Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Sajtos zöldségleves recept

Sajtos zöldségleves recept

A Sajtos zöldségleves hozzávalói:
2-2 szál sárga- és fehérrépa,
1 kisebb zellergumó,
1 fej közepes nagyságú vöröshagyma,
1 póréhagyma,
olaj,
só,
bors,
szerecsendió,
2 evőkanál liszt,
1 leveskocka,
2 evőkanál reszelt sajt,
1 pár virsli.


A Sajtos zöldségleves elkészítési módja:
Az olajból, az apróra vágott hagymából és a lisztből rántást készítünk. Felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük és hozzáadjuk a leveskockát. Tíz percig forraljuk, majd beletesszük a megtisztított és apró kockára vágott zöldségeket, és puhára főzzük. Tálalás előtt a forró levesbe adjuk a reszelt sajtot, az apróra vágott petrezselymet és a karikára vágott virslit.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A sajtos zöldségleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook