Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Jó Neked, ha bírod, én nagyon nehezen viselem, egész nap semmihez sincs kedvem. Szörnyű. Aztán este valamennyire megjön a kevdem, de akkor meg aludni kell. Lehet váltani kellene nappali alvásra, éjszakai fentlétre :-)..alkalmazkodni az időjáráshoz.
Nálunk ma is 2. fokú hőrisztás van.
Borsa: Még mindig obb kint futni a friss levegőn (este fél9-9körül), mint bent a fülledt melegben. Tetőtér. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam :-D
Azért kibírják ők is:) Van mire fogni ha nem mennek dolgozni. Ha hó van, hideg van azért, ha meleg van azért.... Vezetni abszolút nem tudnak ilyen időbe.
Most rohanok dolgozni, délután jövök!
Jó reggelt! Én tegnap elmentem itthonról reggel fél nyolckor és este kilenckor hulla fáradtan jöttem haza, szóval tegnap nem tornáztam:) De gyalogoltam egy órát:)
Szép napot nektek, délután próbálok jönni!
A cardio, és Réka legyen veletek!
:-)
Jó reggelt!
Úgy tudom, hogy július 7-től lehet megvásárolni. A honlapjukon az az info áll.
Megcolt a mai futás is, 4.5 km, 40 perc, de nagyon nehezen ment, sokkal többet sétáltunk, mint tegnap. Túl száraz volt a levegő, olyan fullasztó. Teljesen kiszáradt a futóblokkoknál a torkom.
Itthon még megcsináltam a Nell McAndrew Peak Energy erősítését és nyújtását, ez 30 perc volt.
Lányok!
A legújabb Réka DVD-t lehet még kapni?
Hát igen a lelkemnek lenne csak jobb, János meg hallani sem akar róla hogy leadjak pár kilót. Szóval gondolom a nászéjszakán sem lenne ebből gond:-DDD
De azért én jobban fogom érezni magam a 4 kg felesleg nélkül az biztos.
Mi ez a nagy punnyadás Lányok?
Mindenkit ledöntött a meleg?
Mi 3 óra múlva megyünk futni, addig pihengetek, mert sokat voltam ma talpon, és még hátravan egy kis sütés.
Voltam futni, nagyon jó volt. A szomszéd lány kicsit gyorsabb tempóban fut, de legalább törekedtem, hogy tartsam az iramot, 40 percet voltunk, 5ször álltunk meg sétálni, de az se tartott sokáig. Holnap is megyünk ugyanekkor.
Miután hazajöttem megcsináltam az egyik Nell vidó végén lévő erősítést és nyújtást.
Csajok Ti nagyon ügyesek vagytok:-)
Nekem a torna ma (is) kimarad, eddig füvet vágtam és a virágjaimat ápoltam le, bekapáltam a kiskertet, levágtam az elszáradt muskátli virágokat, tápoldatoztam... Rájuk fért már.
Este megyünk János kiszemelt tanújához felkérni az esküvőre, holnap pedig János nagylánya jön, nem tudom lesz-e időm tornázni. Ha lesz akkor RR felsőtest mindenféleképpen, és talán a has.
Péntekre pedig Nell McAndrew-t tervezek. Ember tervez, Isten végez... majd meglátjuk mi lesz belőle.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.