Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Hát azt még nem tudom... Bordó színárnyalatú henger menükártyákat kell csinálnom mintának, most ez a legfontosabb. Utána szerintem kéne tornázni kicsit, és majd csak holnap hozzálátni az esküvői meghívó megrendelésnek.
Te mit csinálsz ma?
Borsa, futás?
Kriszti, ma fogsz tudni tornázni, vagy meghívó?:) Örülök, neki, hogy ennyire rátaláltál arra ami igazán érdekel, én is szeretném majd ezt elérni:)
Ibus, a kakaós csigákat csináltam meg róla, ami jó lett volna, ha nem sütöm tovább... Mert így kicsit száraz lett, de megettük:) A fonott pulyka tetszik nagyon a honlapon, meg még egy csomó minden:)
Sziasztok!
éN TEGNAP 4 nap kihagyás utá tornáztam BA nyerj időt-re.
Borsa sok sikert a futáshoz!
Spanyol csizma..
Na, itt is akadnak olyanok, akikre ráférne.
Hát, ez szomorú. Lecsengett a tulipánszezon :(
Inkább mennék Szicíliába ... ha már messze kellene menni. Vagy Johannesburg???
Nálam is az a sztár. Rongyosra tudnám nézni. Na, jó, még jöhet az Ocean's trilógia is.
Összeköltözés? Hmmmmm. Szarakodás a köbön. De most már komolyabban rácuppantam a meló keresésre, plusz láttunk néhány jó kis ingatlant is.
Ti kiköltöztök a szigetről a tulipánok földjére, vagy maradtok még?
Jól van na:) Igaz az a kedvenc filmem, de most nem olyan keresztapásnak szántam:)))
Tényleg Borsa, összeköltözéses projekt?
Sziasztok!
Először is: ma reggel futottam!!!!! Húsz perc volt indulásnak. Meglepően jól bírtam, csak iciripicirit sétáltam.
Köszi, megnézem a dvd - ket :)
Jó reggelt!
Borsa, futottál tegnap? Vagy megnézted a dvd-t?
Klau, én nem felejtek:)
Sziasztok!
Nekem tegnap hasizmozás volt a májusi programból, aztán egy kis futás.
Cranberry, hogy Te milyen figyelmes vagy:)
Igen, utántam futni, mert nem bírtam, és soha nem gondoltam volna, még egy éve se, hogy egyszer ennyit fogok.
Az a dvd, amiről Cranberry írt Nell McAndrew, keress rá, van vagy 4 dvd-je, és mind elég ütős cardió edzés, főleg helybenfutás és ugribugri.
Igen, megvár a futás. Majd reggel. Ma este hasburning lesz a menü, ha minden igaz.
Ügyes vagy, azért nem rossz egy órácska séta :)
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.