Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetés)
78 lett a felülés eredményem, egészen meg vagyok elégedve :)
Kipróbálom a fekvőtámaszt is, de gyanítom, hogy 4 körül mozog majd az eredmény :-P
Na te, már ma kezdünk? :-P Rendben, én nevezek :-D
Mindjárt nekilátok, és küldöm az eredményt.
Fekvőtámaszosat nem indítunk? én abban nagyon jó voltam valamikor (a nagyon az relatív, de meg tudtam csinálni 35-öt rendesen :-P)
Legalább a könnyített verziót csinálhatnánk :)
Varom a nevezeseket es a felmeres ertekeket.
Naplocim: Ria fogyija: 200 felules verseny.
Gyerunk csajok, ne hagyjátok, hogy egyedul szenvedjek :-DDD
A fekvotamaszt hagyjatok egyenlore vagy csak a konnyitett (terdelos) fekvotamaszt csinaljatok.
Viszont indul a 200 felules verseny matol :-)
Ki nevez be?
Ez is jó, el is mentettem az oldalt, szerintem jan. 4-től ebbe is belevágok.
Nem hiszem, hogy olyan "brutális" változást okoznak heti! 10-20 fekvőtámasz, inkább csak az erőnlétet javítja.
Nekem biztos nem fog ártani, ha több izom, és kevesebb zsír lesz a karomon és a hasamon.
Már csak combra, fenékre, és vádlira kéne keresni valami hatásosat erre a hat hétre. :D
ezt láttad? lehet, hogy számomra inkább ez lenne a jobb, vagy ki tudja...
Dobnék fel még egy magas labdát, hátha valakinek van kedve hozzám csatlakozni ebben a programban is:
100 fekvőtámasz 6 hét edzés után. Most talán egy megy, de az se biztos, hogy szabályos. :D
Január első hetében, 4-én kezdeném, és lövésem sincs, mikor jár le a hat hét.
Kinek van kedve társulni?
Szia, elveszett Férfiember!
A kondizás is jó, legalább Te még ráérsz ilyenekre. :)
Nyomj pár fekvőtámaszt helyettem is, légyszi!
Ezzel én is tisztában vagyok, de sajnos azzal is, hogy három hónap alatt nem fogom leadni a túlsúlyomat, de még a felét sem. :(
Amilyen tempóban haladni tudok, kb. másfél évre lenne szükség, hogy a súlyom a normális tartományban legyen. Ilyen még nem volt a történelem folyamán, gyerekkorban sem. Utoljára talán születésemkor lehetett a súlyom normális a magasságomhoz képest, azóta se. :(
Valahol az is evidens, hogy egy feleakkora test feleakkora energiát igényel, tehát olyan soha nem lenne, hogy "úgy eszek, mint azelőtt", by kedvenc fogyasztószer-reklám dumám. Ilyen nincs!!
A pillanatok alatt visszahízásról mesélhetnék.
Tényleg, a ki hízott legtöbbet karácsony alatt háziversenyt ha jól látom, megnyertem.
Kapok valamit? (Legalább fél méter előnyt, mielőtt elgyepálsz, vagy valamit...?) :p
Engem nem zavar :-)
Reszemrol "folyamatosan" fogyokurazok mar 7 eve :-D
De ezt mar irtam nektek is, attol, hogy elered a kivant sulyt attol a "fogyokura" meg nem er veget. A szintentartas sokkal nehezebb mint a fogyas :-( Aki egyszer mar legalabb 10 kiloval pluszban volt annak a fogyas utan is folyamatosan merlegelnie kell, kulonben pillanatok alatt visszahizik.
Keményítő napozok!Du-ra jön egy csomó vendég.Mi lesz még ebből,szent habakukk!
Megkínálom őket répával! Hi hi hi!
Akik benne voltak a mostani korbe azok siman folytatjak :-)
Nyugi lanyok, husvetig mar jobb lesz az ido es ha akkor is visszahizunk legalabb rafogjuk a nyuszira :-D
Drága Riánk, szeretnék csatlakozni a húsvéti fogyózáshoz.
Innen indulok: 92,3. Faxa.
Kitűzött cél: legalább 2 kg tartós leadása, ami nem ugrik vissza három nap után.
Most megyek, kisírom magam a mérlegen.
Ja, centizni majd később, ma nem fog beleférni az időmbe, még tegnapról maradt kb. két adag mosogatni valóm, és mindjárt jön Bercim kishaverja. Nem szeretném, ha a fehérneműs látványom egy életre visszarettentené a nőktől. :(
ÁÁÁÁ, bassszussss: 92,3 kg. :(
Na erre nekem senki nem fogja bemagyarázni, hogy csak salakanyag. :D
Ma újra elkezdtem fogyiporozni, már nem szedek semmilyen gyógyszert, és nincs "kötelező" családi zabbantás sem mostanában. Majd 5 nap múlva meglátom, mennyit mutat a mérleg.
De rohadtul felbosszantott, hogy a változatosság kedvéért egy hét alatt oda a háromhavi munkám, és megint kezdhetem a fogyózást a nulláról.
Dec. 27-én kezdhetem a diétát, hogy a jövő karácsonykor legyen mit visszaszedni 3 nap alatt. :(