Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Hát mikor hol. Az utóbbi időben sokat futottam terepen, homokos úton. De szoktam köves úton is futni. A legjobb a füves pálya lenne, a szomszédunkban van a focipálya, csak azzal az a baj hogy sűrűn vannak edzések, én meg nem akarok máshoz igazodni. Ha futni akarok akkor futok.
Ráadásul oda Frakkocskát se biztos hogy beengednék, én meg már nélküle nem megyek egy tapodtat sem:-)) Ha beengednék se lenne élvezetes neki körbe-körbe futkosni, így marad a közút. A szántóföldek körül azért veszélyes, tegnap is szólt János hogy pont mielőtt indultam volna futni, látott egy kocsi rossz arcú embert arra menni. Így inkább a köves úton, sűrűn lakott "övezetben" futottam.
Frakk jó sok kutya illatmintát összeszedett legalább:-DD
Végülis ha van egy jó futócipőd az is sokat felvesz a beton ütődéseiből.
Képzeljétek, ma itt is eső volt, de zivatar. Suli után gyalog jöttem haza és hihetetlenül szép volt minden. A nap lenyugvóba, madarak csicseregtek, eső illat tisztára jól éreztem magam. Jó tudom, nem furcsa, hogy itt esik, de a zivatar az ritka, ha itt esik, akkor esik egész nap:) Remélem idén jobb nyár lesz, mert tavaly volt, hogy négy hétig napot sem láttam...
Klau , jó volt a torna? Én örülnék már egy kis kánikulának, a negyedét küld ide:)
Túl vagyok a tornán.
Nálunk dög meleg van, akkor már inkább eső, mondjuk bármikor szívesen lecserélném az meleget másra. Imádom az esőt, a vihart, sztem hangulatos, nem beszélve arról, milyen friss utána a levegő.
Kriszti, rendben, kivárjuk a hetet, de aztán mondj valamit :-)
Ibus: Hogy-hogy még mindig fent vagy?
Még nem szabad... de hamarosan kiderül:-)
Túl vagyok a tornán és meg is fürödtem, már csak a jól megérdemelt pihenés következik:-)
Jó éjt!
Sziasztok!
Mi mindjárt indulunk Frakkanccsal futni. Aztán sztepper majd hullahopp. Ha végeztem jövök:-)
Tud a férfi, ha AKAR :-)
Az túlzás h jógázom, pár éve próbálkoztam vele, aztán abbahagytam, és ma csináltam reggel először.
Nagyon jól fejleszti az egyensúlyt, koncentrációt és hajlékonyságot. Na és persze felfrissít, meg van egy csomó jó tulajdonsága, ezeket tapasztaltam leginkább.
Aranyosak lehettetek :)
Az egész család fekszik a földön, és hasizmozás közben kacag.
Akkor nem vagyok egyedül ezzel a pasi nélküli tornával.
Egyszer rávettem a Kedvest egy Alexandra 200% - ra. Nyögött az elejétől kezdve, de végig csinálta. Pedig az nem is olyan gáz. De azóta legalább elismeri ...
Ügyes vagy Ibus!
A hasazós rész nekünk is gyenge pont, de nevetve nehezebb csinálni :-)
Csináltam 35 perc energizáló, reggeli jógát. Még biztosan fogok csinálni este vmit.
:-D
Igen, sajnos hajlamosak azt hinni, hogy minimális súllyal nem kihívás a karemelgetés. Nekem is sikerült párszor rávenni, ki is dőlt utána :-DDD
Szép jó reggelt!
Aranyosak vagytok hogy hiányoltatok:-)
Ma már leszek, a net is felgyorsult szerencsére!!
Este 40 perc futást tervezek. Szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.