Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Szia Didu!
Én itt vagyok:) Hogy telik a napod?
Hahó,nincs itt senki????????
:-(((
Jó reggelt!
Sajnos tegnap én sem tudtam tornázgatni,mert 1000 más dolgom volt,úgyhogy nekem is tolódik az egész!
Én is sajnálom a csajok hiányát,remélem azért nemsokára jelentkeznek!
Jó reggelt Csajok!
Gabcsi, Dizzz, Jucus merre vagytok? Kár hogy már nem írkáltok ide:(
Tegnap mégsem sikerült befejezni azt a fránya programot mert összejött a szokásos csapat egy kis lecsófőzésre:) Ma ismét nem fogom tudni megcsinálni, remélem holnap sikerül.
Ti hogy álltok, írjatok!
Sziasztok!
Li-lo ma délután én is valami ilyesmit éreztem. Ültem a széken és egyszercsak elkezdett remegni a kezem és valami fura feszült érzés lett úrrá rajtam amit nem tudok mivel magyarázni?? Később pedig elkezdtem szédülni?? Most már minden oké de olyan fura volt... Pedig azt hiszem minden oké velem.
Történt már Veletek ilyesmi?
Anetta és Didu gratulálok, nagyon ügyesek vagytok!
Megyek fürödni, jó éjt Csajok!
Szia!
Köszi szépen :)
Én csak Krisztina programja szerint haladtam, ahogy az a füzetben meg volt adva.
Sziasztok!
Én is szoktam néha Rékázni,de csak a Dvdre. Megvan az összes:) Igy váltogatni tudom:)
Anetta! Gratula:) Hetente hányszor csináltad a Rékát? És melyiket?
Hello!
Nekem a combom karcsúsodott 3 cm-t és fogytam 1 kilót!
Kb ennyi!
Veled mi újság?
Hellóka, képzeljétek egy hónap alatt 3 cm lement a popsimból :):):)
:):):)
Szia Welkin!
Még nem végeztünk, én ma fogom befejezni:) Amit érzek hogy a combom sokat erősödött és a vállam is elkezdett szépen formálódni. Közvetlenül a hasizomgyakorlatok után szépen kirajzolódik a csík középen a hasamon, de ez egy idő után még elmúlik:(
Dizzz és Gabcsi egy pár napja teljesen eltűntek, Juci bérszámfejt, Didu pedig itt van valahol.
Amennyit én tudok, Dizzzünk gondolom izmosodik, Gabcsi kifogyta az egyik gatyáját, Juci azt mondja semmit nem változott de ezt nem hisszük el, Didu pedig fogyott egy kilót. Anetta is szépen fogyogat.
De azért jó lenne ha bejelentkeznének Ők maguk és leírnák a tapasztalatokat.
Legjobban Dizzz és Gabcsi van elveszve. Hahó merre vagytok????
Sziasztok!!!
Itt vagyok, nem tűntem el, csak baromi sok a meló, hétvégén is. Tegnap kipróbáltam a görkorimat, nagyon király.
kívánságműsor...mit főzzek stb:D:D:D:D ÉÉÉrtem:D
Én se fárasztanám ki magam tornával hihi
Sziasztok!
Örülök hogy ilyen szép sikereket értek el, gratulálok:) Tegnap hasizmoztam és comboztam, ma reggel hasizmoztam és még délutánra maradt az utolsó napi adag.
Olyan jó hogy sikerült a végére érnem. Holnap pihenőnapot tartok mert a Drágám szülinapja lesz és ilyenkor kívánságműsor van, mondtam Neki találja ki hogy mit főzzek, pezsgőzünk, sütizünk, stb.
Jó reggelt!
Gratulálok Sheckler az eredményhez!Már én is kezdek fogyogatni!1 kg-val kevesebbet mutat a mérleg!:-D
Jó reggelt!
Képzeljétek, sikerélmény! övet váltottam csatosról lyukacsosra, és 1 lyukkal beljebb kellett venni, mint a megszokott! Tök jó, haladok:D
Szia!
Valószínű Te már végeztél, én most kezdem:) Előre látom hogy mennyire fogok izzadni. Tornával kezdem majd ha már hűvösebb lesz elmegyek futni.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.