Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Rossz helyre írtam egy üzenetet. Azt hiszem, elköltözöm egy... fórum

Rossz helyre írtam egy üzenetet. Azt hiszem, elköltözöm egy... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

10. Evinene (válaszként erre: 6. - Fenevigye)
ápr. 17. 23:49
Nekem anno Magyarországon amikor mar volt mobiltelefon, kaptam a vonalasra sms-t hangüzenetben azt sem tudtam mi van szerencse hogy én vettem fel.😀 Olyan szerelmi vallomás féle volt sose tudtam volna kimagyarázni volt férjemnek.
ápr. 15. 13:55
Nekem egy néni küldött már boldog szülinapos kártyát egy tök random napon. 🙈 Nem ismerem a nőt, gondolom egy névrokonnak akarta küldeni. Azért aranyos volt, hogy nyáron előre felköszöntött a téli szülinapom előtt.
ápr. 15. 13:52

Ez akkor kellemetlen, ha az ellen irányul vagy arról szól, akinek küldöd. A többi még kimagyarázható, talán a főnöknek küldött pajzán üzenet is, ami az uradnak ment volna. :D

Én egyszer jártam úgy, hogy annak küldtem el a screenshoot-ot, akinél lefotóztam a beszélgetést. Na az kellemetlen volt. :/

ápr. 15. 06:40
Én rendszeresen rossz helyre küldöm itt az üzeneteim -mások szerint- 🤣🤣🤣
6. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 14. 22:23
Előfordul. Az én telefonom oda küldi ahova akarja, a saját véleményét. Ilyenkor eszembe jutnak a régi szép emlékek, pl. amikoz az Emke előtt sorba álltam a telefon fülkénél.
5. Violet18 (válaszként erre: 4. - Srcrss)
ápr. 14. 22:18
Plane ha olyat küldök 🙈😅
4. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 14. 19:38
Rettegek, hogy egyszer rossz helyre fogom küldeni. 😱 Előtte és utána is lecsekkolom, hogy jó helyre ment, de akkor sem vagyok nyugodt.
ápr. 14. 17:33
Pedig annyira örültem, hogy végre egy nő akar velem ismerkedni! (Ha férfi, akkor ügyesen tetteti a nőt!) :D
ápr. 14. 17:30
Hol? Messengeren vissza tudod vonni. Ha még nem olvasta...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook