Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Köszi!
Neked meg jobbulást!!
Nagyon szívesen:-)
Én most sajnos nem tudok tornázni mert mára teljesen lebetegedtem, reggel a dokinál kezdtem a napot, majd bementem a munkahelyemre összeszedtem pár dolgot amit itthon is tudok csinálni és legalább 2-3 napig itthon maradok.
Jó tornázást Nektek!
Sziasztok!
A régi már nagyon unalmas volt, ezért szereztem egy új (igaz 2oo4-es) Billy B. tae-bo DVD-t és most arra tornázok.
Nagyon durva, ma csak 15 percig birtam :DDD 25 perc körül már mindenkiről ömlik a víz :DD Komolyan, még nézni is rossz, ahogy gyilkolják magukat :DD
Talán egy szép napon majd nekem is sikerül végig tornáznom egyszerre az egészet :DD
(Li-lo ha nincs meg a DVD, elküldöm priviben honnan tudod letölteni plusz ezt az újat is ugyanonnan - Köszönet mégegyszer Krisztának a címekért!!! :-x )
ebben abszolút egyetértek :):) Én maradok a párom "kis puhatestű"-ja igaz majd egy-két számmal kisebb méretben :)
Ti készülődtök már a karácsonyra?
Én sem szeretnék úgy kinézni mint Ő, mondjuk erre esélyem sincs hiszen ahhoz naponta több órát kellene ezzel foglalkozni. Neki ez a dolga, nekünk meg más. Egyébként mint nő nekem sem tetszenek a túlságosan kidolgozott izmai, de hát ez az Ő teste, azt csinál vele amit akar.
A tornáját és a hozzáállását a dolgokhoz, a biztatását és példamutatását viszont nagyon szeretem.
Gratulálok:-)
Nekem most egy pár napig mellőznöm kell a mozgást:( mert náthás vagyok. Pedig már annyira belejöttem..
Jó tornázást Neked!
Sziasztok! Egy hetes kihagyás után újra itt. A héten valahogy minden összejött :(..de már nagyon hiányzik a mozgás.
Ma biztosan fogok tornázni. Nagyon várom.
Mindezek ellenére fogytam és átléptem a 55-ös határt, reggel 54.7 voltam. :)
Na elő került már a DVD??? Ha nem lesz meg küldök másikat:)
A gyüminap nagyon jól sikerült, nem is volt olyan vészes és még tornáztam is, popsi+has.
De azért várom már az esti bolognai spagettit:-D
Jajj de jó hogy itt vagy:-)))
Jó Billy-zést Neked mára!
Sziasztok!
Látom mindenki szorgosan tornázik.Tegnap én rengetekt lépcsüztem és tempósan sétáltam, olyannyira hogy megéreztem a végére a combom külső felén a feszülést. Ma valami pörgőset tervezer, mondjuk Billyt.
Sziasztok!
Tegnap Réka 4*20 perceséről csináltuk meg a felsőtestet és a combot, izzadtunk mint a ló. Utána pedig borozgattunk kicsit:D
Ma has + popsi lesz mert holnap nem lesz rá időm.
A víz pedig majd felszárad:D
Szegény kiskutyus.. A lényeg hogy már jól van:-)
Ivartalanítottuk és kivetettük a sérvét. Szegény azt se tudta mi van vele.
Hát igen csak sok a ragasztó, de ha szét is jön nem kel porszívóznom... :)
Mi volt a baja a picikének??
Jó stabilan összeragasztotta??:-DD
Sziasztok,
Nekem a tegnapi kimaradt, műtötték a kutyámat és inkább rá figyeltem, szegénykém annyira kis zsááni való volt.
Viszont a párom megcsinálta a hullahoppomat. Megtöltötte vízzel (nem rizzsel) és pont olyan nehéz amilyennek lennie kell.:)
Ha majd sikerül egy időpontot kitalálni igyekszem én is úgy intézni hogy fel tudjak menni:-)
Anna, Blerka, Didu??
Az nagyon jó lenne!:)
De még nem 1oo% h nekem összejön, még inkább nem is élem bele magam. Már annak is örülnék, ha Ti tudnátok találkozni :-)
Az nagyon jó lenne!! :):)
:-)
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.