Segítsetek! Menyire lehet hatásos a biotron lámpa a pattanás miatti hegekre? (beszélgetés)
Kb azóta van nekem is,talán akkor jelent meg azt hiszem...de nem használom ki a kapacitását,szerencsére nincsenek hegek ,talán azért :)
Megvan a fényterápiája is,de azt sem használjuk ki.
ez nagyon jól hangzik!:-)
Én elvégeztem a Z*pternél ezt a modult és ott 12 perc kezelés után 10 perc szünetet javasoltak.
persze,hiszen hámosító
én a neogran*rmont friss pattira is ráteszem és visszahúzódik.:-)
a hegeket nem tudom,de a frissebb pattanások nyomaira neogranormon krémet használok esténként..csodás eredménnyel...)))
csak ajánlani tudom.
Persze,ha nem régi a heg mint írják előttem!
Hát nem tudom,nekem ott fekszik a fiókban,megfázásnál használom csak.
vagy bioptron 240 ezerért...
a kicsivel esélytelen,ehhez legalább a közepes kellene!
attól függ,milyen régi hegek.
ha már régi,sok éves,akkor nem igazán,ha viszont még rózsaszín,akkor van esélyed!
de a régi hegeket kozmetikus dermabrázióval (bőrcsiszolással) nagyon szépen el tudja simítani,majdnem teljesen!!!
a lányomnak a pattanásait elsimította!!!
szerintem nagyon jó ezen kívül még nagyon sok mindenre!!
Szia!
Tesóm tininek full pattanásos volt,barna foltokkal,szóval "szépen" nézett ki a pofija.Semmi nem segített rajta,majd '97-ben bejött a lámpa,ami totál eltüntettet minden hibát az arcáról,pedig már a bőrgyógyászok sem tudtak mit kezdeni Vele.Ma már meg nem mondod,hogy valaha pattis volt!
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Mit lehet tenni a pattanásos bőr ellen? Hogyan lehet elmulasztani?
- Kozmetikusok? Milyen kezelést alkalmaznak pattanásos bőrre, hatásosan?
- Aknés, pattanásos bőrre való szappant hogyan alkalmazzam hatásosan?
- Milyen hatásos házi praktikák vannak pattanásokra?
- Mennyire hatásos a pattanás utáni hegek kezelésére a mikrodermabráció?(bőrcsiszolás)