Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Oké majd rakok fel az én naplómba is akkor a ruhácskákról képet.(Csak a babnaplóba akartam).
És hogy készülsz rá? Egyedül vagy tanárral?
Majd rakj fel képet a rucikról :-)
Még ebben az évben jó lenne túllenni rajta, de sztem ősz előtt nem esedékes.
Kicsinek vettünk pelust, popsitörlőt,... Meg egy pár ruhácskát neki:-)
Nyelvizsgádat mikor szeretnéd megcsinálni?
Azt én is néztem, hogy jó lehet. Majd írd meg hogy tetszett.
Melyik billyt választottad?
Még nem tudom mit fogok tornázni.
Nincs kedvem semmihez, tiszta nyűg vagyok. Unatkozok :-(
Nekem megvolt a mai Norbi- szintén Fitness Kickbox, csak érdekes, hogy amit a N. mondd, hogy a hasra megy, azt a fenekembe érzem:D
Szóval holnapra valami könnyebbet választok:)
Szia Ibus! Nem gond, ha kimarad, hisz olyan nagyon szorgalmas vagy.
Én is gondolkozom, hogy reggelre halasztom, mert akkor nincs ilyen nagyon meleg.
Szia Ibus!
Mi szépet vettetek? :-)
Én is vásároltam egy szép füzetet, amiben angolozhatok :-D, tudom, nem nagy dolog,de olyan jó érzés volt venni vmit ahhoz, hogy utána jókedvel tanuljak.
Sziasztok!
Egész nap még csak most tudtam leülni gép elé, vásárolni voltunk ma, pont ilyen nagy melegban!
Látom az ubi a téma. Az én anyukám is szokott csonálni kovászos ubit!
Ma lett volna torna, de elhalasztottam holapra:-)
További szép napot mindenkinek!
30 literes edényhez:
12 l víz, 2 kg cukor, 3 l 10%-os ecet ( Chef !!!), 40 dkg só, 2 cs. egész bors, 3 cs. mustármag, 10 db babérlevél, 5 dkg borkén, 1 cs. nátrium benzoát, kapor, torma, fokhagyma, szőlőlevél.
Az alapanyagokat hidegen összekeverjük és a zöldségeket ( uborka, paprika, zöld paradicsom, karfiol, hagyma, sárgarépa stb ) beledobjuk, (pld.) egy méretes tányérral leszorítjuk. A savanyúság kb 2 hét után fogyasztható, az elfogyasztott mennyiség bármikor pótolható. Minél több féle van benne, annál jobb az íze. Ugyan ezzel a lével még télen is savanyíthatunk pl. karfiolt, hagymát, stb.
Mikor kovászos uborkát tanultam csinálni, akkor olvastam valamelyik oldalon, hogy lehet tartósítani, és télire eltenni. Keress rá, hátha megcsinálja valamelyik rokonod itthon, és akkor tudsz belőle vinni :-)
Egyébként én is nagyon szeretem, alig várom hogy uborkaszezon legyen, az idő már most is jó lenne hozzá.
A szalámik meg ugye hidegen hagynak :-)
Az jó hír, hogy legalább egy cseppnyi jut a jóból!
Eredeti gyulait és csabait árulnak, vagy valami helyi? Bocs, ezzel foglalkozom :)
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.