Ripedont szedését be kell vallanom üzemorvosi vizsgálaton? (tudásbázis)
Minden témát többször feldob a hoxán különböző címekkel, aztán ő háborog állandóan, ha már mindenki kiosztja. Ha a való életben is ilyen akaratos és idegesítő, akkor elhiszem, hogy itt éli ki magát, mert nem bírják elviselni.
Eleinte fel sem tűnt, hogyan viselkedik itt, aztán egyre több fórumon észrevettem, hogy hopp, már megint ő indította el és megint kapja az áldást másoktól. Aztán az is feltűnt, hogy kb minden héten kényszert érez egy téma indítására, sokszor pedig már át lett beszélve, mert más címmel elindította. Aztán a tanácsokat sosem fogadja meg és mindig kifogás lesz mindennek a vége és beszólogatás, hogy nem kell olvasgatni a fórumait.
Ne tagadj le semmit.
Dolgozzon mindenki abban a munkakörben, amibe lehet, amit az egészségi állapota enged.
Viselkedj úgy, mint egy felelősségteljes felnőtt!
Baj,de ezt már leírtam neked,mégis belevágtál-és szerencsére 2-3 napig tartott.
Bármilyen kárt okozol(baleset v. személyi sérülés,sérülsz)megbüntetnek,és nem csak az okozott kár erejéig.
Ugye az skizofréneknek való gyógyszer, én csak egy felet szedek. Ha bevallom mondhatja hogy alkalmatlan vagyok? Meg mondták hogy lesz vérvétel is, abból kiderülhet?
Baj lehet belőle, ha letagadom?
További ajánlott fórumok:
- Üzemorvos munkaalkalmassági vizsgálat
- Mi történik ha üzemorvosi vizsgálaton magas lesz a vérnyomásom?
- Mennyire jellemző az ujjbegyes vércukormérés üzemorvosi vizsgálaton?
- Irodai, hivatali munka esetén milyen vizsgálatok vannak egy üzemorvosi ellenőrzésen?
- Miért különböznek az üzemorvosi vizsgálatok?
- Nagyon fontos az egészségügyi kiskönyv megléte a holnapi üzemorvosi vizsgálaton?