Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Sziasztok!
Én meg sorba raktam az edzéskártyákat tegnap :)
Jó reggelt!
Didu nagyon ügyes vagy:) Nekem sajnos nem sikerült a betervezettet megcsinálni este a vendégek miatt, reggel pedig azért mert nem jól számoltam ki az időmet. Ugyanis fasírtot sütöttem és az pepecselősebb mint mondjuk egy pörkölt így elment vele az idő.
Így azt hiszem nem fogok holnap végezni a programmal, kitolódik hétfőig. Ti hogy álltok? Hány nap van még?
Jó reggelt!!
Én tornáztam eleget,sőt még az edzéskártyákból is kipróbáltam egy-kettőt!!
Sziasztok!
Vendégeim voltak így az esti torna elmaradt:( De majd reggel...
Dizzz ez egy tisztítókúra és nem fogyókúra. Az biztos hogy elég bátornak és kitartónak kell lenni, nem hiszem hogy kibírnám + a kedvesem agyon piszkálna miatta. Valamelyik este megkérdezte hogy vagyok még 50 kg?? (a cél 55 volt és mióta tornázok nem mentem alá hiszen az izom nehezebb tehát fogyni nem fogok).
Ha előállnék azzal az ötlettel hogy másfél hétig csak iszok, szerintem megőrülne:DDDD
Li-lo!
Olvastam a naplódban, hogy fura lepedékes a nyelved.
Próbálj reggelente olajos szájöblögetést végezni ez egy ajurvédás módszer, ami nagyon jól letisztítja a száj nyálkahártyáját és a nyelvet a méreganyagoktól, ami éjjel felszaporodik a szájüregben.
Nem kell 10 percig végezni, csak pár percig, amíg kifehéredik az olaj.
Próbáld ki :)
Itt a leírása:
Helló csajok!
most jöttem be a fűnyírásból...fél 7kor kezdtem:S
betudhatom ezt bemelegítésnek?
kislányaim!
már annyira fanatikusak vagytok, hogy rossz olvasni.
Most komolyan gondoljátok a juharos dolgot? csak mert utána nehogy abba a hibába essetek, hogy visszajön a duplája.
Nekem a barátnőm végigcsinálta(??)-szenvedte, most kövérebb, mint valaha. Hát persze, hogy egy iszonyat kiéhezés után jólesik nagyokat zabálni.
De ti tudjátok, csak felesleges annyit áldozni rá.
Tényleg, nálatok most mennyibe kerül 1 kg citrom?
Nálunk kb 500 forintra jön ki és egész télen is annyi volt.
Hát eléggé :(
Amikor először csináltam 3 éve 3x kevesebbe került a citrom, mint most! :(
aha!!
Az nagyon sok citrom biztos sokba kerül!!
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.