Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Sziasztok!
Szokott vki pilates-ezni? Én a mult7en kezdtem a lifenetwork tvn megy minden reggel.Van jóga is de az nem tetszett reggel 6tól 8ig nyomják 2rész jóga 2 rész pilates.
Sziasztok!
Tegnap este megvolt a RR5 teljes test + has variáció 1,2 kg-os kéz és lábsúllyal.
sziasztok!
Nekem meg volt a mai másfél órás kondi.Most keményebb volt,felsőtestre gyúrtunk,meg belső combra lépcsőztem 16 percet (már leszakadtam a vádlim de mentem) persze különböző fokozatokon,20 perc futás,hasizom,meg ilyenek.Csütörtökön cardio már nagyon várom.:)
Sziasztok!
Nekem tegnap has+popsi volt, ma pedig has+huplahopp lesz.
Már régen tae-bóztam... Most nagyon megszerettem ismét a 2008-as Rékát.
Puszi Nektek!
Nekem ma is és tegnap is pihi volt, de majd holnap:-)
Többiek merre?
Sziasztok!
Sehol senki? Pihinapozok...
Boldog Mikulás napot!!!
Délelőtt már csináltam egy has és huplahopp programot. Most felraktuk a kerti világítást, és mivel maradt még fél órám a készülődésig azt hiszem még egy hasprogramot megcsinálok, így teljesítve lesz az első heti terv.
5-re megyünk kajacsatára:-))
Szép napot Nektek!
Sziasztok Lányok!
Először is boldog Mikulás-napot kívánok nektek. Sok ajándékot és kevés virgácsot! :-)
Nekem tegnap kimaradt a torna, sokáig húzódott a tanulás. Ma szintén. Még nem tudom, hogy jut e rá idő.
Ti mit csináltok?
Ügyi vagy :-)
Igen, volt már vagy öt éves :-)
Jól bírta...volna, ha nem akasztom bele a gyűrűt.
Igen, langyi szappanos vízben kell megmosni, valahova felakasztani megszáradni, és utána bepúderezni. Én így szoktam.
Sajnálom hogy elszakadt a szalagod, jó rég óta megvolt már neked! De ahogy Réka mondaná: ne aggódj, rendelhetsz tőlünk:-) Nekem meg már elléggé ragadós, lekellenne már ápolnom. Szappanos vízbe, utána meg babapúderezni úgye?
Acsak nagyon ügyes vagy!
Nekem magvolt a héten a 3. tornám: RR5 40 perc teljes test + 20 pers has
Gratulálok!!!
Nagyon ügyes vagy.
Sziasztok! Ma merlegeltem, 60.9 vagyok, juppe , hetfon 63.3 es szombaton 62.3 voltam. Csak szamit, hogy kardioztam szinte minden nap es figyeltem a kajara.
Ma fozok, sutok, kesobb tornazok valamit, hogy ne legyen sok pihinap egymasutan. Holnap megyunk vasarolni, ugyhogy lesz egy jo hoisszu seta.
Sziasztok Lányok!
Mit csináltok? Hogy telik a napotok?
Nekem eddig mozgalmas volt, tanítás, vásárlás, még most kezdek tanulni.
Délutánra tervezek egy kis kutyasétáltatást és tornát is.
Jó pihenést Neked!
És neked is Acska.
Végeztem a tornával. Annyira jól esett. Olyan régen csináltam már ezt a részt.
Az elejét csuklósúllyal és szalaggal. A popsi részt súly nélkül csináltam.
A szalagom meg elszakadt :-(
De olyan szabályos egyenesben, hogy vágni se tudtam volna jobban. Igaz, az én hibám volt, mert pár hónapja beleakadt a gyűrűm és kiszakatotta, lett rajta egy kis lyuk, és most annak a vonalában szakadt el.
Vigyázzatok rá Lányok nagyon. Tényleg igaz az, hogy ékszer nélkül kell használni ezeket az eszközöket.
Sziasztok!
Nekem ma pihinap:-)
Klau épp a RR5 40 percese vége fele járhat.
Sikerült eldönteni. RR5 40 percese.
Kezdem.
Elég szívás.
Hétfőn 17 fok, ma 7.
Hétfőn süt a nap, azóta azt mondták h esni, fog, de mindig csak akkor esett, miután hazajöttem. Ezért egész héten csizmába jártan feleslegesen. És még melegem is volt benne.
Már értem mire értetted.
Na nem én vagyok skizofrém, csak a rendszer hülyült meg.
Unalmasan és egyhangúan telnek a napjaim :-)
Ez van.
De próbálkozom.
Ma pl kutyát sétáltattam, most tornázni akarok vmit, amit már régen vettem elő.
Este hímzek :-)
Veled mizu?
Tornázol rendesen?
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.