újság,a bulvár meg csámcsog rajta elég jól.A heti Epizód újság is a címlapon hozza Halitról a megjegyzést.Nálam meg ez is kiverte a biztosítékot.
9442. bálna21 (válaszként erre: 9441. - Csicsöri53)
2013. febr. 7. 10:46

Na ezért nem adok egyetlen fillért sem ezekért az újságokért, mert csak a szenzáció hajhászás megy, és az esetek nagy többségében meg sem közelíti az igazságot. Sajnos sokaknak mindegy, hogy mit írnak, csak lehessen csámcsogni valamin.

Olyat már azért láttunk, hallottunk, hogy a férfi megnősül, gyerekei vannak, mert így próbálja leplezni, hogy meleg, de azért előbb-utóbb kiderül.

Ettől még persze amit Te olvastál,- mint ahogy írtad is - nagy valószínűséggel kacsa.

9441. Csicsöri53 (válaszként erre: 9440. - Gabriella Tünde)
2013. febr. 6. 17:08

Ezzel teljesen egyetértek és sokszor ha baráti viszony van forgatás közben egy színész és színésznő között,összebonorálják őket,pedig lehet semmi nincs köztük.Egyszer George Clooney nyilatkozta,hogyha mindegyik nővel lefeküdt volna,akivel összehozták,akkor már nem élne :)

Hja,most olvastam én is a borsban,hogy Kenan bevallotta,hogy meleg,de nem írták oda a török forrást és hol vallotta be és hol a videó,ahol elmondja ugyi.Szóval tudom,hogy nem zörög a haraszt,de nem hiszem,hogy hat-vagy nyolc évig él egy nővel csak úgy,feltéve ha a nő is meleg :) és kötnek egy szeződést.De ez nagyon életszerütlen.

Ez a bulvár már tényleg kiakasztó.

2013. febr. 6. 16:54
A mai Epizód ujságban Halitékról nagyon csúnya dolgok jelentek meg, ami engem nagyon felháboritott! A cime: Példás apa Halit Engerc vagy hűtlen gazember. Itt leirják, hogy milyen csélcsap, hogy és hánnyal csalja a feleségétés, hogy házassága elött is milyen nőcsábász hirében állt. Azt, hogy milyen jó apa szépen leirják, de miért kell ennyi rágalmat leirni, amikor ugyan elismerik, hogy ezek bulvár pletykák és semmivel nem tudják bizonyitani.Én azt sehol sen olvastam, hogy azelött milyen nőcsábász hirében állt! Azt is elismerik, hogy egy török újság sem közölt ilyen hireket.Azért legazemberezni valakit sok sok sok !
2013. febr. 6. 15:54
Hja,hogy most idelátogatott a török miniszter valószínü majd erősödnek a kulturális kapcsolatok is,legalábbis remélem :)
2013. febr. 6. 15:52

Sziasztok,hanyadik rész megy már a Karadayból és mi a történés,mert elmaradtam a 11.résztől azt hiszem,szóval köszi ,aki leírja nagyvonalakban,néhány mondantban.Berg valóban nagyon szép és örülök hogy boldogok Halittal,és persze Kenan is nagyon jól néz ki :)

Ma persze nézem a Szulejmant,kár,hogy rövid.Azért olvaslak benneteket,ha nem is mindig írok.

Mindenkinek szép estét kívánok.

9437. zsazsanéni (válaszként erre: 9435. - 301b49270d)
2013. febr. 5. 20:01
Még nem néztem ezt a filmet a Kapsiz Adam./ Annyit olvastam,hogy egy 40 éves gazdag férfi akit baleset ér eddig szivtelen volt.A baleset megváltoztatta.Én másik filmet láttam vele,amiben Tubával szerepel,az tetszik nekem.Néztem,hogy esetleg horvát,vagy román felirattal van e valahol,de nincs.Valőszínú mert régebben készült.Jó szinész,Bülent Inal,jól szerepel.
9436. bálna21
2013. febr. 5. 11:44

Sziasztok Régiek és Újak :)!

olvaslak benneteket szokás szerint és lelkesen! Szívesen olvasom az infókat. :) Csak remélni lehet, hogy a kedvenceink jól vannak és kitartanak egymás mellett, ami a mai világban nem egyszerű, főleg nem a színészek világában.

A Szulejmánról nem sokat írtok, de ahogy olvasom, nem annyira nyerte el többek tetszését. Én le vagyok maradva a filmmel, de majd pótlom, mert felvettem az utóbbi 2 részt, aztán majd jelzem az én meglátásom :). Egy biztos, hogy Alexandra nekem sem lopta magát a szívembe és nem csak Bergüzár miatt.

Szép napot Mindenkinek!!!

2013. febr. 4. 23:07
Zsazsanéni! Tudsz-e valamit a Kalpsiz Adam c. filmről? Magyarul Szivtelen ember, a főszerepben Bülent Inal.
2013. febr. 3. 13:34

Köszönöm a kedves fogadtatást!

igen fantasztikus jó színészek és engem az külön megfogott, hogy a sorozat főszereplői szerelembe estek egymással:)) Tehát valódi érzelmeket láttunk!

2013. febr. 3. 13:04

Kedves Kormi19!

Ahogy a "régiek" irták, üdvözlünk a zárt osztályon. Én is hasonlóan kezdtem nézni a Seh-t, azóta már több török filmen vagyok tul.Nagyon jó képzés lehet a törököknél, mert (szerintem) nagyon jól játszanak. A Seh különösen hitelesre sikerült a valódi érzelmek miatt.

2013. febr. 3. 11:24

Nagyok= napok

bocsánat

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook