Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetés)
Köszike!
Tettem fel új képeket!
Reméllem majd teszel fel Te is meg a csajszik is :-)
Én meg úgy érzem nem ettem sokat,de vegyesen,nem a napnak megfelelően.Mostanában edzés sincs....
Ha nem is fogyok,de ha sikerül tartanom a súlyomat így ünnepek alatt az se lenne rosz.
Sziasztok!
Nállam bűnözés bűnözés hátán :-(
Ma elméletileg protein napom lett volna,de lecsúszott 4 szelet bejgli,meg egy fél perec is a városligetben :-(
Holnap keményítőnap.Azon gondolkodok,hogy a következő gyüminap után beiktatok egy víznapot.
Ugye? Engem is ez bosszant a legjobban. Három hónap diéta, torna, testápolás, fityfene, aztán jön egy három napos "hedonizmus", és oda az egész.
Csoda, hogy lassan a fürdőkád is szűk lesz derékban?
Csatlakozom és emelem eggyel: a főzésből is elegem van, a sütést nem is említve.
Szeretek főzni, de holnaptól éljen a vajaskenyér! Feltéve, hogy valaki megcsinálja nekem.
Ráadásul begyulladt az ujjam, és már nagyon fáj, nem tudom mi lesz, gépelni is csak 9 ujjal.
Természetesen mindenhova beütöm.
Marha jót röhögtem anyámon: csak csipeget, naná: éppcsak 4500 kalóriát csavart be a mai ebéd alatt. Ráadásul egy legalább kétszámmal kisebb pulcsit vett magának, fffúúúújjj, nagyon gáz. És mentegetőzik, hogy de hát ő kb. az a testalkat, mint anyósom. :D Ja, hát +/-25 kiló fel se tűnik senkinek.. Aztán megpróbáltuk megmérni a digimérlegen, a súlya még megvolt, de a testzsírszázalékára azt írja ki, hogy errorr. (=50%-ig mér, azt hiszem. )
Hihetetlen, milyen hibás testképe van az öreglánynak. :D
Nokent szamolva 75 ami ugy hulyeseg ahogy van :-DDD
16 evesen meg mukodott, de most mar lehetetlen.
Ferfikent szamolva kb 85 ami szinten nem valoszinu, hogy el tudnam erni.
Eddigi tapasztalatok alapjan ha lemegyek 100 ala az mar eleg jol nez ki. 90 lenne az alomsulyom
Ria,Te nem vagy egy törpike,mint én.Hány kiló lenne az ideális a magasságodhoz?
Amúgy a karácsony se tart míg a világ...
Az én gyüminapom s jó kis bejglis lett.Honap reggel mérlegelek.
Reszemrol valtottam a "Ki hizik tobbet Karacsonykor" versenyre :-((((
Teny, hogy masik merleget hasznalok, de tartok tole, hogy igazat mond amikor kis hijan 120 kilot mutat :-(
Két napja nem dugtam ki az orromat,de nem is hiányzik.Olyan jó hangulat és isteni illatok vannak a lakásban!
Reeméllem mindannyiatknak békében és boldogságban telnek az ünnepek!
Lesem mindenkinél az új fotókat!
Puszi Nektek!
Sziasztok, csajok!
Azt hiszem, jobban járok, ha megiszok egy felest, mielőtt legközelebb mérlegre állok. :(
Készültek képeink, majd teszek fel párat, de épp lemerült az elem. :)
Eszem eldobom, de ilyet még nem éltem meg. Karácsony első napján "nyári zápor": szakad, mintha dézsából öntenék, és dörög meg villámlik.
Sziasztok!
Nagyon jól sikerült a szenteste!A tegnap ch. napom volt.Egész nap bejglit ettem és meglepődte a reggeli méretkezésnél:64,5 kg. mutatott a mérlegem.Bejgli kúrát kéne tartanom! :-)
Ma gyüminap!Remélhetőleg nem lesz nagy bünőzésem.Ici-picivel kiegyeznék ennyi finomság mellett.
Kellemes napot és jó pihizést mindanyiatoknak!
Sziasztok csajok!
Főzés van ezerrel, meg ajándék csomagolás meg fa díszítés és miegymás, ami ilyenkor szokott lenni.
Most nekem sem sikerül betartani a napokat, de igyekszem nem hízni és napi
háromszor mérlegelni.
Mindenkinek Áldott Békés Karácsonyt Kívánok!
Upsz, bocs.
De mosolyból nekem is kevés van. :(
Holnap karácsony, el se hiszem. Még egy csomó minden nincs elintézve, de nem is fogok szívrohamot kapni az aggodalomtól. :p
A családnak úgy is az számít, hogy finom kaja legyen, és a sütik egy része is készen van. Az ajándékok becsomagolásával nem sok idő megy el, mivel csak a gyerekek kapnak ajándékot, őket meg nem a papír érdekli.
A lakás sem lesz steril, de nem is műteni akarok.
Ma egész nap pakoltam, takarítottam, sütöttem, persze főzni is kellett, és délután jött az első vendég. Olyan, mintha nem is csináltam volna semmit. Most várom, hogy száradjon a padló, addig gépezek.
A diéta állása nálam változatlan, maradt a 89 kg, karácsony után újra jelentkezem vele, és ezerrel kezdem a húsvétig tartó "versenydiétát".
Most a fogyiport is hanyagolom, betegen, gyógyszerre nem lehet, inni se tudom, hogy lehet-e mellette, így most egy ideje pihi van.
Gondolom, amúgy is nagyon "egészséges" lehet, és nem szívrohamot szeretnék karácsonyra.
A nagyszülők és a hugom ajándékát majd a családi vacsorán adom oda, addig ráérek.
Most megint "lejtmenetben" vagyok, nem sikerül kilábalni. Főleg, hogy a karácsony is pont ugyanolyan nap lesz, mint a többi: koránkelés, egész napos pörölés a törpékkel, piszkálni a Zuramat, hogy csináljon valamit, egész nap gályázni a konyhában, és takarítani a romokat szerte a házban. :(