Ria fogyija: egyél, tornázz, változz es ne hagyd, hogy lefárasszalak ;-) (beszélgetés)
OK!
A felmérés megvolt: fekvőtámasz: 3 db szabályos (irtó ciki, de legyek őszinte, nem?)
Felülés: ebből ment 50, talán több is menne, ebből mindig jó voltam.
Szerintem a versenyt hagyjuk januar elejeig.
En elkezdtem, de a csapat nagy resze anyuci akiknek ilyenkor marha sok meloja van.
Aki tudja kezdje most, aki nem az jovo heten, OK?
Sziasztok!
Nincs sok időm, mert két kis rosszcsonttal ülök itt a gép előtt. A három nap zabálással telt. Tegnap gyümi napom volt, amit többé kevésbé be is tartottam, ennek hála az ünnepek alatt 80 dkg-ot híztam "csak". Ma reggel 86,8-at mutatott a mérleg. Sajnos semmire sincs időm.
Felmérő eddig még elmaradt, én nem tudom, hogy fog beilleni a mai napba. Ma két tündérkeresztanyát is vendégül láttam, és nem hagyhattam őket éhesen. Illik inni is velük egy-egy pohárka csokis és vaníliás krémlikőrt, eredeti házi gyártmány.
Most meg fáradt vagyok, kezdek megcsömörleni a vendéglátástól, és már most "jelezték" páran, hogy ugye, megint nálunk lesz szilveszterezés. :S
Újabb takarítás-sütés-főzés látástól mikulásig, reggeltől estig, már készen vagyok.
Fáradt vagyok, fáj az ujjam, és költözni akarok!!!
Most épp a villany ment tönkre a nappaliban, nem tudom, hogyan és miből lesz megjavítva. :( Nagyon csini, 50 m hosszabbítón lóg egy autóslámpa a szoba közepére, csicsa narancssárga. :(
A depizők táborát gyarapítom, mint mindig.
És még felmérőzzek is? Fejből nem jó bediktálni valamit?
Haverok, buli, csajok. Mindent helyretesz ebben a korban. :D
És türelem!
Lesz még jókedved és önbizalmad is, ne félj. ;)
Lányok, csináljátok meg a felmérőt és kezdjük!!!
Ja apropó, lejárt a karácsony, a versenyt ki nyerte meg? krisztácska? és a dagiknál? Ria, hátha te tudod, én lusta vagyok utánaszámolni :-P
A tegnap du. vendégeim voltak.Amúgy keményítő napom volt ami jól is indult.A maradék vágott káposztát ettem meg a töltött káposztából.Kicsit csípősre sikeredett meg is lett az eredménye.Annyit jártam vécére hogy csak.Estére meg elkapott egy migrénes fejfájás,hányingerrel meg szédüléssel :-(Megitattak velem fél pohár kólát 2 algopirinnel meg belémnyomtak egy kis darab csokis sütit azon a jogcímen hogy esetleg leesett a cukrom.
Ma reggelre egészen jól éreztem magam amíg rá nem álltam a mérlegre!65,7 kg mutatott!Nagyon elkeseredtem,hiszen nem zabáltam agyon magam.
Elvileg max. 35 fokos szögig kell felemelkedni, a hátad alsó része a padlón marad, tekintet magad elé, állad nem közelít a mellkasodhoz, nyakadat nem rángatni a kezeddel. próbáld úgy csinálni, hogy hasizomból emelkedj, és a nyakadat ne terheld, mert az szörnyen fog fájni, kb. mint egy rockkoncert után :P
egyébként gyanítom, hogy dec. 30-tól arrafelé én ilyen gondokkal küszködök majd, mert holnap Tankcsapda koncertre megyek Debrecenbeeeeeee !!!!! :-D :-D alig várom :-P
Olga, olvasgass bele ebbe az oldalba, itt megtalálod, hogy hogyan kell csinálni, illetve az edzésprogramot is.
Sziasztok!
Én is benevezek az új versenybe ha lehet!
Mivel nem vagyok egy nagyon sportos emberke kérem szépen megírni nekem mit takar a felüllés?Egésszen fel kell ülni vagy elég ha csak a talajról valamennyire...
Lehet röhögni rajtam,hogy még ilyeneket se tudok.
Anyuuuuuu, betegre zabaltam magam reggelire :-)
6 szelet sutotok....nyammmmmmm :-DDDDD
Nem vesztem el :D csak elkeveredtem :D
Nyomok helyetted is :D
Bár ez a karácsony nemjött valami jól , zabáltam ,mint állat ,de a mérleg szerint nem híztam 1 dkg -ot sem :D , de azért nem tam irígyeljetek mert nyomott vagyok , rossz a közérzetem , önbizalomhiányom van , depressziós tünetek , inkább híztam volna csak ezek ne jöjjenek . Esetleg valami tanács , hogyan űzzem el ezeket ?
A tv-ben a "Life Network"-on a "Fogyassz Le" c. műsorban is volt egy koma ilyesmi tünetekkel és ahogy ráfogták a diétára ,vagyis inkább a helyes táplálkozásra és a mozgásra ezek megjavultak neki és mosmtmár mindig mosolyog . Énis ezt szeretném elérni!!!!!!! ;(
A 200-as kiterjesztett valtozatat ajanlom mazohista orulteknek :-D
A tablazatot a naplomban megtalaljatok, de mivel nagyon keson alltam neki, igy nem tudtam az elso napot kompletten vegigcsinalni :-(
Igy azert sokkal durvabb, mintha csak a haspreseket csinalja valaki :-D
Nem csináltam, csak három napig, és ha lehet, lebeszélnélek róla.
Nem tisztit ki, ez hüleség, már bocs. Fogysz, hisz nullkalóriás diétát csinálsz, és persze az 5. nap végére üres lesz a bélrendszered, de nem fogsz "kitisztulni".
Ennél már értelmesebb méregtelenítés, ha 5 napig csak alacsony kalóriatartalmú zöldségeket eszel.
Egy diétát az elején érdemes max. különféle pár napos böjtökkel kezdeni, de a végén, amikor már vitamin- és ásványianyaghiány is felléphet, nem túl egészséges.
A fehérjehiányt még "lazán" pótolja a szervezeted, először csak a hajad és körmöd sínyli meg, aztán mondjuk felhasználja a szívizmokat. :( Nem akarlak riogatni, és biztos egészséges is vagy, de volt már ilyenre példa.
Csatlakozom én is, naná, de a felmérő marad holnapra.
Nem tudok fekvőtámaszozni SEM, annyira fáj már az ujjam, lehet, hogy ebből kedden doki lesz. Már ha sikerül kideríteni, hogy ez mi, és mit kell vele csinálni, vagy milyen dokihoz kell vele menni. :(
Ráadásul a kiscsaj rájött, hogy ha megszorítja, akkor anya nagyon-nagyon vicces hangokat ad ki. Végem van. :(((
Felüléssel szerintem nem lesz gond. :D Ahoz nem kell a kezem.
Semmikeppen sem!
Tablazatod megvan.
Egyenlore feltetelezem, hogy mindegyik heten a 3. oszlopba kerulsz (ha megsem akkor majd atirom ;-) )