Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Nekem este nem lesz időm mert megyünk tesómékhoz a nyaralás részleteit megbeszélni:-))))
Úgyhogy én olyan 6 körül fogom csinálni. Izzadok majd biztos mint egy ló:DDD
Szia Didu!
Sajnos csak most tudtam jönni:(
A DVD-ket otthon hagytam, ilyen kis buta vagyok de ígérem holnap feladom:))
Tényleg hatalmas a hőség itt is, bár mi nagyon közel vagyunk egymáshoz, kb. fél órányira:-)
Hú és ma középhaladó lesz.. Képzeljétek tegnap az egyik barátnőm megkérdezte hogy gyúrok-e a karomra mert látszik rajta:-))))) Hú hát én olyan boldog voltam hogy észrevette! Mondtam hogy a gyúrás az azért túlzás, de tornázgatok:)
Jó sokan vagyunk!!!
:-((((((((((((((
Jó reggelt lányok!!
Én sajnos kihagytam 3 nap tornát, egyszerűen se időm se energiám nem volt rá!!De mától bőszen folytatom a középhaladóval!!
Hú Kriszta már nagyon várom hogy megérkezzen Billy az én otthonomba is!!Végre tudnék zsírt is égetni,mert eddig csak izmosodtam...szerintem!!
Naggggggyon meleg van,én nem bírom már ezt a hőséget!!!Ömlik rólam a víz már korán reggel!!Ez kibírhatatlan!!:-D
Persze, írj ha kell és másoltatok még:-)
Neked is ki kell próbálnod mert szuperjó!
:-)
Azóta már túlvagyok 75 perc hastáncon, ott is izzadtam és megittam 1 liter vizet szóval ma a folyadékfogyasztást bőven túlteljesítettem.
És lemozogta 6 + 3 pontot:-))
Viszont délután ettem egy csomó kapros túrós lepényt:D
Na látom jó volt az edzés, én ma görkoriztam, meg végre lemehettem a kutyámmal, volt nagy futás :)
Kriszta, ha apácska nem tudja nekem kiírni a Billyt akkor szeretném megkapni.
Lehetséges, hogy neked nem lesz, mert már edzésben vagy :) de én is kíváncsi vagyok. Amikor először tornáztam rá még jócskán túlsúlyos voltam, nyújtani is alig tudtam :D De nagyon szerettem már akkor is :)
Hozzá képest a Norbi féle kickbox egy nagy nulla :D
Nagyon jól esett, ömlött rólam is a víz :-)
Megfigyeltem, hogy heti 1x-2x még elmegy, de többször egyszerűen nincs energiám rá....
Hogy Te miket tudsz:-))
Igen nagyon bejött. Közbe már letusoltam és hajat mostam, rám fért:D
Azt hiszem minden vasárnapra ezt beiktatom.
És Neked milyen volt?
jaja :):) Oké, akkor azt hiszem tényleg ugyanaz :)
A szőke csaj különben a lánya, illetve a feleségének a gyereke, akit Ő is örökbefogadott :):)
Nagyon örülök, hogy Neked is bejött a tae-bo :):):) SZUPER!
:):):) Én a 64 kilóra 7 pontot szoktam levonni, de 6-ot nyugodtan számolhatsz rá Te is :) Klóriában is 400 felett van, egyszer lemértem :P
Kaaskopjet kellene megkérdezni, Ő biztosan meg tudja nézni, hogy pontosan mennyi...
A háttérben, amikor csinálják a gyakorlatokat nálad is van egy (fél)néger csajszi, aki nem használ szallagokat?
Huh most végeztem:)
A ruhámból csavarni lehet a vizet, a hajam mintha megmostam volna. Hát ez igazán kemény volt. És ez a sok fekvőtámasz... Mindenesetre nagyon tetszett, a Réka által előírt kardionak azt hiszem triplán megfelelt.
Remélem nem fog haragudni Réka ha ezentúl kardio gyanánt az Add Önmagad helyett Tae-bozni fogok:DD
Ez hány mínusz pontot ér?
Na, én végeztem :D
Milyen volt? :)
Nos előkészítettem a tornacuccokat, belebújok és kezdődhet a KIKÉPZÉS!!!
Amint végzek jelentkezem! Anetta Te hogy állsz?
Jajj, itt is nagyon meleg van :P
Tegnap voltam kint kicsit napozni és ma is délelőtt :) Később majd kimegyek még egy fél órára, a kutyusokat is lelocsolom, hagy örüljönek :):)
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.