Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

9491. rittynt
2013. febr. 28. 08:29
A film látványosan szemlélteti Onur személyiségének fejlődését, az öntelt macsótól, a toleráns nőket is tisztelő emberséges főnökig.
9490. rittynt (válaszként erre: 9489. - Zsazsanéni)
2013. febr. 28. 05:59
A kaján mosoly a sikeres férfi gőgjét jelezte, de "törököt" fogott.A rengeteg ostrom és küzdelem után 20. rész környékén mosolyodott először rá, Seh.
9489. zsazsanéni (válaszként erre: 9488. - Rittynt)
2013. febr. 27. 15:42
Onur amikor megtette az ajánlatát az éjszakára,a képén ott volt egy kaján mosoly is.Na most téged is becserkésztelek.Akkor Seh-nek nincs szüksége a pénzre,bíztos nem kezd vele.Ajánlhat akár 300-t.is.
9488. rittynt
2013. febr. 27. 07:49

A történet első kritikus epizódja az ominózus bánatos sötét éjszaka rengeteg érzelmet jelenít meg.

A sikeres vállaltvezető elveivel ellentétben a beosztott (legértékesebb) munkatársa szorult helyzetét kihasználva ajánlatot tesz. A légyott formálisan gyarapította Onur trófeáit, de nem sok öröme lehetett benne.

9487. rittynt
2013. febr. 25. 22:38
Berg filmbeli első felbukkanásához rendelt fehér színű ruha (tisztaság) végig kíséri az egész sorozaton, és ez marad meg a nézőben.
2013. febr. 25. 22:32
Csabagyöngye! Irtam Neked priviben.
9485. rittynt
2013. febr. 25. 11:26
A mai szex centrikus világban üdítő színfolt a szolid visszafogott inkább a lelkiségre alapozott diszkréten kifejtett kapcsolat bemutatása. A Seherezádé operatőrei remekül építenek az arcrészletek apró gesztusainak bemutatására is.
9484. rittynt
2013. febr. 24. 08:10
A rendezők egyik különös gondja Berg-hez partnert találni, tekintettel a magasságára 1.80 m. Azért a törököknél is akadnak ilyenek.
9483. rittynt
2013. febr. 24. 06:36

Az idők során sikeresen letöltöttem valamennyi részt és azóta volt alkalmam néhányszor végignézni is.

A Seherezádé sorozat kiállta a próbát még mindig tetszik.A török filmgyártás egyik gyöngyszeme.

Az azóta látott török filmek jelezték, hogy igényes szakemberek serege kiváló zenei, rendezői, szövegírói teljesítményével állunk szemben.

9482. rittynt
2013. febr. 23. 13:55
Berg szerepet kapott a Szulejmán ban is egy rövid részletben Teresa néven a leírás szerint a 24. részben.
9481. rittynt
2013. febr. 23. 13:39

Berg, amióta felbukkant, kiváltotta a csodálatomat.

Nálam ő személyesíti meg az évtized arcát.Egy szép arc két gyönyörű szem, és az utánozhatatlan kedves mosoly - garantált siker.

9480. Ilona41
2013. febr. 22. 18:00
Kicsit megkésve,de annál nagyobb szeretettel kívánok nagyon boldog névnapot,kedves Zsuzsanna177. Most olvastam,hogy a görögök megvették a Karadayi-t,júniustól vetitik.De sajnos görögül sem tudunk.Szép estét minden fórumozónak.
2013. febr. 21. 23:34
Ma olvastam, hogy a Szulejmán forgatása áprilisban befejeződik.A heti Epizódban is Halit úgy nyilatkozik a babaprojekt kapcsán, hogy már nincs akadálya,mivel hamarosan befejeződik Szuli és Berg.sorozatát nem gátolná.A heti egy epizód szerintem el fog tartani kb. 3 évig, mivel több a reklám a bő 1 órás adásban mint maga a film.
2013. febr. 21. 22:07

Úgy látom nem arat nagy sikert mifelénk a Szulejmán, nagy a csend a fórumon. Én megint elfelejtettem, cak a végét láttam. Ha valakit még érdekel, a Seh-t reggel fél-7-fél 8 között ismétlik - véletlenül fedeztem fel.

Csicsöri, hogy állsz a Karával?

9477. kerike
2013. febr. 19. 23:09
Kedves Seh.fórumozók! Már régóta olvaslak benneteket, mert engem is megfertőzött a török filmek zenéje, jó színészi játékai, hangulata és témái. Már ismételték a Seh-t, mikor felfigyeltem rá x csatornán, már nem tudom melyiken. A Tv-ben soha nem szoktam sorozatokat nézni ilyen következetesen, így rákerestem az interneten kíváncsiságból. Megtaláltam ezt a fórumot - valamikor tavaly télen - és el kell ismernem, hogy nagyon sok segítséget kaptam az itt leírtakat olvasva. Na és persze jókat derültem a megjegyzéseiteken! A Ti útmutatásaitokat követve találtam meg azokat az oldalakat, ahol meg tudtam nézni végig a Seh-t ill. azóta már más török sorozatokat is, amiket ajánlottatok (Berg. és Halit filmjeit többségében persze). Köszi mindent! Fertőzésetek következményeként én is figyelemmel kísérem az éppen most futó Kara-t, és Szulit stb. Viszont én nem vagyok ilyen jól tájékozott, mint Ti. Mármint néha fogalmam sincs, hogy milyen oldalakra hívatkoztok és sajna külföldiül sem tudok. Ezért nem írtam eddig, és magamból kiindúlva azt gondolom,biztosan vannak még rajtam kívűl mások is, akik passzív olvasói ennek a fórumnak.
2013. febr. 19. 14:19
Zsuzsanna 177-nek nagyon boldog névnapot kivánok:Gabriella
2013. febr. 19. 09:48
Zsuzsannáknak Boldog Névnapot kivánok !
9474. 301b49270d (válaszként erre: 9473. - Gabriella Tünde)
2013. febr. 18. 16:43
Szerintem az öccs katonaságnál lehetett, amikor még csak hazatelefonált, abból gondolom. A többivel max. egyetértek.
9473. Gabriella Tünde (válaszként erre: 9472. - 301b49270d)
2013. febr. 18. 13:02
hanika13.Nagyon szórakoztató volt a 17.rész ismertetése,én kb! igy értelmeztem.Eddig még nem volt szó az előkerült öccsről, aki lehet, hogy dutyiban volt.Ezzel a gyerekkel még lesz a családnak, főként Mahirnak sok gondja, mert egy agressziv, kötekedő fickó.A nyomozó, aki a hugiba volt szerelmes, de szakitott,mintha Mahirt támogatná, de most az irodájában pakolt. Lehet, hogy nem tetszik Turgutnak és elteteti? A kis vörös szerető- Turgutnak még szerez kellemetlenséget.Lehet, hogy Ő fogja lebuktatni?Na, holnap többet tudunk meg!
9472. 301b49270d (válaszként erre: 9471. - Csicsöri53)
2013. febr. 17. 23:00

Csicsöri, folytatom Neked a Kara-t.

17. rész. Az étterem teraszán (ahova követi Mahir Feridet), Feride kérdőre vonja, majd otthagyja M-t.Feride öccsét-akit Mahir öccse vert meg - beviszik a kórházba.A biróságon M-ral közlik ezt a hirt, aki a lépcsőn mondja F-nek, és együtt mennek be a kórházba.A nyomozó ismét találkozik az informátorával. Turgut a rendőrségen a félszemü társaságában " kihallgat" egy újabb maff-t, majd négyszemközt egyezkednek. A kórházban Feride és F. öccse emlegetik Mahir Karát - a jelenlétében.Turgut "beszélget" Nazif Karával. Feride a betegágy mellől elküldi Mahirt. A hazatért öccs bemegy az apjához a börtönbe (az ügyvéddel)aki nagyon örül neki, de a fia 2 perc után otthagyja. Ahogy hazaér az öccs, a ház előtt letartóztatják. (addig sincs verekedés és veszekedés) Mahir hazaér, majd rögvest el is indul utánanézni az öccsének.Turgut meglátogatja a kopasz maffiozot. Mahir a rendőrségen beszél a nyomozóval, h megtudja mi van az öccsével.A félszemű tőrt csempész Nazif Kara priccsére és természetesen a motozáskor kiderül. Őt és az ősz maff-t egymás melletti magánzárkába teszik. A szomszéd csaj ismét találkozik a kopasz maff-val. Turgut meglátogatja F. öccsét. A biróságon F. magához rendeli M-t, Turgut mondott neki vmit, azt számonkéri rajta, Turg. bejön, eszmét cserélnek, majd Turg. ki és a szobájában dühöng nagyon. A szomszéd csaj énekel ( gyakorol), ahol legelőször fellépett. Mah. megint a börtönőrrel kötekszik, de az ügyvéd leállitja. A nyomozó ismét találkozik az inf-ral, Mah kilesi őket és követi a pasit, majd éjszaka meglepi a lakásán, az apjáról érdeklődik. Amikor Mah elmegy, a pasi felhivja a nyomozót, találkoznak, ezután a n yomozó elmegy Mah-hoz és letolja. Otthon Feride öccse beszél a Kara-ügyről Feridének. A szom széd csaj siránkozik Mahir után. Feride nyomására megkezdődik a tárgyalás, Nazif Karát viszik a biróságra. A fiatal hug a bájgúnárral elmegy a biróság keritéséhez, h lássa apját. A Kara-unoka elszökik otthonról és a nyomozónál köt ki.

Feride vezetésével megkezdődik a tárgyalás. Szólitják Mahir Karát, aki bejön. Feride nézi, majd folytatódik a per. Egy tanu Turgut kérdéseire válaszolva jól bemártja (?) N. Karát, ezután ledöbben az egész terem. Tárgy.-i szünet. Kara mama otthon imádkozik.Feride két idősebb biróval a szobájában beszélget, majd azok ki, Mahir be. F. szemrehányóan nézi, két mondat. ( ugy gondolom h fájón-mérgesen mondta neki, h nem mondta meg az igazat, hogy ő ki.)vége

Remélem, érthető. Még tartozom a 18. résszel és holnap jön a 19. Ha valaki érti a szöveget, vagy csak részleteket is, jó lenne ha tudna bennünket pontositani, vagyunk páran akik nézzük, de nem értjük csak nagy vonalakban.

9471. Csicsöri53 (válaszként erre: 9466. - Elbb)
2013. febr. 15. 20:09
Szia! Én pl. nézem magyarul is a Szulejmant,de a törököt is,úgyhogy lesznek bonyodolmak,csak a magyar írtó kevés percben,sose lesz vége,az tuti.Egyébként a "facen" van külön magyar Szulejman oldal.
9470. Csicsöri53 (válaszként erre: 9469. - Bf2ad367ba)
2013. febr. 15. 20:06

Szia!

Ha van kedved olvassál vissza bennünket,jól kitárgyaltuk mi ezt annak idején :)

9469. bf2ad367ba (válaszként erre: 9460. - 301b49270d)
2013. febr. 14. 17:36

szia

én most kezdtem el nézni a szuper tv2-n, sajnálom, hogy nem veletek együtt néztem jó lett volna kibeszéni veletek, jó kis csapat jött itt össze:)))

2013. febr. 14. 17:29

Sziasztok!

nekem nem volt tiszta Halit, Berg kapcsolata és Halit elsőházassága az időpontok alapján, de találtam egy cikket és nem 2008-ban volt Halit első esküvője hanem 2007 júniusba és 16 hónap után már ki is mondták a vállást, tehát csak pár hónapot voltak együtt, mert azért ott is eltart egy ideig a vállás,ha jól emlékszem valahol olvastam, hogy az esküvő után 3 hónapig voltak együtt az első feleségével.Tehát 2008 októberében már elvált volt.

9467. Ficánka5
2013. febr. 14. 08:41

Lányok! A régieknek, újaknak szeretettel tőlem...Nektek:

[link]

Kíváncsiságból megnéztem, a Szulejmánnak sosem fogunk a vére érni. Most az eredeti 4.résznek még a felénél sem járunk.

Ez egy nagy szívás!!! Legyen szép Valentin napotok!!♥

9466. elbb
2013. febr. 13. 21:50
Sziasztok! Remelem nem vagyok tolakodo,ha jol olvasom itt szoktatok a Szulejmant is megtargyalni. Nem talaltam kulon forumot.
2013. febr. 13. 09:14

[link]

lehet hogy ezt nem lenne szabad beraknom, ha nem akkor bocs

9464. 301b49270d (válaszként erre: 9463. - Ilona41)
2013. febr. 12. 22:46
Mivel nem értjük a szöveget, csak találgatni tudunk. Leirjuk, ki mit olvasott vagy gondol,és majd összerakjuk -valószinü - a végén.
9463. Ilona41
2013. febr. 12. 13:13
Hanika13,én is olvastam egy fordítást,de nem a google-t,ott úgy írta,hogy Nazif Kara első házassága nem volt boldog.Mahir és a nagyobbik testvére ebből a házasságból született.Börtönbe a sógora halála miatt volt,de nem írja részletesen mi történt.Az iskolás lány a közös gyerek csak.Nem kijavítanni akartalak,mert nem tudom melyik az igaz,csak leírtam amit olvastam.Köszönjük a fordítást.
9462. Csicsöri53 (válaszként erre: 9460. - 301b49270d)
2013. febr. 12. 09:03

Köszi hanika,majd én is bekapcsolódom ebbe,így meg fogom érteni,a Sehet most nem nézem,a Szulejmant nézem törökül és ugye a magyar nyögvenyelőset.

Szép , hómentes napot mindenkinek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook