Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Részletfizetés fórum

Részletfizetés (beszélgetés)

2010. szept. 1. 21:07
Nem tudok segíteni, az egy teljesen más cég, stb. De a honlapjuk: [link]
2010. szept. 1. 10:55
Szerintem is adnak, meg kell próbálni.
6. murva (válaszként erre: 5. - Melinda0328)
2010. aug. 31. 15:49
Abban esetleg tudnál segíteni,hogy hova írhatnák egy kérvényt,milyen címre?
2010. aug. 31. 14:49
Akkor nem szóltam semmit, Ti nem Eon-osok vagytok! "Émászéknál" nem tudom, hogy működik. Hátha más tud segíteni.
2010. aug. 31. 14:49
Ahogy lehet kérjél részletfizetési haladékot meséld el nekik kevés a jövedelmed és emellett mást is kell fizetned. A kormány bevezette tavsszal ezt a védelmi programot, ahol lehetőség van rá, hogy nem kapcsolják ki a villanyodat és ahogy tudod havonta törleszted. És még a gázra is vonatkozik. Élj vele és ne szalaszd el drukkolok neked sikerüljön elintézned. Üdv.Ágnes
2010. aug. 31. 14:43
Tehát ezt úgy kell értenem,hogy max 3 havi részletben fizethetem ki ,mert most esedékes az elszámoló számla befizetése és 90 napi nem kapcsolják ki ?Ez egy új módi?Mert én emlékszem rá,hogy régen adtak több hó részletfizetést ez teljesen megszűnt vagy mi szerint működik?Ezt azért kérdem mert a fiamék is most várják az elszámoló számlájukat és ők se igazán tudják hat gyerek mellett egy-két összegben kifizetni,ÉMÁSZ-osok vagyunk.Köszönöm a felvilágosítást.
2010. aug. 31. 14:34
Attól függ, melyik áramszolgáltatónál vagy. Az Eon-nál a részletre adott összegek határidejéig be kell fizetni, ha nem tudod, deaktiválódik a részletfizetésed, tehát visszamegy egy összegre, és úgy kell kifizetned. Ha havi 10.000-rel fizeted, semmit nem ér. A lejárt számlák fizetési határidejétól számított 90 napig nem kapcsolnak ki. Én ott dolgoztam, tuti így van!
2010. aug. 31. 14:26
Szerintetek miért csak két hónap részletfizetést ad az áramszolgáltató a 74000 forintos elszámoló számlám rendezésére?Volt valaki hasonló helyzetben,hogy nem kapott hosszabb részletfizetési lehetőséget és nem tudta kifizetni,meddig nem kapcsolják ki az áramot,ha havonta 10000 forintot fizetek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook