Rettegek a nagy széltől... (beszélgetés)
Mit csinál a szél? Ide-oda lenget, taszít, nyom, csavar. A lényeg hogy kimozdítson valakit vagy valamit a nyugalmából.
Ha így tekintünk a szélre, akkor már van egy pár nyomosabb indok hogy mért is félsz a széltől.
Én most voltam kint és remekül éreztem magam, pedig itt is dönget. Én a szabadság és a frissesség erejét érzem ilyenkor.
Igazából ha lelki értelemben nézzük, akkor félsz azoktól a dolgoktól amik lelkileg megingatnak, kimozdítanak az egyensúlyodból. Ez lehet bármilyen szituáció. Amikor nem vagy egyensúlyban, a külső dolgok így nyernek értelmet a félelmeid közepette.
Amikor az ember szilárd talajokon áll, lelkileg stabil akkor nem fog félni a széltől.
Tehát a lelki egyensúlyon kell elgondolkozni.
A szél lehet jó barát vagy ellenség, ugyanúgy mint az összes természeti elem (tűz, víz, föld).
Tehát magadban kell rendezned a természeti elem tulajdonságaihoz kapcsolódó félelmeidet.
Furán hangzik, de mindennek oka van. Én hiszek benne...
:)
Nekem egyszer azt mondták, hogy előző életem az kb. az 1500-as években volt és egy angliai csavargó voltam. Hajókra osontam fel és úgy utazgattam. Érdekes volt, hogy tavaly voltam először Angliában és rögtön otthon éreztem magam, bár ez lehet véletlen is, csak én szeretek mindent túlmisztifikálni.
Bocsi az offért.
Én is imádom a szelet, vihart, esőt.
14 éves voltam, hazafelé jöttünk életem első horrorfilmjéről a moziból, mikor elkapott minket anyuval egy iszonyú vihar. Az utca egyik oldaláról a másikra menekültünk, és mindig oda csapott a villám, ahol előzőleg voltunk. Éreztük a szelét és az ózonszagot. Mikor beléptünk az ajtón, belecsapott a villanyoszlopba. Reggelig áram se volt. Mégse tudok félni a viharoktól.
Ismerem ezt! Nekem is vannak is, voltak is kutyáim.
Rettenetesen tudnak félni.
Másik fórumról tudom, hogy a fórumindítónak van egy kedves kutyusa, akit nagyon szeret és sokat tesz érte.
Ezért jutott eszembe a kutyus:)
Vannak ilyen megmagyarázhatatlan dolgok.
Én és a fiam szinte átláthatatlan ködben szeretünk sétálni. (Na nem kocsival, mert az akkor életveszély)
Egy barátunk azt mondta, hogy biztos előző életünkben a "ködös Albionban" (Anglia) éltünk és ezért ez a nagy imádat!:):):)
:D:D
Akkor felétek csak a talajmentén fújjon a szél. :)
A kutyusod ilyen időben bent van valahol?
Mert képzeld el, hogy Ő hogy félhet kint.:(
A szél a természet nagy söprögetője.
Hoz, visz, repít.
Sziasztok!
Itt olyan szel van, hogy a szelektiv kukak atkerultek az ut tuloldalara.
További ajánlott fórumok:
- Tegnap délután óta szedek Maripen Extrát. Ma éjjel jöttem rá, hogy túlérzékenységi reakciót vált ki. Most épp a gép előtt rettegek.
- Mitől van, hogy rettegek az otthonomban minden zajtól?
- Ma felmondtam a munkahelyemen és rettegek a változástól
- Mellfelvarrás+implantátum: rettegek a hegektől. Kérlek válaszoljatok.
- Orvosfóbiám van. Szó szerint rettegek a rendelőktől, fehér...
- Iskolakezdés - rettegek