Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok! 3 napja olvaslak titeket, és elhatározásra jutottam:) Tegnap vettem 3 dl ricinusolajat, és felpakoltam éjszakára. Remélem, nem én leszek az a kis %, akinek nem használ:S Évek óta próbálom megnöveszteni, de a jelenleginél egyszerűen nem megy hosszabbra. Talán majd most!:)
Sokáig szőkítve, vasalva volt, most már 4 éve csak sötétre van festve, jelenleg feketére, vasalva meg csak nagyon ritkán, hát kíváncsi leszek, mire jutok.... A pakolást simán felraktam, de azt hittem,megőrülök, mire lemosom. 5x kellett samponoznom, de lehet a sampon volt rossz, Nivea Baby, ez volt itthon:)
Amit tapasztaltam: gyönyörűszép fényes lett! Még soha nem csillogott ennyire! És valahogy szebb az esése. (raktam fel képet)
Kíváncsi vagyok, mi lesz egy hónap múlva, heti 2 pakolást tervezek!
Ezt a zuhanysapkás ötletet kipróbálom, csak még nem nem szereztem be.
Milyen erős ennek a gumija? Megtartja hajat, nem húzza le a súlya? Van esetleg ilyen tapasztalat?
Hát ami azt illeti én most semmit nem használok, olyan nagy változást meg nem is láttam tőle, mert mindig vagdostam a hajamat:)
Én most a fodrász után a panthenolt akarom nagyon kipróbálni.
aqua, alcohol denat, propylene glycol, arnika montana, artium majus, nasturtium officinale, hedera helix, pinus silvestris, lamium album, tropaeolum majus, salvia officinalis extract, methylchloroisothiasolinone, methylisothiasolinone
tyűű ezt épp elég volt leírni:))
Wow! Ez tényleg nem semmi!
Már megint irigy vagyok asszem :P
Herba Vitások!
A dm-ben vettétek a szert? Mennyi volt?
De jó ötlet-ez a polár sapka...)
Köszi..
Szia!
Teszel a párnára vagy alá egy lepedőt.Nekem soha semmi nem volt olajos,nem kell nagyon sok olajat rákenni.
Én ugy csinálom hogy kis neylon zacsit teszek rá és a két fülét összekötöm elől a homloknál :)
Sziasztok!
lassan itt az ideje a ricizésnek. Arra lennék kíváncsi, hogy aki éjszakára teszi föl, az hogy oldja meg, hogy ne legyen csupa olaj a párna, meg az ágy meg minden?
Múltkor tescos szatyrot tetem rá, és gumival fogtam oda, és úgy rá a törölközőt, de állandóan elcsúszkált.
Szóval nem tudom elképzelni, h aki éjszakára tesz föl, az hogy csinálja?
Légyszi ossza meg velem!
Csajok,aki szereti a zenét és Wolf Kati dalát az ma szurkoljon gőzerővel!
m1 21ó Eurovision!
További ajánlott fórumok:
- Hajnövesztés ricinusolajjal - tippek/tapasztalatok!
- Szempillára ricinusolaj
- Ha levágatom a töredezett hajam, nem vasalom és ricinusolajt használok, mennyit nőhet havonta?
- Miért nem használ a ricinusolaj?
- A ricinusolaj halványítja a striákat?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?