Főoldal » Írások » Babák & Mamák témák » Robert De Niro - gyermekvállalás 80 évesen

Robert De Niro - gyermekvállalás 80 évesen


Robert De Niro Oscar-díjas amerikai színész, filmproducer és rendező, aki 1943. augusztus 17-én született New Yorkban. Ő az egyik legelismertebb és legnépszerűbb színész a filmes iparban, számos díjjal jutalmazták az évek során. Az utóbbi időben igaz nem a munkássága miatt került a címlapokra, hanem azért, mert tavaly megszületett a 7. gyermeke is, így 80 éves korában lett újra apa.
Robert De Niro - gyermekvállalás 80 évesen

Néhány napja pedig új fotó jelent meg a 80 éves sztárról a 10 hónapos, mosolygós kislányával. A színésznek 6 saját gyermeke mellett van egy örökbefogadott lánya, gyermekei közül ő a legidősebb.


Robert De Niro első felesége Diahnne Abbott volt, vele 1976-1988-ig tartott a házassága. Egy fiúgyermekük született Raphael De Niro, aki 1976-ban látta meg a napvilágot. Diahnne még 1967-ben egy kislánynak, Drenanak adott életet, akit Robert De Niro a nevére vett.


1988 táján jött egy újabb szerelem, Toukie Smith, akivel két gyermeket vállaltak, az ikrek béranyának köszönhetően jöttek a világra 1995-ben és az Aaron Kendrick és Julian Henry nevet kapták.


Aztán Grace Hightower lett a színész kedvese, aki szintén két gyermekkel ajándékozta meg: Elliot De Niro 1998-ban, Helen Grace De Niro 2011-ben született.


2023 tavaszán robbant a hír, hogy a világsztár ismét apa lett, Tiffany Chennel közös gyermekük a Gia Virginia Chen-De Niro nevet kapta. Tiffany és De Niro 2015-ben találkoztak először A kezdő (The Intern) című film forgatásán. Tiffany Chen a filmben Tai Chi oktatóként segíti Robert De Niro karakterét. A baba születése előtt Chen harcművészeti oktatóként is dolgozott, de már 11 évesen három aranyérmet nyert regionális műkorcsolyaversenyeken. A sportban nyújtott kiemelkedő teljesítményein kívül más információ nem igazán van a hölgyről. Születési éve sincs feltüntetve, de az majdnem biztos, hogy akkor mikor Robert De Niro megkapta az első Oscar-díját, Chen még meg sem született.

A világsztár és Tiffany Chen 2021-ben kezdett randizni vagy legalábbis ez idő tájt jelentek meg együtt nyilvánosan, aztán 2023. április 6-án megszületett Gia. Az édesanya nem sokkal később kellemetlen tüneteket tapasztalt és mire a kórházba értek az egész arca lebénult. Szerencsére ez már a múlté és mindketten aktívan részt vesznek a kicsi nevelésében. Egy interjúban De Niro azt is elmondta, hogy a Gia nevelésének oroszlánrésze Tiffanyra hárul, de van segítségük is. Mivel Gia félig kínai, így szeretnék, ha a kislányuk angolul és kínai nyelven is beszélne.


Robert De Niro élvezi az apaszerepet és azt is, hogy bizony vannak már kamaszkorú unokái is.


Lehet, hogy sokan elítélik, hogy ennyi idős korában is még gyereket vállalt. De szerintem úgy jó az élet, ha zajlik.
Írta: Nala24, 2024. február 28. 09:35
Fórumozz a témáról: Robert De Niro - gyermekvállalás 80 évesen fórum (eddig 9 hozzászólás)

Ha tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook