Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Rossz szomszédi viszony fórum

Rossz szomszédi viszony (beszélgetés)

1 2
20. NomNom (válaszként erre: 16. - Akzsert)
2018. márc. 26. 23:36
Már bocs de a márc. 15. valódi jelentésére szerintem már senki sem emlékszik így ezért nem tudom a szomszédodat hibáztatni. Híreket meg nem nézek mert csak az agyam sorvad tőle.
19. NomNom (válaszként erre: 18. - Akzsert)
2018. márc. 26. 23:35
Szerintem a totális ignorálás többet ér ilyen esetben.
2018. márc. 26. 23:26
párhuzamosan olvasok másik topikokat. Ott olyan tanácsot adnak - ami be is vált - hogy határozott jól irányzott pofon hathatós. csak az a baj, hogy én nő vagyok, ő meg férfi, és nem hiszem, hogy visszaütés nélkül megúsznám. fogadjak fel valakit?
2018. márc. 26. 23:20
azért az olvasásról az is eszembe jut, hogy elég sok embert látok most a metrón könyvet, vagy e-bookot olvasni. Talán nem hal ki teljesen az olvasás.
2018. márc. 26. 23:16

Kérdeztem és is a szomszédtól, miért nem olvas? Ugyanis nem tudja idézem - ezek a mocskos magyarok mit is ünnepelnek március 15-én -

De nem látok nála könyvet....

Tudod a hírekben is benne volt, hogy a mai Magyarországon élő kisebbség minden tagjának van ájfonja, meg okos telefonja, de a lakásában nincsen WC. Na ő pont ilyen.

15. NomNom (válaszként erre: 13. - Akzsert)
2018. márc. 26. 23:08

Szerintem megunja ha nem törődzs vele. :)

Sajnos az öregek nem unják a TV-t, az olvasás már nem divat. :D

14. Akzsert (válaszként erre: 12. - Zebracsikó)
2018. márc. 26. 23:05
ez nem rossz ötlet, majd tájékozódom
2018. márc. 26. 23:04

Akkor ezek szerint az éneklést is hallani fogom, csak nem olyan erősen?

Arra gondoltam, ha - füldugót használva - énekelni kezd, és én rendesen teszem a dolgom otthon, mosogatok, pakolok, stb. és nem megyek át szólni, hogy kérem, hagyja abba az éneklést, akkor egy idő után csak megunja, és abbahagyja, ezt az egész éneklést, meg táncolást, vagy nem?

2018. márc. 26. 23:00
végy neki pár gramm füvet és mondd , hogy nem akarsz több háborút :)
11. NomNom
2018. márc. 26. 22:59
Ja az üvöltöző tévé ellen túl sokat nem használ a füldugó, max. tompítva hallom és nem szó szerint amit éppen néznek.
10. NomNom (válaszként erre: 1. - Akzsert)
2018. márc. 26. 22:58

Az alsó szomszédaim fehér, nyugdíjas pár, akik MINDEN este 23-24:00-ig üvöltetik kb. a tévét. 6-7 óránál sosem alszomtöbbet miattuk hétköznap. Már a fél ház próbálta szépen is, csúnyán is, leszrják... a bácsi különösen "intelligens", gyakran hallom ahogy üvöltözik a nénival, hogy ezt leszrom azt leszrom.

Szóval örülj ha azt hiszi 9 után már nem hangoskodhat.

Most hívjak nyugdíjasokra rendőrt? Szerintem utána kétszeres hangerőn kapnám az "áldást".

2018. márc. 26. 22:52

köszi, ma voltam füldugót csináltatni, 2 hét az ünnepek miatt. Csak ezt a pár napot bírjam ki....

Igen költöznöm kell, rájöttem.

köszönöm Mindenkinek

8. spann (válaszként erre: 1. - Akzsert)
2018. márc. 26. 22:39

füldugó

elköltözni

2018. márc. 26. 22:28
Ja, és sajnos szereti a drogot, ült is érte.
2018. márc. 26. 22:27

Mondtam azt is, hogy biztos szerelmes belém, de legalább tanuljon meg egy rendes dalt végig, mert 1 sor az semmi.

Próbáltam is a hangos zenét, de nem ér semmit, mert csak 2 napig van csend.

Egyébként én 50 feletti vagyok.

Még ötlet?

2018. márc. 26. 22:10
Mondd neki, hogy téged nem zavar, megkedvelted a hangját. Ha nem tud vele idegesíteni, akkor abbahagyja. Legalábbis nálunk ez bejött.
2018. márc. 26. 22:08
Nem lehet, hogy szerelmes beléd?
3. simple (válaszként erre: 2. - Globus)
2018. márc. 26. 22:08
Ez jó ötlet. :D Mikor nálunk volt ilyen, én irgalmatlan nagy hangerőn küldtem be a szomszédnak techno-t, a hangfalakat a fal mellé, felé fordítva. 2 percen belül kuss volt.
2018. márc. 26. 21:56
Szerezz be egy gongot és csinálj zenei aláfestést :) De összevissza ám, hogy megzavard a taktust. Tudod, mikor valaki pénzt számol magában, és mellette hirtelen elkezdesz összevissza hangosan mindenféle számokat mondani.
2018. márc. 26. 21:51

Segítséget kérek rossz szomszédi viszony miatt. A szomszédom nem fehér, fiatal 20 év körüli fiú, aki állandóan énekel. Előszór szép szóval kértem, de nem hagyta abba, és a dolog eléggé elfajult. Ott tartunk, hogy lesi a bejárati ajtóból, mikor érek haza, és rögtön rázendít. Én meg nem járok haza, pláza, BKV, stb. csak hogy este 9-re érjek haza, mert akkor mér nem énekelhet. Erre ő bosszúból szombat éjszaka 2-kor nyolcad magával énekelt, és dobogott, azaz nem táncolt hanem páros lábbal ugrált, hogy bosszantson. Szomszéd nincs, mert csak az ő és az én szobánk van közös falon. Ha hallották is a dobogást, nem szólt senki.

Van valakinek tapasztalata, vagy tanácsa? Előre is köszönöm.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook