Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Jó reggelt!
Kicsipoo: még éjfélkor itt ültem a gépnél, de eszembe se jutott, hogy talán itt is van valaki a fórumon :-)
Kinek mi lesz a mai torna?
Nekem pihinapom van, de ha úgy hozza a sors, akkor pótlok.
Lehet rátöltöm a telefonomra, és kint megcsinálm az udvaron.
Igen:-)
Végül tudtál aludni?
Köszi. Igyekszem.
Na és te hogy haladsz a visszaszokással?
Sziasztok!
Klau: nagyon jól nyomod a futást!:))
Ibus: ne aggódj a lábsúly miatt azt mondják nem a méret a lényeg:D
Kriszti: Remélem hamarosan meggyógyulsz, tudom, hogy mit érzel, én is gyűlölök betegnek lenni.
A tisztitó kúrába én is benne vagyok, ha valakinek van valami jó ötlete.
Sziasztok!
Jól beindultatok itt :-)
Voltam futni, 30 órát sikerült. Később indultam, mint szerettem vona, mert kimostam a cipőmet, de nem száradt meg, ezért jó fél óráig szárítottam hajszárítóval :-D
Lindilim: Azért nem tudom csinálni a combos részt, mert a szobám pont anyuék felett van, és az is lehallatszódik, ha csak simán járkálok, nemhogy folyamatosan 20 percig csak lépegetek, az biztos zavaró lehet, ha aludna az ember.
Így péntekig marad a has, popsi és felsőtestezés.
has: Eddig Rékát csináltam, nekem az könnyen megy, czanikot még csak kétszer, vannak részek, ahol meg kell állni.
Akkor te is termeltél rendesen.:D
Igen hihetetlen.:D Jó,de nem úgy szántam.Ő mindig mondja,ha valami probléma van a háttal,akkor ezt ne így csináljuk.Szóval ő figyel a "betegekre" is.
Köszönöm:-)
Ügyes vagy!!
Csináltam én is edzéstervet októberre, alig várom már hogy kezdhessem:-)
Miket ettél ma?
Ma egyébként eszembe jutottál, mert az egyik gimis osztálytársammal taliztam, és mondta, hogy egy másik osztálytársunk kislánya Zsófi lett. :) Szép neved van.
De te a Husburninget csinálod, nem?
Okés minden. Ma olyan borsólevest csinálnom, hogy véletlenül csípős pirospaprikát tettem bele, néztem, hogy miért ennyire sötét színű, de már a lábosban volt. :D Aztán teleszórtam majorannával, így egész ehető íze lett. :)
Szia Zsófi, ezt a formaidőzítést! Egymásra hangolódtunk! :) Mizú?
Én reggel tornáztam a Cap. I-et, gondoltam most a foci alatt csinálok még egyet, de lusta vagyok. :)
Jó estét!:)
Gyógyulj meg mihamarabb Kriszti.:)
Ma csak 20 perc popsora telet az idő.:) Nah jó lenne több időm is most,de már hangulatom nincs,meg olyan izomlázam van a fenekembe,hogy alig bírtam ezt is megcsinálni,de sikerült.;)
Lindilim drága,hogy vagy?
Köszi:-)
Klaus szerintem a dübörgéstől akarja megóvni az anyukáját:-)
Kriszti, jobbulást!
Klau, miért nem veszed le a dvd hangját? :)
Kriszti, gyógyulj meg mihamarabb!
Most csináltam meg a 20 perc popsit.
Nemsoká megyek futni. A comb ma is kimarad, mert Anya éjszakás lesz, és nem szabad hangoskodni, esetleg ha futás után marad kedvem és erőm, akkor megcsinálom.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.