Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

2014. júl. 25. 07:42
Török magazinban olvastam, hogy Halit több mint 20 ajánlatot kapott, s a legtöbb gázsival.Epizódonként eddig 60 erzet kapott most ajánlottak 80 ezret.Az ajánlatokat azzal utasitotta vissza, hogy egy évig nem vállal semmit, mert pihenni szeretne.
12400. kormi61
2014. júl. 23. 17:19

megjelent az ATV-n a promója

[link]

12399. rittynt
2014. júl. 22. 14:17
Szerintem kell lennie 3. évadnak, pedig emelt fővel befejezhették volna 2 év alatt, de mégis, megpróbálnak annyi bőrt lehúzni róla ami már nincs is rajta. A Seh.-nek sem használt az utolsó évad.
12398. Sofi10
2014. júl. 22. 13:49
olvastam hogy Cetin Tekindor-Nazif papa, válalt új szerepet másik sorozatba,lehet hogy o lesz az egyik halot és a Erhan Yazicioglu-Mehmet Saim ki lett nevezve igazgatonak Városi szinházba. tobbiek készulnek új évadra. Úgy néz ki hogy a Epizodba mindent jobban tudnak mint maguk a szinészek.
12397. jutka62
2014. júl. 22. 11:30
Sziasztok lányok sokat olvaslak benneteket és most is csak eszért írok hogy,tudtok e valamit ? Berkuzar korel most olvastam az epizód magazinba hogy Londonba költöznek egy pár hónapra a kor ha ez igaz ! Biztos hogy nem lesz harmadik évad , úgy írja hogy a férfi főszereplő Kenan nem vállalta így Berkuza sem ! De az is lehet hogy megint csak egy kacsa az egész.Nagyon várom már Szeptembert a kor úgyis kiderül !!
2014. júl. 21. 17:36
Valamelyik filmben Berrakkal volt egy szex jelenet,amit úgy irtak, hogy nagyon igazira sikeredett.Berrak Nejat Islernek volt a szerelme, többször szakitottak és kibékültek és úgy irták, hogy Nejat idejutott van része Berrakban benne.Ugyanis a halálból jött vissza.Egyszer Kenan miatt is szakitottak.Most, hogy ismeretes lett, hogy Kenan egy vagyonos pasi, még jobban tapadnak rá a nők, és Ő ezt most ki is használja.Ez csak a felszin lehet, figyelem elterelésre ez nagyon jó.Berrakkal együtt "cigiztek" partiba.Egyébként Kenan nagyon jó pasi és jó parti is!Egykönnyen nem adja be a derekát és neki megfelelnek az eseti kapcsolatok.
12395. rittynt
2014. júl. 21. 17:17
A független szabad férfi csak egy idealizált fikció. Szerintem Kenan magányos és csak szűkségből fogad el társaságot.
2014. júl. 21. 11:07
Kicsit utána néztem Marmarison vannak ,a török tengerpart ékköve , így jellemzi a helyet .valóban gyönyörű a képeket látva. Kenan kiélvezi a szabadságot a szép nők társaságát , mert vannak a jelek szerint . Jól teszi, szabad független férfi .
2014. júl. 21. 09:56

Új fotók vannak Kenanról , most a szép fiatal Berrak Tüzünatac színésznővel nyaral . Az Ezelbe volt partnernője az egyetemista szobrász lányt alakította a sorozatba .

A képen látni valami különleges baldahinos ágyuk van , szinte beér a tengerbe....nem semmi .

12392. zsazsanéni (válaszként erre: 12389. - Sofi10)
2014. júl. 18. 14:54
Burcin az ASI forgatásán balhézott.Talán féltékeny volt Tubára?Utána autóba ült talán karambolozott.Lehet,hogy ott már régóta gond volt közte és Murat között,de kifelé a jót mutatták,hogy minden oké.
12391. Gabriella Tünde (válaszként erre: 12390. - Érsekházi)
2014. júl. 17. 19:30
Több helyen is olvastam Kenanról.Bodrumban és Cesmében valami barátjával ment ingatlanokat nézni, aztán tengerparti telket vválasztott ki és elinditotta a szerzési ügyintézést. Szállodát és éttermet szeretne oda épiteni.Kenan nyilatkozott, hogy a Karadayi, külömböző fellépések és reklámokból összejött pénzés szeretné befektetni.Több újság is foglalkozott ezzel.Kenan optimista lehet a drog ügy miatt, mert ilyen nagymértékü befektetést nem csinálna, ha el kellene vonulnia pár évre.Én hiányolom Halitékat, mert ez nem jellemző rájuk az FB-n régi képeket, de legutóbb kavicsos talajon egy pár papucs és egy könyv látható. Majd megnézem a nőklapjacafet.
2014. júl. 17. 16:44

A mai nőklapjacafe oldalon a sztárok-ra kattintva Halitékról lehet olvasni meg képek is vannak róluk hol nyaralnak éppen.

a Gecce magazinban Kenanról írt: Híres játékosok, ingatlan befektetést Ő nyerte meg . Valami szállodárol is ír , hogy épittet vagy felújitat majd . Tudtok esetleg valamit erről bővebben ?

12389. Sofi10 (válaszként erre: 12388. - Zsazsanéni)
2014. júl. 16. 16:19
Burcin is benne van a drog tarsaságba. Ezt utálom, ha egyszer ki jelentették hogy ell válnak, akkor miért kell másik félre ossze hordani minden félet. Azt olvastam hogy Burcin rendezte a jeleneteket, és ha egyszer szinész, akkor ell kell játszani azt a mit a forgatokonyv eloír
2014. júl. 16. 13:15
Murat Yildirim volt felesége azt nyilatkozta,hogy MURAT egy nőcsábász.Burcin is oda volt Spanyolországban,s utána jelentette be,hogy elválnak útjaik.Csak nem Ő is kábitószer elvonón volt?
12387. O.Eta
2014. júl. 13. 06:00
Azt írja a szerb újságíró,hogy kábítószer birtoklása és terjesztése vádjával tartóztattak le tavaly 20 embert.Lehetséges volt,hogy talán elsimulnak a dolgok ,de az igazságszolgáltatás jól működik .Kenant ,a bűnösnek találják,legalább 6,de legfeljebb17évet kaphat.Ez is szomorú !
12386. Sofi10
2014. júl. 12. 21:51
Kenan nem tudom hogy ki tud lépni a drog ugybol ezt találtam szerbul van írva: [link]
2014. júl. 12. 21:07
Nem gondolnám, hogy Berg.még gondolatban sem, megcsalná Halitot, hiszen Ő nagyon szereti,amit ki is nyilatkoztat.Az is lehet, hogy már terhes neki a sok intim jelenet.Az előzetesből ugyan szerintem mosolyszünet fog következni -már a Karadayiban.Az is lehet, hogy 1-2 hónapra kimegy Londonba és utána kezdődik a forgatás, Lehet, hogy a forg.könyv nincs készen, hiszen a 3.évadot csak a nyár elején döntötték el.Na majd idővel minden tiszta lesz?Sokat beszéltek az utóbbi időben, hogy Ali testvért szeretne, már készen áll rá.Ez is lehet!!
12384. klmama
2014. júl. 12. 20:30
Szerintem a két főszereplő nem száll ki a sorozatból,mert mikor bejelentették ,hogy lesz 3. évad mindketten vállalták.Az epizódban én is olvastam , hogy nem vállalja tovább a szerepét de a firkászokra nem kell adni.... nagy a hír több az újság eladás,,, Berg és Kenan nélkül a sorozat már nem lesz olyan és a nézettsége is megcsappan,,, De én reménykedem , hogy nem szállnak ki a sorozatból,,,,
12383. Érsekházi (válaszként erre: 12381. - Gabriella Tünde)
2014. júl. 12. 20:25

Kivanc érdekes módon hiába jól néz ki nekem sem kedvencem , bár mostani szerepeiben kezd nagyon felívelni . Nem tudom ki látta már a 2013 ban készült filmjét a KELEBEGIN RUYASI-t ( a Pillangó Álma ). Ebben a filmben (dráma ) nagyon nagyot alakít. A szerep miatt nagyon lefogyott és teljesen más szerepkörben mutatkozik be. Rám nagy hatással volt a film .

A másik 2014 sorozat a KURT SEYIT VE SURA . Ebben is más karaktert játszik és más szerepkörben bízonyítja tehetségét. Ezért Ő is Arany Pillangó

díjat kapott , megérdemelten . Győzödjetek meg róla , úgyis szünetel a sorozat .

Kár azért, hogy fejébe szállt a sztárság a hírnév, a sok pénz , botrányok sem kerülik el .

12382. Sofi10 (válaszként erre: 12381. - Gabriella Tünde)
2014. júl. 12. 20:25
szerintem minden rendbe van Halitéknal, olyan helyen nyaralnak, hova ujságíroknak tilos a belépes, nem kell mindjárt roszra gondolni. Berg nagyon jól tudja hogy az egy félre lépés nem éri meg neki, olyan férjet mint a Halit még eggyet nem talál, és nem minden a kulso szépség
12381. Gabriella Tünde (válaszként erre: 12380. - O.Eta)
2014. júl. 12. 19:07
Én is hiányolom Halitékról a hireket,illetve képeket.Ugyan Berg. feltett egy képet, ami a Seh-ből Keremmel a hajón.Én Halit szakállát nézném és a kis Alit ahogy pancsizik a szülőkkel.Ez a csend szokatlan Tőlük.Valami történhetett mert már beharangozták a 3.évadot és azt is,hogy vállalja Kenan.Nekem túl sok volt a Karadayiban a szerelmi jelenetek, mintha erre épült volna a film, ez volt a fő motivum.Halit anyja temetésén amikor Kenan részvétet nyilvánitott, Berggel olyan hosszan ölelkeztek és Berg.anyja kicsit feljebb állt és nagyon figyelte.Ha nem volna valami nyomós ok, nem szállna ki a két főszereplő.Tovább pedig kár is eröltetni, mert hozzánk hasonlóan sokan a két főszereplő miatt nézik a sorozatot.Kivánc nekem sem szimpatikus, azonban az Igazgyöngyben jó a szerepe és nagyon jól játszik. Egyébként nagyon felkapott szinész.
12380. O.Eta
2014. júl. 12. 18:44
Burak Ozcivitre gondolsz a hasonlóság kapcsán?Nagyon úgy nézki, hogy átveszi Kenan szerepét.Én nagyon sajnálom,hogy így alakult.Biztos tőrtént valami,amit pontosan sosem fogunk megtudni.Nem lehet véletlen,hogy Halitékról nem jönnek hírek, képek,tavaly pedig tele volt velük a FBNagyon távolra mentek nyaralni is.
12379. kormi61
2014. júl. 12. 17:12

[link]

remélem nincs jelentősége, de tényleg úgy néz ki, mint Kenan, haja is ugyan olyan rövidre van vágva...:(((

12378. kormi61
2014. júl. 12. 16:36

Nézem az Igazgyöngyöt (Gümüs) ezért egy kicsit kutakodtam a főszereplőkről. Kivancnak volt egy 11 éves kapcsolata, kisebb nagyobb magszakításokkal, egy rendező nyilatkozott, hogy nem monogám típus a pasi. Songül Odent is elcsábította férjétől a Gübüs forgatása alatt, igaz Songül házassága nem volt túl jó a férje alkoholista volt, ráadásul kiderült a válás során, hogy erőszakos is, verte a feleségét.

Kivanc tényleg elszállt elég sok negatív cikk van róla, a pia az egyik, a legutóbbi forgatás során is volt valami botrány egy idősebb kollégával, az arabok dokumentum filmet forgattak a török sorozatokról, mindenki ingyen vállalta csak Kivanc kért egy valag pénzt.

Songül viszont megmaradt annak a kedves szerény nőnek aki volt egy arab riporter pasi nyilatkozott róla, hogy amikor élőben találkoztak, teljesen levette őt a lábáról és élőben sokkal szebb, sőt gyönyörű, elvolt ájulva a pasi.

Ami még velük kapcsolatban érdekes, Kivanc mindig idősebb nőket választ, a mostani csaj is jó pár évvel idősebb nála.

12377. kormi61
2014. júl. 12. 16:07

Üdv Eta:))

Nem tudom mért vannak kiakadva Kenanon független férfi azzal kavar akivel akar és legalább kiderült, hogy mégsem meleg.

12376. O.Eta
2014. júl. 12. 14:19
Én is olvastam Kivansról, de nem tudtam lefordítani,hogy mi történt vagy mit csinált a repülőúton.Ugyan ebben a magazinban írták,hogy Beren Saat és vőlegénye Los Angelesbe utaztak.Mindenki utazik ,pihen a párjával.Kenan egyedül van,szenved Ámor nyilától,de nemi intenditásában nem kételkedem,hisz előző barátnőjével 6 évig együtt élt,vagy tartott a kapcsolatuk.Nem mondható csapodárnak sem,pedig rak rá a hölgyek
12375. Érsekházi (válaszként erre: 12374. - Sofi10)
2014. júl. 12. 13:48

Bizony az internettel kinyilt a világ . Egyre több infot , bulvárt lehet a török hírességekről olvasni , sokkal jobban érdekel , mint a hazai celebecskék sztárocskák ( már mindenki sztárocska a legbutább csajszik is csak ki kell tenni valamilyét) .

A

tegnapi gecce magazin híre július 27 Beren Saat- Kenan Dogulu énekes esküvője lesz.

Kivanc Tatlitug most Los Angelesbe van és a repülő úton ittasan balhézott. Ott is megy a bulvár rendesen .

12374. Sofi10 (válaszként erre: 12373. - Zsazsanéni)
2014. júl. 12. 12:10
igen, csak nem volt enyi rengeteg bulvár ujság, nem volt internet és nem volt mobil, most a hír percek terjed nagy gyorsasággal
12373. zsazsanéni (válaszként erre: 12371. - Gabriella Tünde)
2014. júl. 12. 10:43
Csodálkoznák Kenanon,hogy a fiúkat szeretné,na de ma már semmi sem lehetettlen ez lett a divat.Régen nem verték dobra,az ajtón belül elintézték.Nem gondolnám,hogy az iszlám megengedné az ilyen eltévelyedést.A jó dolgukban már mást tenni nem tudnak.A bulvár összehord tücsköt bogarat,de igy volt ez 40 évvel ezelőtt is.
12372. varga ica (válaszként erre: 12371. - Gabriella Tünde)
2014. júl. 11. 19:05
Kenanról én is igy gondolom. Jolenne már neki egy jó és stabil kapcsolat.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook