Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
akkor megnyugodtam:D
hát szerintem én is beteszem az utazóba a lábsúlyokat és az edzéskártyákat, és szakítok majd rá időt...mert ha kihagynék kb 10 napot, az elég durva lenne...ott meg úgyis bűnöznék, fagyi meg ilyesmi
Nem-nem Te nézted jól! Ma tényleg felsőtest lesz csak mivel én vasárnap is tornáztam (azt hiszem a péntekit) így egy kicsit bekavarodtam. De ma felsőtestezünk, már javítom is a naplómat:DD
Köszi hogy szóltál:)
Bizony Didu ez nagyon jó ha erre gondolsz:) Minden a fejben dől el! És az is motiváljon hogy már sikerült fogynod is!!!
Jó reggelt Sheckler! Tényleg nemsokára nyaralunk:) Hurrá:-DDDDDD Azt hiszem hogy minden másnap reggel beiktatok egy 20 perces futást a nyaraláson is:)
Kriszta, most nézem a naplódban hogy Pihenőnap... nekem ma felsőtest program-os nap lesz..vagy lehet hogy valamit elnéztem:S
Tegnap én 2. alsótest programot csináltam, és ma az 1. felső test jön, már összerendeztem a kártyákat is...ezek szerint valamit elnézhettem:(
jó reggelt!
Én tegnap a végére fáradtam el, azaz a hasizomnál már küszködtem rendesen hogy végigcsináljam, de megcsináltam, egyre jobban közelebb kerülök a nyaralás időpontjához:D
Ez motivál!
Jól van na csak vicceltem!!
Nekem sincs izomlázam...egyenlőre,még nem tudhatjuk mi lesz később!!
De tegnap nagyon jól esett a torna már csak azért is mert közben mindíg arra gondolok hogy meg bírom csinálni,mert jó nő akarok lenni!!!:-D
Szia Didu!
A popsisnál nekem is begörcsölt a combom, azt hittem én csináltam rosszul.
Persze hogy képes vagyok enni, ha keveset eszek lelassul az anyagcserém. Ráadásul ha nem vacsorázok lehet hogy mára nagyon kiéhezik a szervezetem és többet kíván. Muszáj megenni minden nap a minimum pontokat!!
Nekem most nincs izomlázam. Neked?
Jó reggelt!!Én is tornáztam este,de a popsis gyakorlatot csak 2x tudtam megcsinálni,mert begörcsölt a lábam!!
Te még képes vagy tornázás után vacsorázni??????
Ejnye-ejnye!:-P
Én pedig most végeztem:-) És beírok magamnak egy pirospontot mert minden sorozatot 4x csináltam meg:-))
Én is megyek tusolni aztán eszünk valamit mert elfelejtettem vacsizni, amint hazajöttem rögtön kezdtem a virágoskertet kapálni:D
Szép estét!
Sziasztok!
Köszönöm a választ,most már működik a kalkulátor,csak azt nem értem,hogy mért van néha kisebb eltérés a kiszámolt adat és a netről letöltött adat között.Nem sok,minimális,mindegy.
Semmi nem tökéletes.
Nekem mai edzés kb.3 óra kerti munka-kapálás,gereblyézés-+20 perc tévénézés közbeni torna+takaritás lábsúlyzóval....holnap pedig torna is.
Én meg azt álmodtam régebben hogy Nálatok voltam:))) Ez elég érdekes, Anna is mondta hogy egyszer velem álmodott:)
A kártyákat már sorba raktam csak feljöttem egy kis erőt gyűjteni és megyek tornázni:)
:DDD Ennek örülök :)
Képzeld én meg kis lovacskákkal álmodtam és az orrukat simogattam, hogy milyen jó puha :-) :D
Anetta el is felejtettem mondani hogy tegnap délután kipróbáltuk azt amit a naplódban írtál az autó távirányítójával és tényleg működik:-)))) Ez igazán hasznos információ nekünk mert pár ismerősünk már járt úgy hogy bezárta a kulcsot az autóba és bármikor megeshet ez velünk is:D
Amikor felolvastam Jánosnak nem akarta elhinni... aztán csak csodálkozott. Elment az autótól kb. 30 méterre, felhívott, én odatartottam az ajtóhoz a telefont, Ő megnyomta a gombot és láss csodát az ajtó kinyílt. Igazán meglepődött amikor kinyitottam:DDD
Elküldöm Neked is Didu:-)
Szerintem tesómék találtak egy másik oldalt ahonnan le tudták szedni, és nem is csak az alapot hanem a haladót is:)
Na jó van mostmár mindenki Billizik??
én is!!!!!!!!!
Mondjuk én is elég tompa vagyok ma:S
De én ráfogtam a kialvatlanságra...lehet az idő az oka, mert már ilyen "korban" érzékenyebben reagálok a változásokra én is:P
Oké, ha meglesz Billy írj és küldöm:D
Várom már én is:D, mert nekem is megállt 4%-on a töltés akárhányszor próbáltam:(
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.