Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Pikáns burgonyapüré recept

Pikáns burgonyapüré recept

Szénhidráttartalom 20,7 gramm

A Pikáns burgonyapüré hozzávalói:
(2 személyre)

50 dkg burgonya
1 tojás
1 evőkanál tejföl
1 evőkanál vaj/margarin
1 teáskanál mustár
vágott snidling
szerecsendió



A Pikáns burgonyapüré elkészítési módja:
A burgonyát sós vízben megfőzzük. A tojást keményre főzzük. A burgonyáról leöntjük a vizet, a többi hozzávalókat hozzáadjuk és a burgonyanyomóval összetörjük. Ízlés szerint teszünk bele szerecsendiót és - ha még szükséges - sót. Beleszórjuk a vágott snidling felét, másik felét a tálaláskor szórjuk a burgonyára.


Kategória: Köretek receptjei


A pikáns burgonyapüré elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook