Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rozália csodamannája(burgonyás lepény) recept

Rozália csodamannája(burgonyás lepény) recept

Elkészítési idő 30 perc

A Rozália csodamannája(burgonyás lepény) hozzávalói:
(4 személyre)
70 dkg főtt, áttört, kihűtött burgonya,
70 dkg liszt
20 dkg zsír, vagy 25 dkg margarin (zsírral eredetibb, mert ez régi recept nagyon)
2 tojás + 1 a tetejére
1 nagy evőkanál tejföl
só - jócskán


A Rozália csodamannája(burgonyás lepény) elkészítési módja:
Mindezt összegyúrod, kizsírozol egy gáztepsit, beleteríted, szétnyomkodod, tetejét megkened a felvert tojással, átlósan megrácsozod - késsel - és forró sütőben szép pirosra sütöd. Jó étvágyat!


Kategória: Egytálételek receptjei


A rozália csodamannája(burgonyás lepény) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook