Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Rendszeres testmozgással a csinos alakért fórum

Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)

2008. máj. 13. 09:40

Most emlékeztett a férjem, hogy este programunk van, így a mai futásnak lőttek :(

Én is nagyon szeretek futni, régebben minden este mentem, csak nagy kipirosok tőle, sőt utána még órákig vörös a fejem :( Amit nagyon útálok.

703. Krisztinka1 (válaszként erre: 701. - D606bc0fd7)
2008. máj. 13. 09:26

Szia Anetta!

Megnéztem az edzéstervet, jónak tűnik:) A futás nagyon jó mert növeli az állóképességet, stresszűző, kikapcsol és nem utolsó sorban jó zsírégető, tágítja a tüdőt, stb.

És isteni az az érzés amikor átesel egy esetleges holtponton mondjuk 20-25 perc után és visznek a lábaid előre és ki tudnál futni a világból:)

Egyszer lefutottam 16 kilométert, másfél órán keresztül. És akkor is csak azért hagytam abba mert besötétedett és János várt rám... Persze erre csak egyszer voltam képes de csúcsszuper érzés volt. Akkor szerintem a félmaratont le tudtam volna futni.

702. Judita79 (válaszként erre: 701. - D606bc0fd7)
2008. máj. 13. 09:26

Megnéztem én is! Nem rossz! Lehet kipróbálom veled... hátha bejön! bár eddig rühelltem a futást, ez a kis terv eléggé teljesíthetőnek tűnik! :D

a Réka féle futást is kiváltottam mindig ugrókötéllel vagy görkorival! :DD

2008. máj. 13. 09:15

Sziasztok! :)

Este én is futni megyek, ezt a tervet szeretném betartani a torna mellett:

[link]

Ma kezdem :)

700. didu87 (válaszként erre: 699. - Krisztinka1)
2008. máj. 13. 09:11

Hát drukkolok hogy menjen bár ha régebben így ment akkor most is fog!

Tudom!

Kéne nekem hullahopp karika!Jaj..

Most nagyon rákattantam!

2008. máj. 13. 09:09
Didu a 20 perc is már nagyon jó:) Én szerintem le fogom tudni futni de én két éve egész nyáron naponta futottam 40 percet, ez 8 km volt. Kíváncsi leszek most mekkora távot sikerül ennyi idő alatt. És utána még a hasizom, hát érdekes lesz:)
698. Judita79 (válaszként erre: 696. - Krisztinka1)
2008. máj. 13. 08:48
hát nekem a tegnapi Siófok-Zamárdi-Siófok görkori túra felért a 40 perc futással... :DDD de azért valszeg ma is csinálok vmit! Itt 7 ágra süt a nap, úgyhogy nem bírok majd otthon ülni, az tuti! :DD
697. didu87 (válaszként erre: 696. - Krisztinka1)
2008. máj. 13. 08:44
Tudod!?én még nem ott tartok,csak 20 percet futottam de nem tudom hogy fogom bírni a 40-et!
696. Krisztinka1 (válaszként erre: 695. - Judita79)
2008. máj. 13. 08:35

Sziasztok!

Az nagyon jó hogy a párod ilyen aktív:)

Didu a fogyás majd beindul csak türelem!! Tegnap lefutottátok a 40 percet?? Én ma fogom.

Szép napot!

695. Judita79 (válaszként erre: 690. - Krisztinka1)
2008. máj. 13. 08:05

hali!

A páromat nem nagyon kell invitálni a mozgásra. Amíg mi görkoriztunk addig ő motorozott, aztán repülni ment! :D most jár vitorlázó repülős tanfolyásra... vagy ha ezt a kettőt nem műveli akkor bringázik, úszik, szóval le sem lehet lőni! :DD

694. Judita79 (válaszként erre: 693. - Didu87)
2008. máj. 13. 08:04

nyugi, fogyunk majd, csak a szervezetnek át kell állnia és az időbe telik! :D

ne add fel didu! :D

693. didu87 (válaszként erre: 686. - Judita79)
2008. máj. 13. 07:48

Képzeld én is így vagyok vele,egy dekát nem fogytam még pedig mielőtt elkezdtem még előtte egy hónapig minden nap futottam is!

Nem értem,annyira jó lenne ha már fogytam volna legalább 1 kg-t!!

692. didu87 (válaszként erre: 691. - Judita79)
2008. máj. 13. 07:47

Jó reggelt!

Én is itt vagyok ám és képzeljétek már az összes ismétlésszámot meg tudom csinálni,bár egy kicsit nehéz!

2008. máj. 13. 07:37

Jó reggelt Mindenkinek!

Na hogy ébredtetek?? Én borzasztóan nehezen....

Újra meló... wlaaaaa

szép napot mindenkinek!

J

690. Krisztinka1 (válaszként erre: 689. - Judita79)
2008. máj. 12. 17:41

Szia!

Nálunk is a nemhasználtszoba tele van mindenféle sportszerrel: szobabicikli, haspad, lépcsőző, hullahopp, ugrókötél, súlyzók, edzésterv, fitness DVD-k. Az én párom már egyszerűen csak fintess teremnek hívja:D

A seprűnyél is biztos hatásos azt egy régi Bíró Ica kazettán láttam.

A mozgáshoz már én is tök jól hozzászoktam, viszont nem csinálom meg a mai adagot, túl sok lenne egy napra és nem akarom hogy bedurranjon a lábam. Így az marad a holnapi pihenőnapra:)

Nagyon rendes Tőled hogy befogtad az Anyósodat is és Tőle is hogy elment Veled. A következő a párod lesz???:D:D

2008. máj. 12. 17:23

Hali mindenkinek!

Most értem vissza egy Siófok-Zamárdi-Siófok görkori túráról... :D jól esett, csak járni nem bírok! :D

a fitball tényleg hatásos! egy időben rengeteget jártam, és úgy lefogyott a combom tőle, hogy a főnököm is megjegyezte, hogy micsinálok, mert teljesen eltűntek a lábaim! :DD

A hullahoppot ismerem, de ha megint előállok az emberenek hogy hullahoppot akarok, kivág a súlyzóimmal, az eliptikus trénerrel, az ugrókötéllel és a edzéstervemmel együtt :DDDD

kész tornaszerraktár már az egyik nem használt szobánk! :DDDD úgyhogy egyenlőre marad az oldalra hajolgatás, és (valszeg Dizzünk legnagyobb öröméreű) előveszem a seprűnyelet is! :DD

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én teljesen megszoktam már hogy mindennap mozgok vmit! Már az anyósomat dumáltam rá, hogy jöjjön velem :DD Egy hős volt Ő is, tök jól bírta! :DD

na mindenkinek puszi J

688. welkin102 (válaszként erre: 657. - D606bc0fd7)
2008. máj. 12. 14:41
Igen ez igy van,legjobb lenne,ha tényleg csak fitballon ülnétek...nagyon jot tesz a gerincnek,emelett persze ez tünteti el legjobban a narancsbőrt.Aki szeretne fitballt csak szóljon nekem,elmondom mit kell tudni rola,adok tájékoztatót.:D
2008. máj. 12. 13:49

Sziasztok Csajok!

Ma délelőtt megcsináltam a tegnapi adagot és izzadtam mint egy ló:D Az izmaim nekem is kezdenek kiarjzolódni:)

Judita az úszógumira használj hullahoppot, nem fogd megbánni és már elég napi 10 perc:)

Lehet hogy leszek olyan bátor hogy délután megcsinálom a mai adagot, futás úgysem volt a tegnapiban és hasizom is csak kevés.. és akkor holnap Veletek együtt élvezhetem a pihi napot:)

2008. máj. 12. 11:21

Hali Csajok!

tegnap nem tudtam jönni.... fél 12-kor egy grill parti után kezdtem tornázni.

negyed 1-re kész is voltam! Lementem 5 perc ugrókötélre az udvarra, a pasim meg közölte hogy fanatikus vagyok és dilis! :DDD szóval teljesítettem bőszen a tegnapi progit! :D jó hír: a combom szépen formálódik, és végre van tricepszem :D ja és fogmosáskor a vállam olyan részén láttam izmot, ahol eddig sosem! és teljes örömmel mutattam a páromnak, ő meg csak röhögött! :DD szóval vannak sikerélmények! fogyni viszont semmit nem fogytam, kilóra... a hasam sem kezd laposodni, és az úszógumim sem tűnik a derekamról, pedig pluszba mindig ráhúzok 4x25 oldal hajlást derékra... de kitartok! :DD

jó ebédet és pihit mindenkinek, este találkozunk!

Puszik J

2008. máj. 12. 08:12

Jó reggelt lányok!!

A mai pofára esésem mi volt????????????Na?????????

Ma nem pihi nap van!!!!!!!???????????

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!

684. Krisztinka1 (válaszként erre: 683. - Csjuli)
2008. máj. 11. 22:19

Töredelmesen bevallom hogy ma nem tornáztam mert rettenetesen fáradt (vagy inkáb másnapos) voltam a tegnapi buli után, így a mai adag holnapra tolódik és a keddi pihenőnapot nem veszem ki.

Jó éjszakát! Álmodjatok szépet!

683. csjuli (válaszként erre: 678. - Krisztinka1)
2008. máj. 11. 19:05

Jelentem ,én tornásztam tegnap estefelé, ma is akartam de tanyán voltunk es kertészkedtem. öntöztem is egy nagy öntözővel, most izomlázam van a karomban es a vállaimban, tehát felsőtest egész hétre megmozgatva..

A kardiokat nem szeretem annyira, eléggé lefáradok a gyakorlatokban.

682. Dizzz (válaszként erre: 681. - D606bc0fd7)
2008. máj. 11. 11:03
3 litert. Most is iszom(csak állandóan pisilni kell:))
2008. máj. 11. 10:50

Dizzz!

Te mennyi zöldteát ittál naponta?

680. Krisztinka1 (válaszként erre: 679. - D606bc0fd7)
2008. máj. 11. 10:37

Szia Anetta!

Nekem az összes kargyakorlat nagyon tetszik, mindig alig várom hogy odaérjek és azt csinálhassam. Én is látok már változást a hasamon, a combomon és a karomon, a popsi valószínű még később fog látszódni:)

2008. máj. 11. 10:27

Hellóka! :)

Az F2 a legjobb gyakorlat, amit eddig tricepszre kipróbáltam :-) Van is izomlázam rendesen. Én a karomon figyeltem meg a változást, szépen domborodnak az izmok és a tricepsz is kezd kirajzolódni :-)

A popsi+comb most még annyira nem látványos, talán ha majd erősebben diétázok mellette :)

2008. máj. 11. 09:35

Sziasztok!

Judita én tegnap este cipóban sült csülköt ettem, délben pedig csirkepörköltet nokedlivel és utána pár darab kapros túrós lepényt. Tehát élvezzük az ételek ízeit csak mértékkel:) Ez a Weight Watchers módszer lényege:))

Tegnap biciklizés helyett futni mentem majd utána megcsináltam a has és felsőtestet, a combra már nem volt időm mert mentem táncolni. A combos gyakorlatokat holnap pótolom mert úgyis csak has lesz a 40 perc után...

A mai adag nem lesz egyszerű úgy érzem.

Csajok Ti hallgattok a tornáról. Ugye azért csináljátok?! Várom a beszámolót mindenkitől!

2008. máj. 10. 19:47

Sziasztok!

nem semmi milyen komolyan veszitek a témát! Én még soha életemben nem számoltam menni kalóriát eszem meg, és hogy mennyi az ideális stb. stb. (Asszem nem is fogom)

Remélem azért a kajálás örömeit nem teljesen űztétek az életetekből :D Mindenkinek elismerésem! :D

Narancsbőr témára: nekem is múlik elég rendesen, bár nem iszom sokat, amit próbálok küszöbölni, és erőszakkal itatom magam :D de a torna az hatásos! Megyek mindjárt ugrókötelezem, bringázás helyett, bár ma egész nap takarítottam, szóval a bemelegítés már megvolt!

puszi mindenkinek J

676. csjuli
2008. máj. 10. 17:50

Köszi a segítségeteket. Megpróbálok majd többet enni, kétszersültet meg mást is amit szeretek. Anyagcserémmel nincs baj, vérképem is jó, megnézem rendszeresen. Őszintén azt hittem, hogy ez is sok amit eddig ettem!! Mert úgy gondolom, hogy valamit valamiért. Meg kell szenvedjek a jó alakért. Nem tudtam már mit kitalálni.

Már azt is csináltam, hogy reggel-este turmix, délben kb 6-8 pontos ebéd, de nem bírtam. azt hittem velem van a baj, hogy kényeskedek stb.

Majd veszek tippeket a naplókból, este majd Rékázok.

Akkor majd ezentúl 19 pont naponta :D

675. Dizzz
2008. máj. 10. 16:21

Korpás/ magvas kenyér, zöldségek, gyümölcsök, naponta ötszöri étkezés. Sütemények, cukros üdítők teljes elhagyása, semmi nassolás, hűtőnyitogatás, semmi fehér kenyér, péksütemény.

Fontos: inii, inni, inni!!!

és rendszeresen mozogni!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook