Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Fél? Nem másfél? Eddig azt hittem.
Nekem ma nem volt futás, csak hasburning. Elég kemény volt. Elvagyok szokva tőle. Réka ehhez képest semmi.
Én láttam a Tescoba is szalagot és a Herwisben is van,kék is zöld is.A tescos szallag 1700 ft,de 3 van benne.Különböző erősségüek.Piros,zöld ,kék.
Szerintem Réka azért használta a zöldet,mert nem akarta túlságosan lestrapálni magát a forgatáson.A csuklósúlya is csak fél kilós volt.
Zöldet használ. Anno a sparban vettem, van már vagy 6 éve, és semmi baja. A márkája theraband. Kb 1200Ft volt akkor, sztem most se lehet sokkal több.
A színe nem arra utal, hogy mennyire szakad, hanem, hogy hány kiló erőt kell kifejteni a szalag duplájára húzásához.
A zöld szalagnál 2.7kg, a kéknél 3.5kg húzóerőt kell kifejteni.
Ha megfelelően gondozzuk a szalagunkat, akkor sokáig ép marad, tisztítása langyos szappanos vízben, hagyni kell megszáradni, néha babapúderrel beszórni, és akkor nem csomósodik össze.
Sziasztok!
Lányok, a RR5-ben milyen színű gumiszalagot használ Réka? Zöldet vagy kéket?
Jujj..a legfontosabbat elfelejtettem, futócsúcsot döntöttem, 7.8km :-)))))))))
Nagyon boldog vagyok.
Örülök, hogy ízlett. Gyümölcsös joghurtból még nem próbáltam, de kíváncsivá tettél. Így gondolom nem kellett külön édesíteni se.
Erre a kevés, illetve késői evésre sehogy se tudnék rászokni.
Mindig ennem kell még vmi apróságot, különben nem tudok elaludni.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.