Segítsetek megoldást találni, vészhelyzet van, hogyan tudnék kölcsönt szerezni? (tudásbázis)
AZ ELŐZŐ FÉRJEM MEG AKARJA SZEREZNI A KISEBB LÁNYUNKAT IS-EZÉRT JÁR A GYERMEKVÉDELEM ELLENŐRIZNI, FELÜGYELNI... 3-JÁRA MÁR DE MOST ROSSZ A HELYZET VALÓBAN. VOLT FÉRJEM SZOLGÁLATI NYUGDÍJAS RENDŐR 200 E FT HAVI PÉNZZEL..
MOSTANI FÉRJEM HAJNAL 6KOR MEGY DOLGOZNI EGY KÖZELI FALUBA ÉS JÓ ESETBEN 5 FÉL 6 MIRE HAZAJÖN. ANNYI PÉNZ NINCSA VILÁGON AMIÉRT ÉN A PICI BABA EGÉSZSÉGÉT MOST KOCKÁZTASSAM A KIVITELLEL...
DE A MÁKTÓL MÁR FEL IS HÍVTAK, INTÉZEM AZ ÜGYET. 200 E FT KÖLCSÖN KELLENE EZ A KÉRDÉS MÉG MINDIG, HOGY KIMÁSSZAK A CSÁVÁBÓL. ANDY WAJNA ÉS MINDENKI SEGÍT A KORMÁNY IS A KATASZTRÓFA ÁLDOZATAINAK, EZT MEGÉRTEM. DE HIDD EL ÉN SEM VAGYOK JOBB HELYZETBEN!
Én ezt nem értem...............NINCS LEHETETLEN,CSAK TEHETETLEN!!!!
A fényképeid között a lányaid is szerepelnek,akik,már elég nagyoknak tűnnek,hogy helyetted intézkedjenek...sőt ott van a férjed is aki a munkahelyéről tudna telefonálni...senki nem várja el,hogy 2 hetes babával rohangálj,ma már minden elintézhető meghatalmazással...
Nekem is a párom intézett mindent...
félre ne érts,nem kioktatni szeretnélek,csak számomra érthetetlen,hogy 5000 Ft ebben az esetben (legalábbis nekem) "életmentő" lehetne...ha koraszülött a babád,akkor a védőnő heti rendszerességgel megy hozzátok,neki nem kell telefonálni és hidd el segíteni fog...illetve ott vannak a szomszédok,biztos van valakinek telefonja,az a két kerítésnyi friss levegő pedig nem fog a babának ártani....
Nekem elég zavaros. Minek kellett írnia a gáztartozást? Nem zavaros????
Tisztában vagyok a fogalmakkal. Ezt írtam én is a hitelkeretre, bár kíváncsi lennék rá, hogy kaphatott ekkora hitelkeretet....
Szerintem nem zavaros az, amit leírt, egyszerü folyószámlahitelkeretröl van szó, amit lecsökkentettek megfelelö jövedelem hiányában.
Erre kell részletfizetést kérni az otp-nél és ha minden más rendben van, akkor müködik is.
Hát nem is tudom....
Tényleg nem akarlak bántani, de mi szükség van a gyermekvédelmisekre?
A párod mit csinál???? Miért nem intézkedik ő?
Nekem is voltak/vannak nehéz időszakaim (anyagi), de sosem kellett a gyámüggyel harcolnom. Ezt nem tudom megérteni. Már ne is haragudj, de tényleg csak kifogások, amiket írsz. Két felnőttnek ezeket el kell tudniuk intézni pici baba mellett is.
Egyébként ha a hitelkeret csökkentés a probléma, akkor be kell menni az OTP-be és kérni részletfizetési lehetőséget. Ez egyébként nem hitelkeret, hanem hitel szerintem, amit nem fizettél, és azt akarják beszedni a számládról, nem? Az egész olyan zavaros.
Jó lenne tudni egyáltalán, hogy milyen tartozás ez....
A gyermekvédelemnek is van felső szerve, ha igazad van, nincs mitől félned, kérj onnan segítséget.
Ráadásul köti őket az etikai kódex, amit be kell tartani. Ne hagyd magad, sajnos sokan csak elvégzik az ilyen iskolát ,de alkalmatlanok a feladatra.
Először még az egyik nagyobb lányom felküldöm kerékpárral, kérdezzen rá hogy a gyermekvédelmisek nem e tudnának a MÁKnak telefonálni, ha már én nem tudok...
Az lenne most a legfontosabb, hogy a 64 ezer ft ne menjen a számlára. Az OTPről mindent le kell vetessek, eddig sem sokminden ment rá.
Ha viszont nem a gáztartozás miatt van, akkor egy automatikus felülvizsgálat történt, és ennek eredménye a hitelkeret csökkenése.
Valószínű, hogy nem érkezett rendszeresen pénz a számládra, annyi, amennyi a hitelkeret rendelkezésre bocsájtásakor igazolva volt.
Ez ellen viszont nem tudsz tenni, csak annyit, hogy a pénzedet máshova irányítod. A családid, és az anyaságit nem vonhatja le senki! Az nem a szülők pénze, hanem a gyereké, így végrehajtás alá sem vonható!
További ajánlott fórumok:
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Óvodai csoportpénz beszedésére tud valaki legális megoldást?
- Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád?
- Családi viszály - kérlek titeket, segítsetek megoldást találni
- Nagyon belassult a gépem, nem találok megoldást! Kérlek segítsetek!
- Tudsz valami jó megoldást a terhesség utáni terhességi csíkok eltüntetésére és a has feszességének visszaszerzésére?