Segítsünk Hajnianyunak, nagy szüksége van rá! (beszélgetés)
Kérlek Benneteket, hogy olvassátok el Hajnianyunk naplójának utolsó bejegyzését, szörnyű dolog történt Velük, gázrobbanás következtében a házuk alsó szintje leégett, valahogy segíteni kellene Nekik, még nem tudom hogy, de keressünk rá megoldást, közösen, hiszen bármkivel, bármikor előfordulhat hasonló eset és azért vagyunk itt a Hoxa oldalán, hogy segítsünk egymáson, most nem szóval, tettel is kellene.
Minden ötlet jól jön és bármilyen segítség,
Előre is köszönjük!
hajnianyu
így megtaláljátok a naplóját!
Máskor ne tessék reklamálni, hogy nem jövünk. Ti most hol vagytok?
".... három napig tart"
Most mi van? Nem látok forgalmat a fórumon...
Hajnika!!!! Mi újság?
Most indulok a kárszakértőhöz.....
Reméljük a legjobbakat!
Köszi,aranyos vagy,de nem megy....
Nincs már türelem,nincs már semmi,csak a kikészült idegeink,meg a vörösre bőgött szemeim...
Mindennap figyelemmel kísérem, sajnos szomorúan olvasom, hogy nehezen halad a dolog a biztosítóval.
Szívből kívánom, hogy mihamarabb elkezdődjön a felújítás!
Igen,az:(
Azt mondták,keressek vállalkozókat,és kérjek árajánlatot,mivel a Belfor-ét nem fogadják el.Most hívtam a kárszakértőt,azt mondta,6körül hívjam,mert még vidéken van.
Addig meg stresszelhetek itthon....
ELEGEM VAN!!!!!!
Nahát ez azért felháborító!!!
Hajni, ha az segít, nagyon szorítok...
Lányok, ismeretsége senkinek, aki tudna segíteni??
Sziasztok!
Sajnos nem volt alaptalan a félelmünk!
Ma hívtak a biztosítótól,és a kárszakértő azt mondta,hogy nem fogadják el a Belfor árajánlatát!
Sikeresen telebőgtem az autót:(
Nem tudom mi lesz....
Vagyis annyit tudok,hogy a kárszakértővel megbeszéltem,hogy találkozzunk,és próbáljunk meg ember módjára szót érteni.
Ez a találkozó ma este lesz,remélem eredménye is lesz.
A biztosító még nem készítette el az árajánlatot,talán jövő hét elejére elkészül:((
Micsoda tempó,nem is értem,hogy győzik az iramot:((((((
Most ha minden jól megy,holnap megint jönnek hozzánk kárfelmérésre,és készül egy újjabb árajánlat.Ez egy másik cég.....
Bocsi,most ennyi,totál kész vagyok most.Próbálok lenyugodni,hogy kultúrált módon tudjak a kárszakértővel beszélni....
Jó reggelt... Képzeljétek, tévedésből felkeltem....:)))
Hajnikám, remélem, pihentető éjszakátok volt és újult erővel láttok majd neki a mai nap teendőinek.
Hajnikám, ezzel mindenki így lenne, de hidd el, itt vagyunk melletted és ha csak pár szót mondasz is nekünk, vagy elmondod a bánatodat, talán könyebb lesz Neked.
Ölelünk szeretettel.
Az a lényeg hogy nem utasított el a biztosító. Fizetni fognak, csak húzzák az időt!
Még az a jó, hogy nem találtak kifogást a fizetésre. Ezek szerint jó biztopsítást kötöttetek a lakásra.
Mi is gondolunk rád és emlegetünk!
Lányok!
Annyit gondolok rátok,olyan jó hogy vagytok!De tényleg!Nem is tudom mi lenne velem nélkületek!
Meséltem rólatok és a Hoxáról az ismerőseimnek,teljesen le voltak döbbenve!
Mivel időm véges,nem nagyon tudok gép mellett lenni,és nem tudok mindenkinek külön írni,privikre sem nagyon válaszolok.Kicsit szégyellem is magam -e miatt,de remélem elnézitek nekem!
Nagyon örülök,hogy ilyen barátaim vannak,szeretettel gondolunk mindenkire!
Most viszont mennem kell,remélem holnap lesznek már jó hírek!
Sziasztok!
Azt hiszem nem lesz egyszerű:((
Most ott tartunk,hogy még mindig nem történt semmi.Napi kapcsolatban vagyok a biztosítóval,tegnap voltam bent is,de semmi.
Nem tudom mire várnak,mindig csak kitérnek a válasz elől.
Állítólag még engedélyeztetni kell valamit nekik....hát nem tudom már mit gondoljak róluk,de kezd betelni a pohár!
Azt mondták,ha minden papír megvan,akkor már pillanatok alatt meglesz minden.
Ez a minden papír az ő kárszakértői véleményét,és a tűzoltósági papírt jelenti.
Mondom az ügyintézőnknek,hogy mind a kettő megvan nekik már.Erre kivágja magát azzal,hogy valami illetékest nem tud telefonon elérni.Kérdem én:hosszú napok óta nem tudja elérni????Mire igennel válaszol.
Erre mit mondjak neki?Hogy akkor üljön a telefonon egész nap,és addig le se szálljon róla,amíg nem beszélt ezzel az emberkével?
Próbáltam érzékeltetni vele jelen helyzetünket,de mintha süket fülekre találtam volna.
A tűrőképességem lassan egyenlő a nullával....
egyetértek, én is vagyok és figyelek!!! :D
Hajni kitartás neked részemről is....
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Hogy küldjem el az albérlőmet, furcsa nagyon amit csinál, ráadásul nekem is szükségem van a lakásra
- Nagy babák szülei! Tanácsra lenne szükségem..
- CICA ÉS KUTYABARÁTOK FIGYELEM! Segítsünk együtt mert nagy szükség van ránk!
- Írjatok nekem légyszi nagy, klasszikus rockzenei balladákat!!! Minél több annál jobb sokra lenne szükségem!!!
- Nagyon gyorsan van szükségem hálózsákra?hol tudok venni nagyon olcsón?