Régi munkahelyre visszamenni. Mit gondoltok erről? Ti megtennétek? Ismertek olyat, aki visszament? (beszélgetés)
Igen, a munka és a társaság! Nekem is hiányzik. Az hiányzik, hogy éveken át ott voltam, megvolt a mindennapos rutinom, gyakorlatilag haza jártam oda. Néha már az is eszembe jutott, hogy volt 2 kolléganő, akik rém gorombák voltak, a köszönésen kívül sosem beszélgettem velük, de még ők is hiányoznak :D
Utolsó napomat végig sírtam. Önszántamból jöttem el, de mégsem.
Azt még hozzáteszem, hogy nem ugyanabba a munkakörbe mennék vissza. Teljesen más lenne a munka is, meg a közvetlen kolléganőim is. De ugyanaz a cég, ugyanaz az épület. A felettesem is más lenne, meg a kisfőnököm is.
A régi bagázzsal gyakorlatilag csak annyi kapcsolatom lenne, hogy egy épület, és néha találkoznánk a liftben. Meg a pénzügyes hölgy utalná át a fizetésem :D
Nekem jövő héten kiderül, pénteken telefonáltam.
2-éve nem dolgozom, de hiányzik, nem hagytam volna ott, de nem adták meg a megbeszélt szabadságot.
Most úgy jelentkeztem, hogy megmondtam a kellő időpontokat, ha jó jó, ha nem nem.
A fizetésem fele elmegy benzinre, szóval nem a pénz motivál, hanem a munka és a társaság.
Valamit úgyis találok, szóval ha ez most nem akkor majd valami más.
Hát ilyenek után, minek akarnál visszamenni?
Én ezek után nem mennék. Tartás és önbecsülés!
Nálunk is volt olyan, hogy egy még rosszabb munkahelyről visszajött valaki :)
Ha nincs jobb, akkor menj vissza!
További ajánlott fórumok:
- Ha 8 évig nincs fizetve a Tb, kérhetik visszamenőleg?
- 3 gyerek mellett visszamenni dolgozni?
- Ha szemeteltem és felírták a rendszámomat, de negyed óra múlva visszamentem és összeszedtem a szemetet akkor lehetek bajban?
- Az egészségügyi járulékot akkor is rendezni kell visszamenőleg, ha ez év január 2.-tól már van bejelentett munkahelyem?
- Hogyan járok legjobban ha a GYES után a régi munkahelyre nem szeretnék visszamenni?
- Gyes után mennyi szabadság jár? Mi a teendő a munkahelyemmel, ha már nem akarok visszamenni? Hogy érdemes leszámolni?