Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
ráadásul egy héten 3* futok, minden nap keróval megyek dolgozni(oda-vissza 8 km), és csinálom a Rékát, de tegnap már nem is érdekelt.
Hát nehogy már az én kis virgácsaim menjenek tönkre?!?!?!
Én a 19 kilót 7 hónap alatt értem el , de mondjuk nem vittem túlzásba a mozgást, inkább a pontokat tartottam be. Mostanában elég nagy kilengéseim vannak, ezért jött vissza kb 4 kiló, de ez centiben alig látszik (szerencsére :)
Keddtől szeretnék elkezdeni futni is :)
Én 172 cm magas vagyok, jelenleg olyan 66-67 kg, de húsvétkor 62.8 voltam , ami nálam 19 kiló mínuszban a tavaly nyárhoz képest :)
Úgy érzem, hogy a 65 kg-t simán tartani tudnám, de azalatt már nagyon necces a dolog...
Na hali!
Bocsi a főnököm behavazott ezer táblázattal, meg lekérdezésekkel...
Anetta: nekem még nem görcsölt be hála istennek, de nagyon megerőltető volt... én is szelektáltam hogy mondjukt 20 perc helyett 15-öt csinltam a dvd-ről, így bírható volt... csak utána nagyon le kell nyújtani... mert "Réka Veder" elfelejtette felrakni a dvd-re a nyújtásokat!:DD
Ugye Dizz???
Az 5 kg-val meg én is kínlódok már egy ideje, de szerintem kell idő a szervezetnek, mire el kezdenek tűnni a kilók meg a centik!
Régebben már 1x lefogytam 10 kg-t, de akkor is kb. 3 hónap kellett mire elkezdtem fogyni...fél év alatt ment le 10 kg, aztán 2 évig vissza sem híztam, viszont már nem figyeltem mit eszek, és ennek az eredménye hogy itt vagyok :DDD szóval mindenkinek türelem és kitartás! :DD
Tettem is érte eleget, hogy csak ennyi kiló vagyok. 153 cm vagyok. Ha annyit ennék amennyit kivánok már rég gurulnék.
didu 87! Lehet rajtad nem látszik meg anyira a 15 kg mint rajtam az 5!
jówanna!
ezentúl csak rád koncentrálunk!
mozogsz eleget? iszol eleget?
kiűzted a kenyérféleségeket és a cukrokat???
na ezekre tessék válaszolni!:D
Pesrze az én 15 kg-om már nem is érdekes mi???
Pedig az is ugyanolyan nehéz!!!!!!!!!!!!!!!!4
szia csjuli!
üdv közöttünk!
mióta küzdessz az 5 kilóval?? ugye, hogy ez a legnehezebb?:D
Juciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Mi van már?????
Sziasztok lánykák!
Mi a helyzet???
tegnap nem csináltam semmit, kicsit égő ez, hogy a combom vastagodott, pedig minden a terv szerint megy.
És megcáfolom kedves kis barátnőm írását az 5 kilóról, mert igenis K....Va nehezen megy le!!:D
Nekem Rékától at Add önmagad van meg!
Nagyon nehéz,de jó mert úgy léizzadok tőle...
Nem unalmas de a vége felé már durva,fáj minden izmom!
Bemelegítettem, de ezután még jobban odafigyelek rá :) Az egyik barátnőm aerobic edző és ő mondta, hogy valójában 10 max. 15 percnél tovább nem is lenne szabad egy izomcsoportot megdolgoztatni.
Túlságosan megterhelő az izmoknak.
Jó reggelt!
A Réka 2. DVD-je nekem is megvan, párszor tornáztam is rá, de nagyon begörcsöltek az izmaim... Ez veled is előfordult már?
Jó reggelt!
Látom vannak újak! Isten hozott titeket! :D
Edina: Rékának a 2. dvd-jét csináld inkább, az 1-esen nincs nyújtás és én 3 napig nem bírtam járni utána! a 2. is kemény, de sokkal kevésbé gyilkos és jobban összeszedettebb!
Az 5 kg pedig itt nem lehet kizáró ok, hiszen a legtöbbünknek kb. hasonló mennyiséget kell lefogynia, köztük nekem is :D
Dizz ébresztő, el vagy tűnve :D
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.