Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Én sem vagyok nagy maragarinos de valami azért mégiscsak kell a lekvár vagy a paradicsom alá:)
Ha szalámis szendvicset csinálok szoktam úgy is hogy mustárt teszek a szalámi alá és a mustár ugye 0 pontos, és nagyon finom íze is lesz.
Szia Li-lo!!! Meséj milyen rucit kaptál?? Érdekel ám!
Hol voltál erre felénk? Átutazóban valahol? Hát ez mondjuk elég gáz hogy mobilt sem kaptok de még az üzemanyagot sem finanszírozzák. Jézus Isten, hogy gondolhatják ezt komolyan??
Nekünk van céges mobil amin ingyen hívjuk egymást a cégen belül és azt természetesen haza is vihetjük. A telefonálási limit pedig meg van határozva, de azt soha nem lépem túl pedig azért magán célúakat is lebonyolítok, a privát telefonszámlám elég kicsi így:D:D:D:D:D
Sheckler a puffasztott rizsnek is van pontértéke és bárminek amit megeszel:) Van egy pontkalkulátor is ahova beírhatod a kalóriát, zsírt, rostot és kidobja a pontos értéket.
Ja és kaptam apácskától egy gyönyörű rucit is M-es méretben.
És bocsi de két napig hiányoztatok, és hirtelen jönnek az események amiket megosztok veletek:)
Na szép Kriszta!! Neked céges autód is van.... Nekünk még mobilt se adtak, és ha menni kell valahova akkor a benzint se finanszírozzák...
:):)
ááá én nem mérem magam:D:D:D
centiben igen, hát annyit már elértem, hogy most vagyok annyi mint tavaly ilyenkor kb. mert újra rámjönnek a cuccaim, de ennél többet karok fogyni, mert nem tetszek magamnak.viszont a Rékás edzés segítségével sokal feszesebb vagyok, "keményebb a húsom" csak az a baj, hogy felette még van zsírréteg is:( attól kell megszabadulnom. Végülis én tisztában vagyok azzal, hogy sose leszek 56 kiló, nekem megfelelne a 65 is:D
:-))
Munka előtt. Fél 8 körül indulok dolgozni, így felkeltem 6-kor és fél 8-ra pont végeztem, mondjuk a boltba is el kellett menni miközben főtt a krumpli és a tojás mert nem volt otthon kolbász.
Én reggel olyan friss vagyok hogy sokkal szívesebben csinálom akkor mint munka után. Főleg ebben a melegben. Így amikor hazaérek már csak mellé kell ülni:-)
Amikor délután kezdtem el főzni már mindig olyan éhes voltam hogy közben csipegettem ezt-azt, mire a vacsorára került a sor már nem bírtam normálisan enni és így teljesen kusza volt az étkezésem és nem volt mérhető. Ezért találtam ki a reggeli főzést. Anyukám is mindig reggel főzött amikor még kicsik voltunk:-)
áh, enni kell :)
Van még kb 4 kiló az álomsúlyig...Még 1,3-at kellene leadnom szerdáig és ha nyaralás alatt nem híznék vissza semmit (de ez kizárt :D) akkor maradna még kettő.
Jó lenne augusztus 22-ig leadnom, akkor lesz egy éve, hogy fogyózok :-) és akkor lenne meg a -22 kg :)
Ez a terv :D
Te hogy állsz? Fogyogatsz?
Tegnap én sem voltam, meg is látszik a pontjaimon:-)
Viszont ma rakott krumplit csináltam és azt imádom úgyhogy fogok enni:-)
hát az csak jó, nem?
így lemegy még az a maradék 2 kiló:D
Te! Épp ez jutott eszembe nekem is :D:D:D Ha szaunára vágyom, akkor csak kiülök a konyhába :D:D:D
A durva az, hogy maradt még 3 alkalmam, amit a héten le kell használnom még indulás előtt, de ebben a melegben....Mindegy várok holnapig, hátha kicsit hűvösebb lesz.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.