Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

9731. rittynt (válaszként erre: 9729. - Gabriella Tünde)
2013. máj. 18. 18:09
A napokban nézegettem a legismertebb (legszebb) török színésznők youtube összeállításait.Az összeállítások dátumától függően más és más a legjobb:) Berg jelentős ismertségre az 1001 éjszaka Halittal való házassága és Ali megszületés alapján került. A Karadayi főszerep ezt annyira fokozta, hogy elérte már a dobogós helyezést.Jelenleg Berent Saat, Tuba Büyüküstün, Bergüzar Korel. Nagyjából egyidősek a hölgyek 28-30 éves korral.
2013. máj. 18. 18:00

Marketing szempontból válás, hát nem tudom, Halit is a Seh második évada után vált el, úgy hogy még volt egy évad.

Beteg voltam egy hétig, a derekam becsípődött, elkezdtem egy kicsit unalmamba kutakodni. Akkor találtam egy cikket, hogy Halit külön volt a feleségétől több mint 3 hónapig, 2008 tavaszától, de aztán valamiért úgy gondolta próbálják meg újra a feleségével és elmentek együtt nyaralni, ekkor lett csak terhes a csaj, de ez csak egy rövid idő volt. Amikor a Bennut játszó színésznő lagzija volt na azután közölte a feleségével, hogy mégis vége. Ekkor végleg külön mentek, ez alatt az idő alatt derült ki, hogy a feleség terhes, ez a válás előtt 10 nappal volt. Szerintem itt Halit Bergre várt, hogy döntsön, valószínű azért ment vissza a feleségéhez, mert Berg még nem állt készen arra, hogy végleg szakítson a balett táncossal és nem beszélve arról, hogy nem akart váló ok lenni.

Ezt azért gondoltam, hogy leírom, mert valaki itt írta, hogy ez nem volt szép Halittól, hát szerintem a volt feleségtől sem, egy házasságot nem lehet gyerekkel megmenteni.

2013. máj. 18. 17:31
Az Ezel filmben az Eysen? szerepében nem egy szép , a szeme körül erősen ki van festve, festék nélkül még nem is láttam. Na ezzel is összehozták Halitot,hogy igazi csók volt.Halit 2010-ben játszott együtt vele-amiben három nő volt-és ez vett babakocsit Ali születésére, szóval jó barátnak mutatja magát.Tuba iis szép,azonban egyiknél sincs az a kisugárzás mint Bergnél.Tubát az ASI-ban láttam, szép arca van,neki is a bőrével van valami, azonban az alakja nem tetszett.Lehet, hogy az öltözéke nem volt megfelelő.Bergnek olyan sokféle az arca és tudja is jól hasznositani ami szép rajta és Ő festék nélkül is szép!
9728. rittynt
2013. máj. 18. 17:01

Halit,Berg & Ali-You'll Be In My Heart.avi :)

[link]

9727. Gabriella Tünde (válaszként erre: 9725. - Riusmius)
2013. máj. 18. 16:39
A piacon Halit -szerintem motorral ment,ugyanis van egy kép, ahol 2-3 ember veszi körül és a háta mögött egy motor áll.Lehet, hogy motorral elugrott, amig Berg. Alival volt otthon. A születésnapi bulin Berg.egyedül ment egy fiú kisérte be /ezt már többször lehetett látni, lehet, hogy testőr?/ és és Bergen egy szép nyáriruha volt.Mostanában elég sok partira járnak. Ez az újságirói kacsahir már megint egy hülyeség, a napokban mutatták, hogy Berg.kapott Halittól egy sms-t és a meghatottságtól Berg.elsirta magát és ment Halithoz valami vendéglői kerthelységbe. /csicsás dzseki volt rajta./Tényleg sokat látni őket -kézenfogva, szerintem, mintha Halit még jobban teperne Berg.után.Azért nem lehet könnyű, hogy állandóan lesifotósok követik. Az az alkohol dolog,ott is Berg -et egyedül lehetett látni,hát szerintem megárthatott neki a pezsgő!!Ha egydül is van az azért nem azt jelenti,hogy külön vannak, lehet, hogy a másik esetleg forgatáson van. Azt azért már el tudom képzelni, hogy Kenannak tetszik Berg!Ki tudja??
9726. rittynt (válaszként erre: 9723. - Bf2ad367ba)
2013. máj. 18. 16:25

Én is ezt éreztem :) Míg Berg minden rezdülésével üzen, addig Tuba egyszerűen csak szép.

Kenan érzi a különbséget, hogy Berg más, nemcsak egy másik.

9725. Riusmius
2013. máj. 18. 15:33
Marketing szempontból senkinek sem elönyös a válás bejelentése ,főleg úgy hogy a Karadayi tartósan veri a Szulejmánt.Berg többet grimaszol Halit mellett az elmúlt hetekben mint valaha.Én nem látom rózsásnak Halit helyzetét,már a piacra sem együtt mennek.LOL
2013. máj. 18. 15:26
ezek után, hogy tényként azt közölte a külföldi sajtó, hogy elváltak, én azt a régi megcsalásos külön éléses sztorit is csak így kezelem, ahogy a mostanit kacsának
2013. máj. 18. 15:20
Ismételték valamelyik csatornán az Ezelt, csak belenéztem, de a csaj nekem még mindig csalódás, Kenan szerintem már ott is jó volt, de a nő arcán semmi mimika vagy érzelem, pedig olyan jelenet volt amikor vártam volna egy kis megdöbbenés félét az arcán, de semmi.....Berg elkényeztetett minket.
2013. máj. 18. 15:17
Az felháborító az ilyen cikkek megjelennek, hogy ha az újságíró venné a fáradtságot és átnézné a török sajtót, látná, hogy nincs talán olyan hét hogy ne fotóznák le Berget és Halitot együtt. Szerintem a következő kacsa cikk az lesz, hogy Berg és Kenan közt van valami.
2013. máj. 18. 15:01

ennyit a sajóról:

"Repült vagy mi válás?

Atv'deki "Karadayı" Feride'si Bergüzar Korel garázs az előző este Isztambulban Beyoglu Bonomo'nun énekes részt vett a születésnapi party. Volt férje, Khalid Ergenç

Természetesen, a görög és a szerb újság a közelmúltban, hogy a tudat a Khaled Bergüzar elvált "jött a hír. Korel'e Bergüzar kérte ezt az állítást, nevetve, "már repült is rossz. Amit Isten ments válás. Halit jelenlegi "Csodálatos század beállítva. Beszélgettünk egy kicsit több, mint korábban, "válaszolt. Korel Bergüzar egy prekurzorok könyörgött: "Kérlek, ne húzza a lábam közel. Mivel a készülék, bogarak, legyek hét. Elpirult egész nekem! Ne csináld. "

9720. rittynt
2013. máj. 18. 13:05

Kenan Imirzalioglu, Tuba Buyukustun, Kenan Imirzalioglu, Engin Altan - NT

[link]

Egy régi riport, ahol Kenan még Tuba-val beszélget.

Elnézést az elfogultságért, de Tuba tekintete (jellegtelen) semmilyen érzelmet nem fejez ki.

9719. Riusmius
2013. máj. 15. 20:10
Rodosz megtámadásakor a menekülő "szülei" karjában,a közeli képen nagyon sir .
9718. Gabriella Tünde (válaszként erre: 9717. - Ficánka5)
2013. máj. 15. 18:09
Melyik részben van? Amit nálunk az Rtl-n adnak?Valamikor irták,hogy Ali is szerepel a Szuliban.
9717. Ficánka5
2013. máj. 15. 17:39
Azt tudjátok, hogy a Szulejmánban a picurka baba Halit és Berg kisfia, Ali?
9716. varga ica
2013. máj. 13. 15:55
Szerintem Kenanrolsokan látták a fotókat, szegényt sajnálom mert szerintem ez nem fordul elő sokszir nála mert ha jól olvastam mintha hasonlo betegsége lenne mint a cukrosoknak azért is kell neki mindig enni.Szóval szerintem ő nem is ihatna de hát kitudja mivolt aznap és miért ivott annyit lehet hogy amugy is hamar megárt neki kitudja de minden rajongoja mellette áll és szidják a paparadzikat hogy mennyire nemlehet magánéletük hisz ilyen bárkivel előfordulhat.Meg hány nagy sztárt látunk részegen és mégis szeretjük.Ettől ő még nagyon jó szinész nagyon jó pasi és bár nemismerem de biztos jó és egy uriember.
9715. Gabriella Tünde (válaszként erre: 9710. - Bf2ad367ba)
2013. máj. 13. 11:14
Hát Kenant én is láttam, mintha egy lakókocsiban lett volna és a mámorból akkor ébresztették, nagyon lepusztult állapotban lehetett látni.Na de a szinészeknél nem fordulhat ez elő?Arra a kérsorra gondoltok, amikot Berg.egy születésnapi bulin önfeledten táncol, illetve csak ugrálnak többen is? Akkor valóban furcsa grimaszokat vág! Lehet, hogy egy kicsit becsipett!
9714. rittynt
2013. máj. 12. 17:04
Biztosan tudtok róla, hogy összesen egy jelenetben Szulejmen(24) Berg (Signora Teresa) látható és így megjelenése összevethető a többi hölggyel, (természetesen Ő a legszebb) :)
9713. rittynt (válaszként erre: 9712. - Bf2ad367ba)
2013. máj. 12. 16:57
Ezt én is láttam, mintha a házaspár ellentéteit akarnák kihasználni. A filmben Berg türelmetlenül ment tovább míg Halit kicsit kénytelen-kelletlen, de kiszolgálta az újságírókat.
2013. máj. 12. 16:07
Még egy érdekesség amit találtam, Berg, Halit és Ali együtt voltak ebédelni, a riporterek elkapták őket amikor távoztak az étteremből, Berg tovább ment Alival, gondolom a kisfiút védeni akarják a sajtótól amennyire lehet, Halit ott maradt válaszolni a kérdésekre. Ne ez egy kicsit ciki volt, mert már amennyire értettem, Bergről és a Karadayiről kérdezték Halitot, tehát Berg érdekelte volna őket és nem Halit. Ők már gondolom megszokták, hogy mindig Halit volt a központba és most fordult a kocka.
9711. rittynt
2013. máj. 12. 16:06
A sajtó kíváncsisága egyben a népszerűséget is jelzi, azaz Ők ketten az emberek fokozott érdeklődésének fókuszában vannak és sajnos lelkiismeretlen emberek zámára a botrány minden pénzt megér.
2013. máj. 12. 16:02

Nagyon rászállt a sajtó Kenanra és Bergre. A héten volt egy képsorozat, hogy Berg születésnapi bulin volt és alkoholt ivott, a barátai a hátsóajtón akarták kiszöktetni, de nem sikerült. Ezt nem is értem nem azt írták, hogy piás volt csak hogy alkoholt ivott.

Viszont Kenanról olyan képek készültek,hogy hát tényleg nagyon részeg volt, nagyon gázos fotók.

9709. rittynt
2013. máj. 12. 10:49
Az előadó-művészet végül is az illúzióról szól amit a művészek keltenek bennünk. Berg is az ilyen nagy varázslók egyike. :)
9708. rittynt
2013. máj. 7. 10:07
Olvasgatom a Karadayi for English Speakers kommentjeit, és nem nagyon vannak elájulva a történet menetétől. Nem cserélnék a forgatókönyvíróval..
9707. rittynt (válaszként erre: 9706. - Bf2ad367ba)
2013. máj. 7. 09:45

Ebben a helyzetben ez volt a legpozitívabb megoldás :)

A teleregények, ha olykor bonyolítottak is azért egyszerű üzenetekkel próbálják a nézettséget fokozni.

A Szulejmán a Török nemzeti mítosz része és a Karadayi versenyképessége ennek figyelembevételével, kiváló.

2013. máj. 7. 09:09

tiszta Csipke Rózsika mese a befejező képsor

Berg megcsókolja az eszméletlen Kenant és az kinyitja a szemét:))

a nézettség azért sokatmondó, jelenleg ez a legnézettebb sorozat Törökországba, a Csodálatos századot volt már amikor sikerült megelőznie, de csak éppen hogy a mostani sokkal jelentősebb...

2013. máj. 7. 09:04

a múlt heti nézettségi adatok:

Geçen Haftanın En Çok İzlenen 10 Dizisi: 1. Karadayı, 2. Muhteşem Yüzyıl...

Tüm Kişiler

1. Karadayı 10.08/25.58

2. Muhteşem Yüzyıl 9.38/24.29

3. Benim İçin Üzülme 7.38/18.98

4. Arka Sokaklar 7.31/19.5

5. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 7.21/18.09

6. Karagül 6.86/18.26

7. İntikam 6.71/16.75

8. Dila Hanım 5.95/15.98

9. Tatar Ramazan 5.76/16.92

10. Kuzey Güney 5.74/17.34

9704. rittynt
2013. máj. 6. 09:23
A filmes szakmában kevés a botránymentes kapcsolat, és ez a sajtót irritálja,és mindent elkövetnek, hogy legyen miről csámcsognia a nagyérdeműnek.Szerintem Halit már boldogan megválna a szakállától, csak az a fránya sorozat. :) Berg attól több valamennyi vetélytársánál, hogy van egy Halit-ja és egyenrangú társként együtt játszhat Kenan-al.
9703. Gabriella Tünde (válaszként erre: 9693. - Bf2ad367ba)
2013. máj. 6. 09:00
Azértmilyen mocskosak az újságirók! Ha bemegy egy új szereplő-most a megválasztott szépségkirálynő, akkor pont az öreg szultánt fogja kiszemelni magának, amikor annyi fiatal,jóképű férfiszereplőből válogathatAzért rá vannak szállva az újságirók Halitékra Látni sok helyen, hogy amikor odatartják a mikrofont Halit nagyon készségesen nyilatkozik.Tudja, hogy kénytelen jó kapcsolatot tartani velük, mert ellenkező esetben kikezdik.Tényleg egy mocskos banda, sok kellemetlenséget tudnak csinálni.Halitnak az első házassága csakkb.6 hónapig tartott és nem egy héttel a válás elött volt az abortusz, hanem jóval elötte, hiszen már a nyár együtt de inkább külön ment el.Az apjatemetésén (2008febr.eleje) is gondok voltak.Ha láttátok 2007szept. felvételt, amikor indult az évad,jönnek ki valami sötét helységből és ott nyilatkoztatták Berget és Halitot-ott volt Gizem is , ahogy nézett Berg-re lehetett látni!Az előzőekben ezt is jól kitárgyaltuk.Gizem,amikor már látta, hogy Halit el akar válni, gyorsan meg tett mindent, hogy terhes legyen, hogy megmentse a házasságát.Halit azt is nyilatkozta,hogy Ő az elején megmondta Gizemnek, hogy nem akar még gyereket.Na azért ez rajta is múlott.Berggelmár akkor titkon volt valami.Persze ez azért nem volt tisztességes!!
9702. rittynt (válaszként erre: 9701. - Riusmius)
2013. máj. 6. 05:43
Halit most nagyon "aktív". Ha PR ötlet ha nem, a mindenütt kézen fogva - telitalálat.Van miért küzdenie ha meg akarja tartani Berget, aki már nem az a kezdő színésznő akit elindított a pályán.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook