Segítsünk Hajnianyunak, nagy szüksége van rá! (beszélgetés)
Na, de gondolod, hogy ez azt jelenti, hogy aki itt nem szólal, vagy szólalt meg, az nem is segít?
Nem kell azt nagy dobra verni... szerintem.
Azon kívül - én ugyanis mindig idenézek, mi történt, történt-e valami - aki itt maradt beszélgetni, az ismeri is a többieket. Hasonló korúak, hasonló korú gyermekük van.
Akkor mibe szóljak bele? Csak írjak valamit és - előfordult - nem is válaszolt rá senki?
Abban azért reménykedem, amit az első mondatomban írtam, hogy a hallgatás nem jelenti remélhetőleg a segítségnyújtás lelinkelését.
Hajniéknak pedig kitartás, jó egészség, remény és hatalmas ölelésem...♥
Kérlek Benneteket, hogy olvassátok el Hajnianyunk naplójának utolsó bejegyzését, szörnyű dolog történt Velük, gázrobbanás következtében a házuk alsó szintje leégett, valahogy segíteni kellene Nekik, még nem tudom hogy, de keressünk rá megoldást, közösen, hiszen bármkivel, bármikor előfordulhat hasonló eset és azért vagyunk itt a Hoxa oldalán, hogy segítsünk egymáson, most nem szóval, tettel is kellene.
Minden ötlet jól jön és bármilyen segítség,
Előre is köszönjük!
hajnianyu
így megtaláljátok a naplóját!
Szia!
Sajnálom, ne haragudj elfelejtettem, hogy írtad a géped is elégett!
Melinek felolvastam, hogy mit írtán, nagyon boldog volt!Sok puszit küld nektek,mert a ouszidat is átadtam!
Sajnos megint 38.8 a láza, de a leveled egy kis mosolyt csalt az arcára és nagyon boldog!
Majd csak túl leszünk rajta és megint ugyanaz a roszcsont lesz mint volt!
Már hiányzik, hogy rossz legyen!
További szép estét nektek és kitartást!
Puszilunk mindenkit!
Szia!
Beszkenellném én,de az sajnos a házunkban van:(((
Melinek mielőbbi gyógyulást kívánunk!
Az jó ha iszik,majd az étvágya is megjön biztosan!
Holnap még csak vasárnap,hátha a sok pihenés hoz neki egy kis javulást!
Adj egy puszit a nevemben neki!
Szia Hajni!
A párom úgy szokta, hogy beszkeneli a gépbe és onnan rakja át a kívánt mappába!De ennek is az a hátránya, hogy nagyításkor húzza szét a betűket és nem teljesen olvasható, homályos.
Amikor nagyítom a tiedet akkor is ez a bajom.De nem baj megkeresem a nagyítót és elolvasom azzal!
Amit ki tudtam matekozni az se semmi, még a lépéseiket is felszámolják!
Remélem Bazsika nem lesz beteg!
Meli sajnos elég beteg, szerda óta folyamatosan lázas!Nagyon sajnálom.Tegnap ahogy köhögöt nekikezdett hányni.Egy kis vér volt a hányásában, nagyon megilyedtem.De szerencsére csak egy halyszálér pattant el az erőlködéstől.
Ma mér egy kicsit jobb a kedve és csak most délután ment fel a láza.
Délelőtt sétáltunk a boltba és végig bírt jönni nem fáradt el.Ebéd előtt kimentünk az udvarra, mert szépen sütött a nap és reménykedtem benne, hogy majd egy kicsit eszik, de nem evett.Inni legalább iszik!
Szorítok nektek, hogy egészségesek maradjatok és, hogy jó sok erőtök legyen a sok munkához!
Szia Tünde!
Benaplóztam a tételes árajánlatot.De csak ugyan azzal a módszerrel sikerült,mint a fő oldalt.
Remélem ki tudjátok olvasni.
Esetleg ha valaki megmondja,hogy tudom olvasható állapotban benaplózni,megköszönném!
Szia!
Megnéztem z árajánlatot a naplódban/ kinagyítottam a gépemen egy kicsit homályos, de olvasható!/
Nem semmi az összeg!Még jó, hogy a születési évüket nem adták hozzá! Vagy még is?
Útálom mikor más bajából húznak hasznot ráadásul nem is keveset!
Kíváncsi leszek a tételes árajánlatra!
Ha tudnánk mi Hoxások összefognánk és megycsinálnánk nektek!
A tavasz itt van remélem, hogy Bazsika és persze ti is tudjátok egy kicsit élvezni a napsütést!
Sziasztok!
De jó is lenne,ha egy hét alatt készen lenne.....de ez csak álom,hiszen már két hete itt lakunk,és még hozzá sem fogtak semmihez:(
Azért bízunk benne,hogy a héten már elkezdődik valami.
Megpróbálom az árajánlatot bemásolni a naplómba.Remélem sikerül,mert a net az katasztrófa,és mindig bontja a kapcsolatot,mert szinte semmi térerő,vagy ha marad a kapcsolat,akkor viszont iszonyat lassú.
De azért megpróbálom,hátha.Ha esetleg nem sikerül,akkor jövő héten mindenféleképpen meglesz,majd ha megyek Szegedre.Ott simán pillanatok alatt megvan.
Már írtam Hoxának ez ügyben,várom a válaszát.
Az utolsó mondatodat nem értem....
Ha a cégre gondolsz,akkor ők írtak áfát az ajánlatban.Én az áfa nélküliséget arra írtam,ha mi csinálnánk meg akkor nem lenne áfa.
Másold be úgy,hogy a cég nevét takard le és máris rendben minden.
Eszük van, áfát nem ír, majd akkor, ha elvégezte a munkát :(((
Szia!
Tény,érdekes a tételes árajánlat.
Ebben mindent felsorol,gondolok itt a munkások szállásköltségétől a gépek kihelyezéséig,a tényleges munkáig mindent.
Az biztos,ilyenkor vastagon fog a cégek ceruzája,és ha mi csinálnánk meg,nem kerülne ennyibe.
Kapásból nincs áfa,munkások szállásköltsége,és más egyéb sem.
Viszont ha mi csináljuk,az akár fél évig is eltarthat,mert a barátok(akik felajánlották a segítségüket)is dolgoznak,és csak délután illetve hétvégén tudnánk a házat csinálni.
Nem tudom Hoxa engedné-e,hogy bemásoljam ide az árajánlatot,vajon reklámnak minősül-e,hiszen a cég minden adata szerepel rajta...?!
Amennyiben engedi,szívesen bemásolom,hiszen nem titok!
Azta, akkor én már csak abban reménykedem, hogy ettől sokkal többet kaptok, vagy amennyiben éppen elég erre, szerintem nézzetek körbe, hátha más mégis olcsóbban tudná elvégezni ezeket a dolgokat.
Szorítok :)
Ezt mondtuk mi is:(((csak kicsit cifrábban.
És ez az összeg tényleg csak a ház rendbetételét fedezi,ja és persze az ár csak tájékoztató jellegű,mert menet közben ez még emelkedhet:((((
Ebben nincs benne az elégett holmink,a tönkrement dolgaink,semmi.
Hát nem tudom,nem vagyok valami bizakodó:(((
Sziasztok!
Nem semmi! Jó sok pénzt kérnek!
Szurkolok, hogy a biztosító rendesen fizessen!
Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Megvan az árajánlat.
3.779.340.-
Ennyi pénzért teszik rendbe a házat.
Döbbenet,csak állunk értetlenül,és reménykedünk,hogy a biztosító fizet!
Sziasztok!
Ma nem érkezett meg a várt email:(Felhívtam az illetékest,és rákérdeztem.Azt mondta,1-2 tétel hiányzik még,holnapra készen lesz.
Persze nem csak ez nem lett meg.Sajnos a tűzoltósági papír sincs még meg,ha minden igaz,az is holnapra készül el.
Még nagyon az elején vagyunk,de már nem mennek jól a dolgok.Remélem ez változni fog,és ha elkezdődnek a munkálatok,simán fog menni minden.
Még elég jól elvagyunk,de vágyunk nagyon haza.Bazsi szerencsére jól bírja!
Értem, drága Hajni, így fogom továbbítani az érdeklődőknek.
Kitartás és jó egészség Nektek.
Sziasztok!
Ma hívtak a cégtől,hogy holnap készen lesz az árajánlat,és küldik a biztosítónak.Kértem,hogy küldjék el nekem is,tehát holnap már meg lesz nevezve az az összeg,amennyibe kerül a helyreállítás.Ebben az összegben csak a gázszerelő munkája nincs benne,mert jelenleg nincs nekik gázszerelőjük,kérték,hogy azt intézzem én.
Kedves Rozália!
Nem állt szándékomban megkerülni egyetlen kérdést sem,csak nem igazán látjuk még át a dolgokat.
Egyet tudunk biztosan,az pedig az,hogy a fürdő,és a konyha készlete egyenlő a nullával.Még a bontatlan csomag rizs is megégett a szekrényben,és a tisztítószeres flakonok egyszerűen leolvadtak a polcról:((
Még nem pakoltunk semmit,ez a cég ebben is a segítségünkre lesz,és hát áram sincs,este pedig már nem látunk semmit.
Szia,
értem már, akkor nem figyeltem eléggé, bár akkor is reménykedem abban, mégis összejön annyi, hogy ki tudjátok fizetni az egyik céget. Mindegy melyiket, amit a biztosító ajánl, vagy esetleg ismerős.
Szorítok és jó egészséget kívánok a családodnak.
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Hogy küldjem el az albérlőmet, furcsa nagyon amit csinál, ráadásul nekem is szükségem van a lakásra
- Nagy babák szülei! Tanácsra lenne szükségem..
- CICA ÉS KUTYABARÁTOK FIGYELEM! Segítsünk együtt mert nagy szükség van ránk!
- Írjatok nekem légyszi nagy, klasszikus rockzenei balladákat!!! Minél több annál jobb sokra lenne szükségem!!!
- Nagyon gyorsan van szükségem hálózsákra?hol tudok venni nagyon olcsón?