Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Pihenj egy nagyot!
Puszika
Na jól van én mentem haza!
puszka nektek!:-D
:D:D:D:D na, azt megnézném én is :D:D:D:D
Egyébként a Boot camp az katonai kiképzés ;)
remélem azt töltötték le, ami nekem is megvan, de végülis mindegy, mert mindegyik jó, ami Billy-s.
Nézegettem én is az oldalán a klippeket és azok kicsit eltérnek az enyémtől...
:D Érdekes módon ma nincs étvégyam, reggelizni elfeletettem (!!) délben ettem egy kis húslevest és spenótos-sajtos tésztát és azóta semmi...
Ilyen már régen fordul elő velem, úgyhogy ennek most nagyon örülök :-)
Ma tornázni sem lesz időm, mindjárt megyünk itthonról... :(
Rendben, már alig várom hogy megnézzem:) Képzeld tesómnak és a kollegáinak teljesen bejött a munkahelyén (tűzoltók), kitalálták hogy erre kellene csinálniuk a Cooper tesztet:)
Nagyon viccesek lennének, megnézném Őket:D:D:D:D:D
meg Rékával...:D:D:D
ha sikerül akkor a dvd-s verziót küld el légyszi, vagy egy olyat amit a számítógép lejátszik. a dvd-m elég érzékeny mostanában sokszor megmakacsolja magát
Igen, olyan kis hengeres fasírt. Nálunk keverve marha és sertéshúsból csinálják, annyira nem fűszeres, vöröshagymát szoktunk hozzá adni és kisütjük olajjal vagy anélkül.
Csirkehúsból is finom.
ez a csevap olyasmi mint a románoknál a "mics"?
azt 3 féle húsból csinálják, marha sertés, és birka-azt hiszem legalábbis- és az is ilyen kis hengeres fasírt, és baromi fűszeres...
Bocsi hogy eltüntem, de nálunk is elég elhavazós a mai nap, nem nagyon tudtam írni. millió melóm van:S
de ezért kiszi az infókat Anetta!
Szia Li-lo!
Hát ezt tényleg nem lehet hosszú távon bírni amennyit Te dolgozol??!! És hát a kapcsolatodnak sem túl jó gondolom.. Nekem nem igazán kell túlóráznom, nagyon ritkán és akkor is csak fél-1 órát, de én eleve így szoktattam a főnökömet. A délután és az este az enyém, azzal én rendelkezek. Itt vagyok napi 8 órában akkor azt csinálom amit Ő kér tőlem.
Remélem sikerül valalmi jót találnod:-)
Szisztok!
Végre megint itt! Ma ha törik ha szakad neki kezdek a kártyáknak. Elküldtem pár önéletrajzot, remélem sikerül valami új helyet szerezni, mert itt már kikészülök... Vissza akarom kapni a régi mosolygós önmagamat!!!
Rohangálós? Szegény Didu:) Nekem reggel soha nincs kedvem elindulni dolgozni aztán már csak azt veszem észre hogy otthon vagyok, úgy elszalad a nap. Unatkozni nem szoktam:-)
Mindjárt vége, csak pár óra:D
Hát igen. 4 éve amikor kint voltunk minden este a Mónika Pizzériába mentünk, tavaly pedig olyan ehetetlen kaját adtak hogy többet nem megyünk oda:(
Képzeld most beszéltem tesómmal, du. hozza a DVD-t és kipróbáljuk hogy viszi-e a lejátszóm mert most még aviban van. Így ráfér a kettő egy DVD-re. Ha nem játsza le akkor átrakják DVD formátumba, akkor viszont külön DVD-n lesz mert az nagyobb méret.
Nem tudom honnan szedték le a haladót, majd megírom bár nem győzték a vírusokat törölni:-((
Ez a mai nem az én napom!!Elegem van!Hrrrrrr...!
:-(
Mint a lavina reggeltől úgy zúdul rám minden!Jajjj.
Megnéztem, olyat ettem 4 éve és nekem nem jött be:( Vegyes grilltálat kértem és azon voltak ilyesmik.
Én inkább a tengeri herkentyűket kedvelem, dehát ízlések és pofonok...
hát, azt hiszem sem a burek, sem a pljeskavica (pjeszkávicá), se a csevap nem épp horvát specialitás, de érdemes megkóstolni, mert nagyon finoman tudjék erre felé elkészíteni :)
Egyébként még a tengeri herkentyűk, amik még finomak lehetnek.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.