Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

9701. Riusmius
2013. máj. 5. 22:38
FB oldalakon többen is fáradtnak,boldogtalannak látják Halitot.Nehezen dolgozza fel hogy Berg nagyon kiváló szakmai és "emberi" közösségbe került a Karadayi forgatásán,és nincs szüksége a támogatására.Régen láttam Berget ennyire felszabadultnak és boldognak mint a Karadayi stáb bevonulásakor.Egyébként minden riportot túlbeszél, ha nem őt kérdezik akkor is magához veszi a szót,Antalya sem róla szólt,peidg nagyon tette magát. az elözöekhez annyit,hogy annyira magányos volt az elöző házasságában ,hogy a válás előtt 1 héttel még abortuszra kényszeritette a feleségét ,nem egy jellem.Érdekei vannak nem érzelmei.
2013. máj. 5. 21:58
Halit kb. 2 hónapja úgy nyilatkozott, hogy tervezik a babát és ha elöbb jönne, mint a film befejezése, az sem zavarna be Berg-nek,össze tudná egyeztetni./lehet, hogy a Karadayiba terhest is fog játszani?/Berg kapott két komoly reklám ajánlatot, azt hiszem az egyik Amerikába veszik fel, a másikat Tuba csinálta eddig, de most Berg.kapta meg.Egy-egy szerződés 1 millió lira?.Szóval itt a pénzről lehet szó, hogy Tuba elesett tőle.Én is kutakodtam 2012 nyári hirek után, de ez a megcsalás téma ezévben jelent meg.Ha visszanézzük a multévi felvételeket, állandóan együtt lehetett látni a családot, kézenfogva, közben cipeli Alit is stb.Szerintem azért a szinészvilágban is sok irigyük lehet!Az a játékgépezési téma is kacsa, mivel lehetett olvasni, hogy nagyösszegü ingatlanokat vásároltak. A gépezősökre ez nem jellemző!Még tavasszal Halit úgy nyilatkozott, hogy ápr.végével befejeződik a Szuli, azonban most azt olvastam, gogy júniusban lesz az évad zárás és még egy kis időre átviszik következő évadra.Majd meglátjuk, azért ezt is húzzák eléggé, úgy látszik a miniszterelnök csendben van.Nekem is az a véleményem,hogy Berg-nek ilyen hosszú szül.szabot nem szabad megengednie, mivel most ismét beindult a karrierje,aminek mi örülünk
9699. 301b49270d (válaszként erre: 9697. - Bf2ad367ba)
2013. máj. 5. 21:45
Ha jól tudom, terhesen készitette az Ask geliyorum demez c. filmet, majd ahogy Tyutyuka irta, a szülés után 4 hónappal kezdte forgatni a Bitmeyen sarkit.
9698. tyutyuka60 (válaszként erre: 9697. - Bf2ad367ba)
2013. máj. 5. 21:18

Bergüzar a szülés után rövidesen a 34 részes Bitmeyen sarki sorozat főszereplője volt. Közben reklámokban, rövid gyerek filmekben szerepelt.

Tuba jelenleg egy sorozatban szerepel (20 Dakika)a Star TV-n, a Szuli előtti napon.

A ma a kisgyerekek mellett már tudnak forgatni, ha férj is alkalmazkodik a felvételekhez.

9697. bf2ad367ba (válaszként erre: 9696. - Rittynt)
2013. máj. 5. 21:11

Bocs én arra emlékszem, hogy terhesen készített egy vígjátékot, Ali születési után volt egy filmje a Britney sarki (ha jól írom?)de ez rövid volt Ezt után kb 2 évig csak egy kis epizód szerep a Szulejmánba....

itt azért volt egy elég hosszú kihagyás

9696. rittynt (válaszként erre: 9694. - Bf2ad367ba)
2013. máj. 5. 20:08
Az ilyen pörgős szakmákban csak minimális időt tölthetnek a stúdióktól távol. Berg terhesen is fellépett, és egy évet sem volt távol 2011-től folyamatosan filmezett. Tuba is tavaly szült és azóta sodródik ki a képből, tehát gondolom siet vissza a pályára.
9695. rittynt
2013. máj. 5. 18:14
Olvastam, hogy a Tuba rajongók demonstráltak Berg ellen, de a rajongók már csak ilyen elfogultak.:)
2013. máj. 5. 16:03

Még annyi, hogy ahogy mostanában látni őket, szerintem nagyon rendben van kettőjük között minden, a tegnapi lesifotós képek nagyon aranyosak és bensőségesek és mivel nem tudták, hogy fotózzák őket hitelesek is. Az hogy még nem jön a második baba, szerintem Bergnek most a munka nagyon beindult nem is nagyon szabadba most neki szülni, elég kiesés volt Alival a 2 és fél év. Még fiatal van ideje a második babára.

b

2013. máj. 5. 15:56

Olvastam egy horvát újság internetes cikkét, hogy "Seherezádé megint féltékeny" volt a cikk címe, na cikkbe az volt, hogy új szereplő lesz Csodálatos századba aki egy szépség királynő volt és akkor most Seh megint kezdhet félni, komolyan mondom felháborító amit ezek az újságírónak nevezett csürhe megenged magának. A lányom is újságíró és az ő véleménye is az, hogy gyomorforgató.

Mivel szerinte törökül nem igazán tudnak, ezek is csak az általunk használt google fordítóra hagyatkoznak, ami valljuk be elég megtévesztő és ehhez még hozzá szőnek egy kis botrányos feltételezést és meg van a cikk. Az a baj, hogy a cikk cím miatt többen rákattintanak és ezt méri az internetes honlap és látják hogy erre van kereslet, hát akkor gyártsunk még ilyeneket.

Betegség miatt volt most egy kis időm és átnéztem a Hürriyet oldalát, amire a horvát cikk hivatkozott. Tehát, hogy külön volt Berg is Halit, semmit nem találtam. Halittal volt egy riport ahol az első feleségéről beszél, mert a nő nyilatkozott valamit, mert műsor vezető lett és kérdezték a házasságáról, na erre reagált Halit és abban volt, hogy nagyon magányos volt a házasságában és a válás előtt 3 hónappal már külön voltak. Tehát ne Berggel volt külön hanem az első feleségétől.

Az énekesné akivel össze hozták, semmit nem találtam, pedig erre az újságra hivatkoztak a horvátok. a kérdéses időszakba nem volt olyan hónap, hogy ne mutatkoztak volna együtt Berg és Halit, tehát szerintem egy újságírói kacsa az egész.

Berg féltékenysége pedig onnan jött, hogy megkérdezték tőle, milyen látni, a férje intim csók jeleneteit, ő erre azt válaszolta, hogy nagyon rossz érzés, fáj neki, de ezt Halitnak is elmondta és megbeszélték és ők mindig mindent megbeszélnek, erre Halit tanította meg, hogy bármi bántja beszéljenek róla. Na ebből jött a média cirkusz a féltékenységről, Berg nyilatkozott is, hogy az újságíró kiforgatta a szavait.

2013. máj. 5. 15:31

Ha jól értelmezem a fordítást folytatódik a Szulejmán, lesz következő évad:

SULTAN SULEYMAN a csodálatos század tippek... #halitergenc Emig Starlife kamerák nappali Super ma nézett.

Ayaklıgazete. com, szerint a jelentést a végleges és részt vett a csodálatos század kérdéseire válaszolt Lula.

Az évad júniusban kerül sor, és azt mondta, hogy továbbra is egy darabig.

Az eszköz a Park, a Mall-szerte utolsó Emig. (Bing-fordítás.)

2013. máj. 5. 15:22
Lehet szavazni? Ha igen segítenétek, hogy hol!
9690. zsazsanéni (válaszként erre: 9689. - Rittynt)
2013. máj. 5. 14:27
Nálam az első hely Bergüzar Korel,utána Tuba Büyüküstün,utána Nurgul Yes..Némely alakításban gyönyörű,Nurgul. Beren Saat-t nem szeretem.Tuba remekül játszik,pedig nem képzett színész.
9689. rittynt
2013. máj. 5. 09:01

Különös verseny alakult ki a Török színésznők szépségversenyén.

A sorrend időnként változik, de az elsők nevei..

Beren Saat, Tuba Büyüküstün, Bergüzar Korel

Ami az elismeréseket illeti, Tuba vezeti a mezőnyt, Beren a legfiatalabb és Bergüzár aki az aktuális legszebb.

9688. rittynt
2013. máj. 4. 17:16

Az eddigi legtartalmasabb Bergüzar link,

[link]

A honlap naprakész a páros egyéni is közős eseményeiről és a Google segítségével érthető is.

2013. máj. 3. 20:33
9686. Ilona41
2013. máj. 2. 20:36
Kedves Gabriella Tünde ,Cicek,amint megígérte az elején Savasnak,hogy segít megváltoztatni a régi szokásokat,most alkalma volt,mert a testvérétől megtudja,hol készítik az apjáék a drogot.Ezt árulja el a rendőrségnek,de amint írtad,Cicek apja megússza.Pala az üllő és a kalapács között van.Ő Savas pártján van,belátja,hogy helyes amit Savas akar csinálni,de a testvére Sahnur parancsol neki.Így például Savas elesik egy előnyös kölcsöntől,amit fejlesztésre akar használni,mert Sahnur parancsára egy fontos iratot Pala vissza tart,így nem volt megfelelő a a kölcsön kérelmezése.Később kiderül,de már nincs mit tenni.Savas külföldön tanult,majd azt hiszem Olaszországban dolgozott,csak az apja halála miatt jött haza.Nadia még az egyetemről ismeri,majd együtt dolgoznak.Ő hívja meg gazdasági igazgatónak.Nadia egy csalódáson van túl,de nem Savasról van szó.Savas barátjának tényleg tetszik ,de Nadia nem szerelmes belé.Majd később kiderül,hogy szerelmes Savasban,de Savas számára csak Yasemin létezik.Így Nadia vissza megy Olaszországba.Kellemes estét.
9685. Gabriella Tünde (válaszként erre: 9674. - Ilona41)
2013. máj. 2. 19:54
Cicek telefonált a rendőrségre és kiszálltak a drogot előállitó laborba, ott begyűjtötték az embereket, de Cicek apja ezt is megúszta.Előzőekben úgy láttam, hogy Pala tartja a kapcsolatot és a család titkon azért benn e van most is a buliba.Lehet, hogy Savas nem tud róla.Azért van ez a nagy függőség!!Zsazsanéni is látta és nem tudja, hogy ki a Nadia, Savas kolláganője.Én az elején úgy vettem észre, hogy Savasnak is tetszett, de mivel hogy a barátja, aki a vendéglőt vezeti szemetvetett Nadijára és igy Savasnak csak barátja a csaj.Most a volt vőlegény követi Yasemint, esetleg úgy gondolja, hogy ővé a gyerek?A Férjednek jobbulást kivánok igy ismeretlenül is. Már hiányoltam a házzászólásodat nagyon sokat segitettél a forditással.
9684. rittynt
2013. máj. 2. 18:30

Egy szelet Halit - Angel

[link]

9683. rittynt (válaszként erre: 9682. - Bf2ad367ba)
2013. máj. 2. 10:40

Kedves kormi19

A pletykák lehetnek igazak is, de a színész szakma valamilyen toleranciát is biztosít a résztvevők számára. Kenan-nak nem esik nehezére "lovag"-nak lennie, mert ő se mai gyerek, Berg is méltó rá és a sikerhez jól passzol a pozitív szerep.

2013. máj. 2. 10:21

Szakmailag nem hiszem, hogy Halit féltékeny lenne, legalábbis nem Bergre, de az nagyon érdekes volt a szombati díjátadón, hogy külön asztala volt a két sorozatnak, külön is érkeztek, tehát a koreográfia így volt megrendezve, ő azét csak át ült egy időre Karadayi csapathoz. Láttuk, hogy Berg ragyogott amikor megérkeztek, nagyon boldognak látszott és vidámnak végig, és nagyon együtt volt Kenannal, én ennek tudom be, hogy Halit nem tudott megmaradni a helyén:))) A nyilatkozataiban is Berget emlegette folyamatosan, mintha hangoztatni akarná, hogy ő az enyém....

A megcsalás hír már régi, hogy mi igaz belőle nem tudhatjuk, ha igaz akkor nagy szerencséje van, hogy Berg megbocsátott neki és igen csak teperjen, mert ahogy kinéz most, hát az apja lehetne Bernek.

A szakmai féltékenység: inkább Kenanra lehetne féltékeny, mert 6 évvel idősebb Kenannál, de vagy 20 évvel idősebbnek látszik.Olvastam, hogy mindenki arra számított, hogy Halit fogja kapni a díjat, nagy meglepetés volt az eredmény. Azért ez elgondolkodtathatja Halitot, ilyen külsővel nem nagyon válogathat már a szerepek között, bármilyen jó színész. Az is érdekes volt, hogy Kenan Bergnek külön köszönte a díjat, ez nagyon tetszett.

9681. zsazsanéni (válaszként erre: 9678. - Gabriella Tünde)
2013. máj. 2. 10:06
Kedves Gabriella tünde! A kövér férfi/Pala/ az Savas anyjának a fivére.A kövér széparcú nő,akinek szintén mindig kendő van ,Pala felesége.A kislány a lányuk.De van egy iskolás jóképű gyerekük Haldun.Aki megkéselt egy másik gyereket az Savas öccse,olyan későn született gyerek.Savas elkalapálja,de nem ér semmit.Ő fogja lelőni a rendőrség előtt Cicek apját,s börtönbe is kerül majd.Savas úgy tudja meg,hogy az a kisgyerek az Ővé,hogy Savas anyja Bodrumba elküldi nyomozni Yasemin után a bizt.főnököt,Esrefet.Az hozza el,a másolatot,hogy a gyerek nem a nővéré,mert az rég meghalt,hanem Yasemin gyereke,de a papirra apa nincs írva.Ezzel,megy elSavas akkor este Yaseminhez,kérdőre vonni,hogy Ömernek/ez a kisgyerek/ki az apja ez kb 24-25 rész.Utána repülőre ül és Bodrumba megy,az ajtót nyitó Leylának mondja,hogy a fiához jött.Nagyon örül a kisgyereknek,még vagy 3 napot itt töltenek.Yasemin is odaér. Megbeszélik,hogy titokban tartják,hogy gyerek az Ővé Sahnur miatt.Az szeretné nagyon,hogy legyen ott unoka,de próbálkozása sikertelen.Át költöztettné Ciceket Savas szobájába,de az hallani sem akar róla.Eleinte Cicek nem akar válni,de Savas továbbra is úgy tekint rá,mintha a húga lenne.Amikor közli a családdal Savas,hogy van Yasemin,s a fia Ömer,akkor mindenki csak néz.De már előtte jóval a nevére is vette.Csicsek csak ámul.A kisgyereket egy ikerpár játsza,csak annyi különség van köztük,egy árnyalattal a haja egyiknek világosabb,s elől a jobb oldalon van a hajában forgó rész.Tiszta maffia a kábítószer miatt,utána meg Cicek bátyja miatt,mert idővel kiszabadul.Yaseminnek szerelmet vall,meg nyomul,csak azt nem tudni igazán,vagy Savasnak közbe tegyen.Az egészben azt nem tudtam leszűrni,a végén kiderűl,van egy törvényen kivüli gyerek,Savas apjának.Az még a házasság előtti,vagy menet közben volt az a nő Savas apjának.Én sem tudtam még a mai napig kiszűrni,hogy az a Nadia aki régi ismerős és oda jött Savashoz dolgozni,ahhoz valaha volt valami köze Savasnak.A Karadaiy-t várom hátha valamelyik csatorna átveszi,vagy horvát,vagy szerb,akkor jobban megértem,miről is van szó.Mivel Cicek apja meghalt,már könnyebb lesz a válás,meg szerintem már rég vehette volna a sátorfáját,mert láthatta már a helyzetét.Végül mondja,hogy nem akarja,hogy Ömer apa nélkül nőjjön fel.Szép a rendezés,szép a zene,ez a TMC tud filmet csinálni.
9680. rittynt
2013. máj. 2. 09:25
Berg magasságában Sigouerney Weaver-re emlékeztet, csak sokkal szebb :)
9679. rittynt
2013. máj. 2. 08:35
Csak a törököknél vettem észre, hogy a csendek + filmzene mennyire inspirálják a nézőt a kicsit bonyolult történetek feldolgozására. :)
2013. máj. 2. 08:22
Köszönöm az infót és élek a lehetőséggel, hogy kérdezzek az Ask ve cezárról.A román felirattal jobb nézni, mivel a forditások során már tudok egy pár szót, a töröknél viszont nem értem a beszédet.A Dragoste nem találok megminden részt már előre megnéztem a 16 részig, a Kanál-D-n iskb. itt tart. Hát ez a film is egy maffia-szerü téma, a szereplők és a rendezés is kiváló, ezt is Sabanci rendezte és a zenéje is Kirac.Még mindig nem tudom egy -két személyről, higy ki. Pl.a családba a másik /pocakos/ férfi, mert az van,hogy otthon van, van hogy elmegy a vörös ,kövér asszonyhoz, akinek egy kislánya van./Aliyéből az ügyvédnő/, a fiú aki megkéselt egy másik fiút, az kinek a gyereke?Szegény Savas viszi a hátán a család összes baját, kiváncsi vagyok, hogy mikor tudja meg, hogy övé a gyerek.Túlzott az, hogy ahogy a kis sógornő nyomul és még a mama is terelgeti az útját.Mikor tud elválni? Gondolom, hogy ez sem lesz olyan egyszerü az Öreg miatt!!-mert képes lesz bosszúból likvidálni.Ha nem értek valamit, kérdezek majd.Tegnap olvastam itt, hogy Halit nyilatkozott a gyerekkoráról, /az rtl-2 ?/,hogy a szülei elváltak, de mégis közös lakásban éltek, ahol mindennaposan voltak a veszekedések és el akart menni, mert Őt ez nagyon zavarta. Aztán a végén még az is megjelent, amit már olvastunk, hogy tavaly megcsalta a feleségét egy énekesnővel és Berg.elköltözött, de Halit visszakönyörögte magát és Berg.megbocsájtott.Hát lelkileg ez biztos nagyon megviselte Berget, mert ez egy nagy árulás! Hiában hangoztatta, hogy nem akaraz apja nyomdokaiba lépni, csak odajutott!!!Leértékelődött elöttem és tükörbe is nézhetne már...Ezért mégjobban örülök Berg.sikerének és ahogy bálványozzák, hadd gondolkozzon el Halit.
9677. rittynt
2013. máj. 2. 06:51
Inkább csak sejtés, (néhány klip alapján) hogy Halit szakmailag is féltékeny lehet Berg-re. A "grandiózus " Szulejmán, nem kapott nagyobb elismerést mint a Karadayi ez a szakmai hiúságára hat, míg a sorozaton kívüli Kenan-Berg képek a férfiúi híúságát csigázzák.
2013. máj. 1. 21:44
Bővebben- gondolom,itt felmérik mi érdekelné a népet,úgyhogy én már többször beírtam a török sorozatokból néhányat,úgyhogy rajta,csak kapkodják a fejüket majd :)
2013. máj. 1. 21:41

Sziasztok! Itt lehet szavazni,hogy milyen sorozatot szeretnétek látni,--

[link]

9674. Ilona41
2013. máj. 1. 20:00
Kedves Gabriella Tünde.Nem utaztam sehova,sajnos a férjem betegsége nagyon lefoglal,ezért nem jelentkeztem,de olvasom az írásaitokat. Még a Karadayi-val is elvagyok kicsit maradva,de Bergért azt nézem,ahogy időm engedi.Isztanbulban sajnos 6 évvel ezelőtt voltam,jó lenne még egyszer elmenni.Az Ask ve Ceza-ban ha kérdezel tudok segítenni,ha nem is emlékszem minden apró részletre,ezt nem töltöttem le a sok durvaság miatt.Savas testvére és az apja az elején úgy hitték,hogy közúti balesetben haltak meg,de később kiderül,hogy a baleset meg volt rendezve,mert Savas apja ki akart szállni a drog szállításból.A drogot Cicek apjáék állították elő és Savas apja és testvére kellett kijuttassa az országból az exportra küldött hidegfelvágott szállító kocsival.Kellemes estét mindenkinek.
9673. zsazsanéni (válaszként erre: 9663. - Gabriella Tünde)
2013. máj. 1. 12:41
Kedves Gabi! Cicek Savas testvérének volt a felesége,aki meghalt még az elején a közúti balesetben.A régi török szokás szerint,feleségül kell vennie.Hogy ne legyen galiba megegyeznek,hogy járhat az egyetemre,s úgy élnek ott egymás mellett,mint két testvér.A másik nő az Savas lánytestvére az özvegy,s a fiával él ott a Barannal.Nazan férjét ez a Cicek testvére ölte meg,aki még most börtönben van.Savas Yaszeminnal még az előtt ismerkedett meg,hogy náluk bekövetkezett a tragédia és neki feleségül kellett venni a sógornőt,a hagyomány szerint.Savas sokszor megmondja Ciceknek,hogy te a bátyám felesége voltál.A kis gyereket mindenkitől elzárva nevelik,de kiderűl,hogy Szavas az apja.Yasemin mondja,hogy Ő nem akarta eltitkolni,de Sahnur miatt sem akarta.Én látta ezt a filmet román felírattal orosz szinkronnal,de levették a 39.résztől,valakinek nem tettszett,meg horvát felirattal.Az eredeti törökből van amit ezek is kihagytak.Szép film,nem hiába a Markiza 4 is újra vetiti.Csak mi nem veszünk ilyen normális filmet.Megfigyeltem,amit ez a gyártó készít az remek film,az biztos.Murat remek színész az bíztos.Az ASI-ban Monte-Carlóban közönségdijat kaptak Tubával. Van leírás a román feliratnál./Dragosta si pedeapsa/részenként,de nagyon hülye fordítással van.
2013. máj. 1. 11:00
Bocsánat még annyi, hogy csak az első fele van még csak meg.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook