Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Sajátvér terápia fórum

Sajátvér terápia (beszélgetős fórum)


24. 68f3da251d (válaszként erre: 22. - Blanketta)
2009. febr. 9. 17:00
Ajánlanál valamilyen tudományos forrást? A hubbard -féle szcientológiai biliát forgassam, vagy van valami frissebb is, amit valamilyen másik elmebeteg írt? Vagy talán a Móricka magazinban vannak tudományos cikkek ?
23. Pirosalma (válaszként erre: 22. - Blanketta)
2009. febr. 9. 09:05

Szia, Blanketta!


A cikk írója olvashatna inkább utána pár dolognak, pl. hogy mennyi az esélye, hogy marad még ózon, mire visszajuttatják a vért; vagy hogy mennyi oxigént (O2) lehet pluszban bejuttatni(jól mondom, Ottokár?).

Írd csak be a Google-be: az a rengeteg cikk (na jó, csak az első 5-6 oldalt néztem meg) TGy-hez hasonló helyen található.

Ha arra az Ideál-cikkre gondolsz, amit már ide belinkeltek, akkor az nem, nem jó cikk szerintünk.

2009. febr. 9. 08:47
1951-ben még nem volt ilyen fejlett az orvostudomány, mára már olyan orvosi tények kerültek napvilágra amik biztonságossá teszik a kezelést. Rengeteg cikk jelenik meg erről a témáról, jó volna szerintem utánaolvasni és azután véleményt nyilvánítani.( az Ideálnak is van jó cikke erről)
2009. febr. 9. 00:22

Aki nem talál erre a csodálatos új eljárásra megfelelő „tudóst”, azt én szívesen kezelem. Sajátvér bejuttatását vállalom a farizomba. Az eljárás egyszerű: hegyes western-csizmámmal jól farba rúgom az illetőt, amitől jókora véraláfutás lesz a fenekén. Ez ugyanis sajátvér, ami kijut a farizom rostjai közé, mert a jólirányzott rúgásommal megpattintok néhány erecskét. Az ilyen csodakezelés mindent meggyógyít, a kórképeket alább már leírták a kuruzslók.

Vállalok még sajátvér szúrás nélküli bejuttatást a szemgödrök alsó peremének területére is. Ezt régebben monoklinak hívták, de ma már Pápaszem haematomának hívjuk tudós sarlatán körökben :-))

20. 68f3da251d (válaszként erre: 16. - 036bf4cfe4)
2009. febr. 9. 00:11
valóban baromság. iszogatni lehet, de jobb, ha a keringésben tölti be aszerepét.
2009. febr. 9. 00:10

A "tudományos" ökörséggel kapcsolatban itt egy idézet az Orvosi Hetilapból, 1950-ből, a 345-348-ik oldalról. A cikk címe: A sclerosis multiplex néhány újabb kezelési kísérletérõl (Írta: Böszörményi Zoltán dr. egyetemi tanársegéd)


idézet: "Megemlíti még, hogy a nem kellőképpen javult betegeket roboránsokkal, egyeseket ismételt microtransfusiókkal, másokat sajátvér-injekciókkal kezeltek (ezeket a módszereket alkalmazni ma már tilos, ugyanis schubot válthatnak ki). A betegek egy része tünetileg ható izomtónus-csökkentő kezelést is kapott (myanesin, parpanit). "


Ez a baromság már 60 éve is tilos volt súlyos mellékhatásai miatt. Aki mégis erre vetemedik, az kuruzslás bűncselekményét követi el.

Aki viszont valaha sajátvér-injekciót kapott, az kórházi kezelés előtt feltétlenül közölje, mert egyes gyógyszerek halálos reakciót válthatnak ki!

2009. febr. 9. 00:07
Annyi esze nincs egy embernek hogy ha magissza a vért az megemésztődik?
2009. febr. 9. 00:05

"visszafecskendezik a farizomba"


Vért fecskendezni az izomba? Hogy lehet ilyen állatságot kitalálni?

2009. febr. 9. 00:02

"esetleg oxigénnel, ózonnal dúsítják, és ilyenkor infúzió formájában juttatják vissza az érrendszerbe (vénába). A saját vért azonban homeopátiásan hígítva szájon keresztül is lehet szedni."


Aki ezt leírta elmebeteg.

15. ledia
2009. febr. 8. 23:52
Igen, csak az a baj, hogy még senkivel nem találkoztam, aki járt volna már ilyen kezelésen, és tudna mondani valami kézzel foghatót.
14. Pirosalma (válaszként erre: 13. - Ledia)
2009. febr. 8. 13:26

Szia, Ledia!


Egy orvos sem garancia manapság. A tényeket, a hátteret kell megvizsgálni.


Igen, legfeljebb kidobsz egy csomó pénzt.

13. ledia
2009. febr. 8. 13:20
Sziasztok! Engem is érdekelne ez a téme, mert én is olvastam az Ideál cikkét. Ott egy doktornő írta a cikket, szerintem éppen ezért elég hiteles. Ha az ember ilyesmivel küzd, elég sok mindent kipróbál, és ahogy a cikkben is olvashatjuk, 10 alkalom után akár meg is gyógyulhatnunk. Én lehet, hogy megkeresem, nem hiszem, hogy árt, ha pedig használ.. Volt már egyébként valakinek ilyen terápiája?
12. Pirosalma (válaszként erre: 9. - Kiberov)
2009. febr. 6. 17:25

Egyszerűen nem tudok rá mit írni.


"Többnyire 10 elegendő egy akut probléma gyors rendezése..." - azért ez elgondolkodtató.

2009. febr. 6. 15:09

Sajátvér-terápia

Új a terápiában

Erősíti az immunrendszert

Sajátvér-terápia


Ma a sajátvér-injekciókkal végzett kezelés a klasszikus áthangoló természetgyógyászati módszerek egyike, amelyet leggyakrabban allergiák, immungyengeség, krónikus gyulladások, reuma és anyagcserezavarok esetén szoktak alkalmazni. A ma végzett sajátvér-terápiák sokfélék, és hatásukban is jelentős különbségek lehetnek. Noha az injekció és a vérvétel kis fájdalommal jár, a kiváló hatás miatt igen jól tolerálják a betegek.

A vérvétel rendszerint a karvénából történik, azután vagy változatlanul és haladéktalanul visszafecskendezik a farizomba, vagy gyógyszereket kevernek hozzá, esetleg oxigénnel, ózonnal dúsítják, és ilyenkor infúzió formájában juttatják vissza az érrendszerbe (vénába). A saját vért azonban homeopátiásan hígítva szájon keresztül is lehet szedni.


Saját vér izomba fecskendezve legyengült immunrendszerre és allergiára

A saját vér visszafecskendezése izomba leginkább az immunrendszer gyengeségére és allergiák kezelésében vált be. Aki hajlamos gyakran meghűlni vagy hajlamos az ismétlődő húgyúti infekciókra, annál különösen alkalmas ez az eljárás. Főleg a hideg évszakban érdemes erre a bevált, egyszerű és olcsó gyógymódra gondolni.

A makacs szénanátha, a házipor-allergia vagy a viszkető ekcéma és neurodermitisz szintén nagyon jól reagál a sajátvér-kezelésre.

Pollenallergia esetén ajánlatos a panaszok várható jelentkezése előtt hat héttel megkezdeni a terápiát. Ilyen esetekben szintén szóba jöhet a vér keverése homeopátiás injekciós készítményekkel. Egy kúra 5-10 injekcióból áll, a kezelési sűrűség heti egy-két injekció.

Az Exeteri Egyetem kutatói klinikai vizsgálatokkal igazolták a sajátvér-injekciók kiváló terápiás hatását neurodermitisz esetén. Az allergia egyéb fajtái – csalánkiütés, élelmiszer-allergia, görcsös hörghurut, asztma – is kiválóan reagálnak a sajátvér-kezelésre.


Homeopátiával és ózonnal kombinálva a herpeszt is meggyógyítja

A saját vérrel végzett kezelés nagyon hatásos herpesz eseteiben (ajakherpesz, genitális herpesz, övsömör), különösen, ha gyakran kiújulnak. Ilyenkor a vérhez homeopátiás injekciókészítményeket keverünk, ami lehet herpesz-nozóda (pl. Engystol, Echinacea compositum) felváltva ózonnal. Általában heti két alkalommal adva, összesen 10 injekció elegendő szokott lenni, amit különösen makacs esetekben kell csak ismételni.

Van olyan gyógyító, aki akut stádiumban ún. „nagykezelést” végez, saját vérrel és ózonnal. Ehhez kb. 50 ml vért vesz vénából, ezt speciális készülékben ózonnal dúsítja, majd infúzió formájában azonnal visszajuttatja a vénába. A migrén bizonyos formái (különösen élelmiszer-intolerancia miatt kialakuló formák) is nagyon jól reagálnak a sajátvér-kezelésre, méghozzá annak egyszerű, izomba visszafecskendezett formájára. Utóbbi esetben bizonyos homeopátiás adalékokkal érdemes dúsítani a visszajuttatandó vért (pl. Hevert Migraene N Injekt vagy Petadolex).

Pikkelysömör esetében is érdemes próbálkozni sajátvér-injekciókkal, de itt már némi türelem szükséges. A kezelések ebben az esetben is áthangolják a szervezetet.


A vér mint immunrendszerünk információhordozója

A vér egészségi állapotunk naplója. Oxigént, tápanyagokat szállít testszerte, ugyanakkor fontos eleme immunrendszerünknek. Véredényeink az immunrendszert alkotó sejtjeink egész hadseregét szállítják. Ezek felmérik a szervezet aktuális állapotát és összehasonlítják az ideális állapottal. Ha ezek között jelentős a különbség, megfelelő ellenszabályozás indul meg.


A vérvétellel a védelemért felelős anyagokból egy parányi mennyiséget veszünk ki a szervezetből, majd injekció formájában visszajuttatjuk az izomba, tehát a vételi helytől távoli, „idegen” helyre adjuk be, apró, mesterséges vérömlenyt előidézve. Ha így tekintjük, a sajátvér-terápia a test saját sejtjeivel végzett sejtterápia. Mivel testidegen fehérjéket nem alkalmazunk, csak enyhe reakció jelentkezik, heves intolerancia nincs. A következmény az immunitás gyors javulása. Ezt bizonyos reakciókon lehet lemérni. Ilyen a testhőmérséklet enyhe, átmeneti emelkedése, a fehérvérsejtek számának emelkedése, valamint más, gyulladást jelző paraméterek emelkedése, és a fokozott antitest-termelődés. Egyes páciensek átmenetileg úgy érzik, mintha influenzásak lennének.

A „memóriatréning” erősíti az öngyógyító mechanizmusokat

Azzal, hogy a szervezet a „saját testidegen” (azaz saját, de idegen helyen lévő) fehérjéket bont le, képes felismerni a gyulladásokat és az allergiákat kiváltó immunkomplexeket, és élesíti immunológiai emlékezetét. Ez képessé teszi arra, hogy gyorsabban és hatásosabban védekezzen a fertőző ágensekkel és allergénekkel szemben. A sajátvér-kezelés nem specifikus ingerterápia, amely javítja a test önszabályozó és öngyógyító erőit.

Egészen más hatásúak a sajátvér-infúziók. Ilyenkor 50 ml vért veszünk, amelyet ezután ózonnal dúsítjuk (oxigénnel felhabosítjuk és ultraibolya fénnyel megvilágítjuk). Az ózon ún. aktivált oxigén. Az azzal dúsított vért infúzió formájában a vénába juttatjuk vissza. Az ózonrészecskék által egy testazonos hatóanyagot szabadítanak fel, amely jelentős mértékben fokozza az oxigénleadást a szövetekben, elfogja, semlegesíti a szabad gyököket és aktiválja immunrendszerünket. Ez azt jelenti, hogy a sajátvér-infúzió különösen a vérkeringési zavarokban, súlyos, akut és krónikus gyulladások (májgyulladás) vagy a rákos betegek utógondozásában, revitalizáló kúrák keretében, pl. elgyengült, idős betegeknél, vagy súlyos betegségekből lábadozóknak ajánlatos.Milyen kezelést, milyen betegségben?

Azt, hogy a sajátvér-kezelésnek melyik formáját kell alkalmazni, minden esetben a terapeuta dönti el. Az utóbbiakban felsoroljuk a lehetőségeket:


Intramuszkuláris sajátvér-injekció:

- legyengült immunrendszer, gyakori légúti vagy húgyúti fertőzések.


Saját vér homeopátiás adalékokkal:

- migrén,

- pikelysömör,

- pollenallergia (6 héttel a pollenszezon kezdete előtt kell elkezdeni),

- krónikus herpesz (felváltva ózonnal dúsított vérrel),

- fiatalkori akné (mikrobiológiai terápiával kombinálva).


„Nagykezelés” – ózonnal dúsított sajátvér-infúzió:

- akut herpesz (ajak-, genitális herpesz vagy övsömör).

Sajátvér-infúzió ózonnal (hematogén oxidációs terápia, HOT):

- vérkeringési zavarok, súlyos akut és krónikus gyulladások, rák utókezelése, revitalizálás.


Homeopátiás vérkészítmény (hígított vér):

- neurodermitisz.

10. kiberov (válaszként erre: 4. - 036bf4cfe4)
2009. febr. 6. 14:47
Úgy tűnt, hogy szakértő
2009. febr. 6. 14:46
megtaláltam a cikket .belinkelem: [link]
8. Pirosalma (válaszként erre: 6. - Minerva223)
2009. febr. 5. 15:40

Nem sok értelmeset írnak. Hatásmechanizmus sehol, irodalmi hivatkozás sehol. Ezek már önmagukban gyanúsak.

Szerintem át akarnak verni minket.

2009. febr. 5. 15:29
bocs - Terápiát
2009. febr. 5. 15:28

Nemrég a Reggeli műsorában hallottam egy riportot.

Ezt a rerápiát a daganatos betegeknél a kemoterápia után is alkalmazzák az immunrendszer erősítésére. Hosszú lenne leírni a lényegét ezért ide másolom a linket ahol mindent megtalálsz amit érdemes tudni róla.


[link]


[link]

5. Pirosalma (válaszként erre: 4. - 036bf4cfe4)
2009. febr. 5. 15:23

Bele lehet rakni ("tüdőimitáció") több oxigént (ahogyan a vízben is tudsz oldani a parciális nyomástól függően, itt még pluszban ott a hemoglobin), persze, csak olyan kis mennyiségről van szó, hogy semmi értelme.

(Persze azt sem értem, hogy miért nem elég a tüdőn keresztül felvett oxigén...)

4. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 1. - Kiberov)
2009. febr. 5. 15:20
Az a szakértő az elmegyógyintézetből szabadult! Oxigént a vérben oldani? A vér csak a tüdőben tud felvenni oxigént!
3. Pirosalma (válaszként erre: 2. - Pirosalma)
2009. febr. 5. 15:18

Á, még a tüdőn keresztül sem vész el szerintem, olyan gyorsan fölhasználódik.

Ki lehetne számolni, mekkora mennyiségről van szó, de nem látom értelmét, vakvágánynak tűnik a módszer.

2. Pirosalma (válaszként erre: 1. - Kiberov)
2009. febr. 5. 15:12

Szia!


Nem hallottam még róla, de sok értelmét nem látom. Ha nagy oxigénnyomáson "tele is tömik oxigénnel", és visszatöltik, a többletoxigén egyrészt pillanatok alatt elhasználódik, másrészt a tüdőn keresztül távozik, és szó szerint másodperecek alatt elvész az a kis - tényleg elég kicsi - többlet.


Szerintem ne költs ilyen haszonatalan dolgokra!

2009. febr. 5. 15:06

Sziasztok!


Valamelyik reggel az egyik kereskedelmi csatornán egy szakértő beszélt arról, hogy általános kimerültség és allergia esetén nagyon jól bevált módszer a saját vér terápia. Ez azt jelenti,hogy leveszik a vért és oxigénnel dúsítják,majd visszanyomják az emberbe.

Aztán nemrég egy életmódmagazin címlapján is láttam ezt.Azt hiszem az ideál volt, de nem biztos.Valaki tudna erről többet írni, próbálta már valaki?


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook