Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

9851. rittynt
2013. jún. 7. 19:28

[link]

Az utolsó részeket részletezi..

2013. jún. 7. 12:59

Halit çok sürprizli biridir"

KARADAYI’nın Feride’si Bergüzar Korel, Muhteşem Yüzyıl’ın Süleyman’ı Halit Ergenç’le ilgili itiraflarda bulundu. 06 Haziran 2013 23:57 Güzel oyuncu eşi için bakın neler söyledi: “Halit (Ergenç) çok sürprizli biridir. Hiç hesapta yokken, bir anda karşıma çıkabilir. Sabaha karşı sette çalışırken ve geleceğini asla tahmin etmezken yanımda bitiverir. Beni mutlu eder. ‘Şuraya gidiyoruz’ der, sonra bambaşka bir yerde buluruz kendimizi. Halit çok sakin ve dingin bir adamdır.”

Mit kell keresni egy gyönyörű színésznő felesége, azt mondta: "Khaled (Ergenç) nagyon meglepő. Semmi esetre sem, bár lehet, hogy egy ideig, mielőtt engem. Próbál meg engem reggel, és ez nem hiszem felkészülés leáll. Boldoggá tesz. "Mi megy át", mondja, akkor találjuk magunkat egy teljesen más helyen. Halite egy ember olyan nyugodt és derűs. "

ezt egyáltalán nem tudom értelmezni, valaki?

az 40. arany pillangó elmarad, szeptemberre teszik az események miatt

9849. bf2ad367ba (válaszként erre: 9845. - Gabriella Tünde)
2013. jún. 6. 21:20
igen a kis kolléganő
9848. rittynt
2013. jún. 6. 08:57

Riporter: Ön élvezi az időt a forgatáson? Hogy dolgozni Kenan?

Bergüzar: A egó eltűnik a forgatáson. Kenan nagyon emlékeztet az apám lehet lelke nyugodjék békében. Van egy kisfiú belsejében őt, és én vagyok a gyermek, aki soha nem nő fel, így mi nagyon jól kijövünk egymással!

9847. varga ica
2013. jún. 5. 18:30
Bahar az a kolléganő a biróságon nagyon aranyos a szerepe mindig szurkolt nekik hogy összejöjjenek.Én nagyon tartok attól hogy a vége nem lesz jó a sorozatnak pedig mindenki szurkol hogy a végén egy pár legyenek.Az biztos hogy gyönyörü film nagyon jól játszanak és hitelesek benne föleg a szerelmi jelenetek tetszenek és hát főleg Kenan és Berg.
9846. rittynt
2013. jún. 5. 17:25

A törököknél nagy vita volt, hogy ki a megfelelő partner Kenan számára. A többségnek Berg megfelelt, de voltak olyanok akik a korábbi partnerei közül választottak volna.Eddig Kenan magányos főszereplő volt a partnere pedig az ügyeletes díszlet, de Berg megjelenésével ez a helyzet, megváltozott és ennek belátása nem könnyű egy rajongónak.

[link]

A hozzászólásokból is látszik..

9845. Gabriella Tünde (válaszként erre: 9843. - Bf2ad367ba)
2013. jún. 5. 16:41
A teljesség kedvéért légyszi mondd, hogy ki az a Bahar?A kis kolléganő a biróságon?Azzal beszélgetett valami bizalmas dologról!Hát elég szégyen volt, ha a 70-s években ilyen igazságügyi miniszter volt, aki összepaktált ezzel a maffiózó Turguttal.Úgy láttam, hogy amikor meglőtte Mahirt, mintha az megrendelésre történt volna és bizony a miniszter úr is nagyon benne volt, hogy Mahirt el tudja távolitani Feridétől.Abban bizom, hogy a kis csaj, Ayse a végén csak kinyögi, hogy mi a baja, hogy Turgut megerőszakolta, és akkor neki vége, mert kinyirja Neckert /ha jól irom/.Berg.és Kenan most is nagyot alakitott,s a meglátásom az, hogy Kenanon az érzelmeket jobban ki lehet olvasni.Ha Halitunk nézi, feszenghet egy kicsit.
2013. jún. 5. 15:14
Ez a rész nagyon tetszik!!!
2013. jún. 5. 15:11

Feride-Bahar a Feride irodájában:

B: Ayii Feride'cim! Azért jöttem, azonnal tudtam, hogy itt vagy! .. mi történt Mahir? .. Igaz, hogy elrabolta? ... Hol voltál? Ayii ...! Feride kérem, mondja el, mi történt? ... Alig várom, hogy tudja! ... Kérem, fejtse ki ... te két alkotó egymással? ohh! ne mondd, hogy ez nagy szerelem véget ért?! tette? ... Esküszöm, amikor látom, hogy közösen úgy érzem, annyira boldog, mint ha én élni ezeket az érzéseket! ... Gyerünk Feride! Kérem, mondja meg! Újra együtt vagytok? ... Haldoklom itt Feride! Gyerünk mondd! ...... Feride?! ... Mi történt?

F: Én két tűz Bahar! ... Nem tudok menekülni! ... Nem tudom elfelejteni! ... Szerettem az ember, hogy tilos kimondani a nevét nemhogy maradjon vele ..., hogy vizsgálja meg az arcát minősül bűn! ... Hogy ha én úgy döntött, hogy élni vele az egész életem? ... A család az egyik oldalon ... meg a másik oldalon! Akkor ...! .. a szakma?! ... Nem tudom, mit kellene tennem Bahar! ... Mit tegyek? hogyan lehet elviselni, hogy elkerülje az érzéseimet az egész életem? hogyan tudok élni vele, de nélküle?!? OH! GOD!

B: Oh! kedves húgom gyere ide! ... Gyere ide! ... Nem tudom, miért a sors, hogy nehéz?! De akkor sem lesz a Mahir, vagy felejtsd el neki nincs más választása!

F: Nem tudom elfelejteni őt Bahar! ... Mert ... ő ... van ellátva a szívemben ... az én lelkem ... bennem! ...

B: Ne mondd ki Feride! ... Nem mondom meg! ... Nem tudom elhinni! ... Ugye ...?? ... Mit csináltál Feride? ...

B: Mit is mondhatnék kedves Feride! ... Az Isten segít! .. nagyon nehéz ez, hogy mit él!

F: Tudok neked egy titkot?! ... Tudod, hogy mi az az egyetlen vigasz ebben az egészben?

B: Mi az? ..., Hogy az apa nem tette a kezét Mahir?

F: Sokan nem volt lehetőséget, hogy megtapasztalják a szép érzéseket ... szeretni ... élni az izgalom, amikor megérintette a férfi, akit szeret! ... Talán soha nem lesz az esélye, hogy élni ezeket az érzéseket soha többé! ... Talán soha nem találkozik valakivel, aki nézzen a szemembe, ahogy ő ... én ... Lehet, hogy elkövette a legnagyobb hiba, tegnap ... Lehet, hogy elárultam a szakmát ... szégyent a családom ... de tudod Bahar?! ... Tegnap ... és az első alkalom az életemben! ... Tegnap volt, hogy boldog az első alkalom az életemben! ... Ha csak, hogy! Én tartozom neki, amíg az utolsó nap az életemben!

B: Ne mondd, hogy Feride! ... Ez a szerelem! ... Soha nem lehet tudni ... lehet, hogy egy nap felébredsz, hogy megtalálja magát feleségül Mahir Kara majd meglátjuk!

F: Yeah! Talán egy másik életben! ... De ebben az életben, a történet és a Mahir Feride vége .. Yestrday! ... Mondtam Mahir búcsú! ... Most jobb, ha megyek némi munkát .. gyerünk! Van egy csomó munka vár ránk! Bahar ...! ... Azt szeretném megkérdezni, hogy a szívességet ... Nem akarok beszélni róla soha többé kérlek ... amikor hallom a nevét, még ha az idegenek fáj a szívem .. Nagyon fáj!

B: OK! Nem hozom fel ebben a témában soha többé ígérem!

9842. rittynt
2013. jún. 5. 13:15
Csak a sorozat kedvéért lehetséges, hogy egy bíró ilyen összeférhetetlen helyzetben részt vehessen a büntető tanácsban.Feride személyes dilemmái és érzelmi vívódásai elképzelhetőek.
9841. rittynt (válaszként erre: 9840. - Bf2ad367ba)
2013. jún. 5. 10:55

Tudomásom szerint Tuba ikergyermekeire való tekintettel mondta vissza a részvételt. Ha egy sorozat képes megragadni a nézőt, akkor az jól van megcsinálva, és ehhez rengeteget tesznek hozzá a szereplők.

A szulejmán-problémák miatt, a Karadayi esélyes mindenféle elismerésre, ami a törököknél általános.

2013. jún. 5. 09:20
Megnéztem a Karadayi elsőfelét tegnap, nagyon nagyon tetszett. Majdnem 2 órás egy rész reklámok nélkül, azért ez tényleg kemény munka lehet hétről hétre produkálni. Még mindig azt mondom, hogy Berg Kenan páros együtt fantasztikus, nagyon jó, hogy Tuba visszautasította annak idején a szerepet.
9839. bf2ad367ba (válaszként erre: 9838. - Rittynt)
2013. jún. 5. 09:17
Ez nem a politikai ambícióról szól, az erőszak ellene tiltakozás, több száz művész kapcsolódott be a demonstrációba, de már visszavonom,a csodálkozásom:)) mert tegnap Kenan is már ott volt, nem vonta ki magát. Csodálkoztam volna, mert ő is elég aktív a társadalmi életben.
9838. rittynt (válaszként erre: 9837. - Bf2ad367ba)
2013. jún. 4. 16:02
Lehet, hogy Kenan-nak nincsenek politikusi ambíciói.
2013. jún. 4. 13:07

Sajnos nem tudtam tegnap nézni és ma sem lesz rá időm, de pótolni fogom. Azt láttam, hogy a múlthéten is a Karadayi volt a legnézettebb sorozat.

Halit közleményét olvastam a saját facebook oldalán, az eseményeket azért figyelemmel kísértem, tegnap is még demonstráltak, közleményt adtak ki, mint művészek, az azért fura volt, hogy Kenan nem írta alá, legalábbis nincs ott a neve.

9836. rittynt
2013. jún. 4. 11:28
Kis késleltetéssel (reklámmentesen)a Youtube-on néztem a 34. részt.Mivel nem tudok törökül, csak a gesztusok,a hangsúlyok és a hangszínek valamint az ezidáig kialakult kép segítettek a megértésben.Rövidesen remélem olvashatom az angol nyelvű részletek fordítását.Figyeltem Feride valamennyi párbeszédét és a mimikával közvetített érzelmeket.Nem hiszem, hogy a sorozat elindítói tisztában voltak az ebben rejlő különleges hatásokkal.
9835. rittynt
2013. jún. 4. 00:41
Megnéztem, most emésztem :)
9834. rittynt
2013. jún. 3. 06:14
Már várom az estét.Tegnap megnéztem a Karadayi első 20 részének Mahir-Feride részleteit.Kicsit Berg kábulatba estem..:)
2013. jún. 2. 23:21
9832. varga ica
2013. jún. 2. 19:00
Azért volt sovány mert lekellett fogynia mivel Hürrem már idősebb a filmben egyszer büntetést is kapott mert pár kilót hizott és nem voltak jók a ruhák rá.Én is első perctől nem szerettem ezt a nőt a törökök annyira odavannak érte nem is csoda ha elszállt egy kissé amugy Németo.-ban tényleg ismeretlen volt és ott is sokszor volt depresszios de azért mert nemkapott szerepeket.Bergnek és Kenan sikereinek nagyon örülök hosszu lesz a nyár nélkülük.Tudja e valaki hogy a második évad hány részes lesz?
9831. rittynt (válaszként erre: 9830. - Bf2ad367ba)
2013. jún. 2. 18:57
Mary nekem kevésbé tetszett, igaz a hárem állománya sem szépségkirálynőkből állt.A sok szürke között neki legalább volt színe.Csak az egészségi problémákat tudom elfogadni tőle. A díjat még felvette és azóta csak a méltatlankodás.
9830. bf2ad367ba (válaszként erre: 9828. - 301b49270d)
2013. jún. 2. 18:03

Most hogy írod a díjátadón tényleg sokkal soványabb volt abban a narancssárga ruhában, mint előtte, van mindig 2 hónap nyári pihenő, az első évad utáni ilyen pihenőn sikerült neki magára szedni egy jó pár kilót, akkor azt nyilatkozta nála ez nem probléma, többször előfordult, de gyorsan leadja. Ez sajnos a depresszióban szenvedőkre jellemző.

Lehet hogy a média fújta fel ezt is és szegény tényleg beteg, csak az a baj, hogy szerintem a karrierjének ennyi, bocsánat, de nem szeretem őt, de azt elismerem, hogy jó színésznő.

9829. bf2ad367ba (válaszként erre: 9826. - 6dd69d4a74)
2013. jún. 2. 17:51

igen gratula:))

az előzetesek alapján szerintem lesz titkos esküvő??? vagy nem:)))

Halit egyszer nyilatkozta a második babával kapcsolatba, hogy Berg sorozatában nem jelentene problémát egy terhesség......na ez is jelenthet valamit, titkos esküvő, terhesség:)))

9828. 301b49270d (válaszként erre: 9824. - Gabriella Tünde)
2013. jún. 2. 17:24

Nem a Szulejmán a kedvencem, de ha megnézitek Meryem Uzerlit, a kezdetek óta vészesen sovány lett. Lehet akarattal, lehet a sok munka ?

Igaz ismeretlenből lett sztár, és ennek is megvannak az árnyoldalai. /Szóval tételezzük a legjobbat.

9827. rittynt
2013. jún. 2. 16:34
Mostanában kezdtem el visszanézni a Karadayi korábbi mahir-Feride részleteit. A kezdetek zord Feride képei folyamatosan lágyultak egyre több mosoly és szerethető pillantás vonzotta magához a nézők figyelmét. Berg az ezerarcú.
2013. jún. 2. 16:17
gratula a két színészunknek a díjakért,megérdemelték.a mimikájuk játék kôzben minden érzelmet elárul.Mindig útáltam a hétfôt,most meg alig várom a karadayi miatt.
9825. rittynt
2013. jún. 2. 15:55
Egyre rokonszenvesebb Halit kapaszkodása :) és ez lehet, hogy Kenant is inspirálja.
2013. jún. 2. 15:22
Én értékelni tudom, hogy Haliték is résztvettek a demonstráción, hiszen közös ügyért tették.Sok ismert szinészt lehetett látni és állitólag - a hirek szerint Isztambul után egész Törökországra kiterjedt a megmozdulás.Nagyon sok -főleg értelmiségi ember tiltakozott és ahogy az első napokban láttam a rendőrség nem nézett semmit a könnygáz, a durva, brutális támadással próbált, ami szerintem mégjobban elszabadultak az indulatok.Folyt a vér, állitólag több halott is van, gyermekek is megsérülteka nyugat egyből megszólalt és az Eu-ba való felvételt egy időre elfelejthetik.Nagyon örülök, hogy Berg. és Kanan kapta a dijat, megérdemlik.Berg. egy nagy tehetség,nem hiába szinészcsaláűdba született, nagyon jól is csinálja, hogy nem vállal el akármilyen szerepet, törekszik az igényességre, sokra fogja még vinni!Szerintem Halit mintha mutatná, hogy Berg. az enyém, sokkal többet látni együtt és a kezét el nem engedi! Csak igy tovább!!!Mary pedig egy felkapaszkodott kis ismeretlen szinésznőcske, nagyon elszállt, lehet, hogy a milliomos vőlegénytől van?
9823. rittynt
2013. jún. 2. 14:43
Nem vagyok híve a színészek politikai szerepvállalásának, de a legutóbbi Isztambuli tüntetésen való részvétel mind a tüntetők, mind a két színész számára sikernek számít.
9822. 301b49270d (válaszként erre: 9821. - Bf2ad367ba)
2013. jún. 2. 14:28
Igen, úgy tünik, hogy ez az ottani Újságírók Szövetségének a dija, és tegnap este volt - az újsághír szerint. Bergüzar Korel a legjobb drámai szinésznő, és Kenan Imirzalioglu, a legjobb drámai színész díját kapta.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook