Segítsünk Hajnianyunak, nagy szüksége van rá! (beszélgetés)
Most jövök onnan. Sikerült kiírnom. Még én sem írtam sosem az üzenőfalra.
1000 ismerősöm van. Remélem lesznek közüllük olyanok akik elkérik a számlaszámozt priviben :-))) Legalább most megtudom, hogy kik igazán azok az emberek akikre számíthatok!
A kezdőlapon bal oldalon lefelé görgetaz és ott van mindíg három üzenet az üzenőfalról. Ott azalatt lehet új üzenetet írni. Próbáld meg.
Nagyon köszönjük Hajni nevében is!
Sokan a jövőhéten kapnak fizetést.
Már kiírtam az iwiw-re...és Ildikó köszi a közvetítést:)...Nekem is sikerült az utalás:)
Szívesen küldök csomagot is, ha megtudom, hogy mire lenne még szükség. puszi
Nagyon jó ötlet az iwiw!
Mindenkinek van olyan ismerőse aki ott tudna értesülni a Hajniék balesetéről.
Tedd föl nyugodtan a segítségkérést. Aki kéri, küld el neki priviben a számlaszámot.
Este ha jön Hajni, elkérjük a címét is. Biztosan megadja. Ha meglesz küldöm neked is azonnal.
Ügyes vagy!!!!!
Köszönjük a Hajniék nevében!!!
Rozikám drága! Nagyon kedves tőled!
Biztosan mások is vannak így. Időt kell adni mindenkinek. Biztosan sokan a jövőhéten tudnak segíteni a Hajniéknak. Azért kell a fórumon is írni, mert nem mindenki tud hétköznap netezni. Biztosan vannak olyan ok is akik hétvégén fognak Hoxázni :-)
Meg sokan dolgoznak és este érnek rá a gépelé ülni.
Dehonnem :)), dehonnem:) hát mit képzelsz Te, hogy csak úgy lehet innen és egyéb helyekről elmászkálni, császkálni, aztmárnem!!
Jól mondom lányok ugye? :DDDD
Sziasztok:)))
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Hogy küldjem el az albérlőmet, furcsa nagyon amit csinál, ráadásul nekem is szükségem van a lakásra
- Nagy babák szülei! Tanácsra lenne szükségem..
- CICA ÉS KUTYABARÁTOK FIGYELEM! Segítsünk együtt mert nagy szükség van ránk!
- Írjatok nekem légyszi nagy, klasszikus rockzenei balladákat!!! Minél több annál jobb sokra lenne szükségem!!!
- Nagyon gyorsan van szükségem hálózsákra?hol tudok venni nagyon olcsón?