Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Régi 90 naposozók ide! fórum

Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
4247. ecus
2010. márc. 16. 20:06

nA CSAJOK MI VAN ITT??

Ki vagyok akadva ezen a faszin aki kinyírta a családját meg magát is hát ez nem lehet igaz:-(:-((((((((((ki vagyok akadva...

Mostmár szeretném ha jönne valaki közületek jóhíreket is mondani

Puszi nektek....

4246. tundek
2010. márc. 16. 10:10
sziasztok drágáim a héten nem leszek itthon így nem leszek gépközelben de igyekszem néha belesni de hétfőn tuti jövök már pussz nektek jók legyetek égjen a zsír és fogyjon a kiló
2010. márc. 16. 09:56

Sziasztok!

Itt egész éjjel szakadt a hó. Olyan sűrűn, mint még télen sem:-((

Szép fehé minden, de úgy látom már olvadozik.

4244. gyöngyi
2010. márc. 16. 09:38
A mai időjárás-jelentésben azt mondták, jön a tavasz hét végére!
2010. márc. 16. 08:53

Jó reggelt! Itt is csepereg az eső, fúj a szél, de ez már böjti szél! Sándorunk, Józsefünk és Benedekünk is van, ki adtam nekik a parancsot a meleget illetően!

Tegnap nagyon szép ünnepünk volt itt helyben, az iskolások kb. 1 órás műsort adtak, aztán kb.ugyancsak 1 órában Kárpát-medence jellemző népzenéi és táncai. Majd fáklyás felvonulás, koszorúzás, és a Közösségi Házban befejezésképpen szeretetlakoma, jó kis beszélgetéssel.

4242. bf43d1b11a (válaszként erre: 4239. - Micimacko72)
2010. márc. 16. 07:27
Az a várva várt napsütés sajna még felénk nem jött -:((( Ma reggel ismét hóesésre ébredtem, most pedig már esik az eső .......már nagyon unom ezért hát kedves Sándorok és Józsefek hozzátok már azt a meleget !!!!Szép napot mindenkinek -:))
4241. gyöngyi (válaszként erre: 4240. - Kovaevakiss)
2010. márc. 15. 17:38
Igen bármilyen hihetetlen, ő azt mondja az a fontos, hogy szétválaszzuk a tápanyagokat. A diéta leírásában meg az van, hogy a napokat nem lehet felcserélni.
4240. kovaevakiss (válaszként erre: 4234. - Gyöngyi)
2010. márc. 15. 14:17
De jó, hogy ezt írtad! Én is vagyok így időnként, de akkor most még meg is nyugodtam.
4239. micimacko72 (válaszként erre: 4238. - Gyöngyi)
2010. márc. 15. 13:08
kell ennél több? olvadó kilók? boldog emberek.... talán még egy kis napsütés jöhetne:-)
4238. gyöngyi
2010. márc. 15. 12:42
Én most ezzel a - 10-zel elég boldog vagyok, meg aztán a párom is el van ragadtatva és ezt mondja is!!
4237. micimacko72 (válaszként erre: 4236. - Gyöngyi)
2010. márc. 15. 12:26
szerintem ezzel nem vagy egyedül. Én is azt várom, hogy mikor leszek sovány. De persze csak várom és várom.........
4236. gyöngyi
2010. márc. 15. 12:19
Hát az indulásról már lekéstem, én a végét várom már!!De nagyon!
2010. márc. 15. 12:17

Sziasztok!

Találtam egy fogyókúrás kalkulátort. Kiszámítja melyik alegkedvezőbb nap a fogyi indulására. Melyik a legjobb módszer, mi a legjobbb élelmiszer a számodra............ egy próbát megér :-))

[link]

4234. gyöngyi
2010. márc. 15. 12:14
Beszéltem egy lánnyal, aki már 2 éve csinálja ezt a diétát, ő azt mondja, hogy nem tartja be a napok sorrendjét, csak azt szigorúan, hogy egy nap csak egyfélét eszik. Ha úgy jön ki tart több egyforma napot. Eddig 30 kilót fogyott ezzel a módszerrel.
4233. gyöngyi (válaszként erre: 4232. - Böbe 63)
2010. márc. 15. 08:06
Én "csak" folytatom.
4232. Böbe 63
2010. márc. 14. 20:00
Hali!kedden kezdeném a 90 naposat.Valaki tartana velem?
4231. gyöngyi
2010. márc. 14. 16:38
Hűűű, de bekajáltam, tényleg komolyan rosszul is vagyok tőle, úgy érzem magam, mint egy felfújt lufi! Néhány hónapja nem így vlt ez.
4230. ecus (válaszként erre: 4229. - Micimacko72)
2010. márc. 14. 11:30

kÖSZÖNÖM SZÉPEN

Jaj ne is mond az összes kakaóscsigámat odaadnám nektek ha tudnám:-):-)

4229. micimacko72 (válaszként erre: 4228. - Ecus)
2010. márc. 14. 10:26

Szia!

Annyira örülök, hogy jól vagy s végre apa is otthon lesz veletek.

Vigyázz nagyon magatokra!!

Abból a kakaóscsigából én is kérnék! Nagy kedvenc nálunk is.

4228. ecus
2010. márc. 14. 10:19

sziasztok

Kicsit benézek hozzátok,mert nagyon hiányoztok nekem,végre itt a tavasz vagy legalábbis reménykedjünk benne.Remélem mindenki jól van testileg és lelkileg is.Nálunk minden rendben nemsokára jön haza apa 10 napra,de lehethogy 5 nap múlva viszamenekül,mert amióta kismama vagyok tiszta bengás vagyok esküszöm már magamnak is elviselhetetlen vagyok néha nem tudom hogy bírnak ki a körülöttem lévők????

Mondjuk nem unatkozom mert vagy orvosokhoz járok vagy a kicsi fiamat viszem táncversenyekre de általában van nálam valaki,mert mondom most nagyon nem bírom az egyedüllétet:-(:-(

Drága micike nem tudom milyen könyv amit olvasol,de egyre tobb és több ember fordul az ezotériához a mai világban én is oda fordultam pár éve segítségért és elvégeztempár tanfolyamot is ezzel kapcsolatban,ami elég sokat segített és segít az életem folyamán......

Na jól van nem akarok ezzel senkit sem untatni...

A mai ebédünk bableves lesz meg kakaóscsigát sütök......

Mindenkinek szép napot és kitartást kívánok a fogyihoz:-):-)

2010. márc. 14. 08:53

Jó reggelt, sziasztok!

Itt a szokásos rossz idő, hatalmas szél, hideg, ború.......

Remélem, mindekni jól van. Nálunk a szokásos a mai nap is. Apa dolgozik, anya itthon, lurkók rosszalkodnak......... :-))

Volt reggel egy kis időm, igy már 5-kor végre olvasni tudtam a KÖNYVET. Ez nekem tényleg nagybetűs és még nagyobb! Annyi dologra kaptam választ és úgy szeretném, ha mindenki elolvashatná és tanulhatna belőle.

Aki nem hisz benne, az csak legyint, eddig én is ezt tettem. Nem vagyok igazi vallásos de ha bajban vagyok akkor persze első, hogy imátkozom!

S valahogy most így érzek a kineziológiával kapcsolatban is. A legtöbb embernek szüksége lenne rá.

Ma például arra is választ kaptam, miért van, hogy én 7 év után elszakadtam attól akit a legjobban imádtam (gondoltam eddig én) s most egy olyan férjem van aki mellett nekem kell férfinak lennem.

S miért van az, hogy az életem az állandó fogyókúrákról szól és mégis dagi vagyok, nem tudok lefogyni. (a választ bemásoltam a naplómba, nem akartam terhelni a fórumot vele)

Még szerencse, hogy szeretek és tudok gépelni, mivel nincs skennelőm, pedig szívem szerint az egész könyvet megosztanám MINDENKIVEL.

A lényeg, a lényeg, legyen csodás és szép napotok! Kitartás annak akinek még megy a fogyi

:-))

Hiányoztok ám! Úgy eltűnt mindenki :-((

2010. márc. 14. 08:16

Szép napot, jó reggelt!

Sehol senki, mi van veletek?

Micike, Tünde, Ecus, Erika, Angi, Vicza, Gyöngyi!

Remélem, jól vagytok, csak időtök nincs írogatni!

2010. márc. 13. 18:47
Kedveseim, remélem minden a legnagyobb rendben és kellemesen pihentek -:))))Csodásan érzem magam az izomláz ellenére , most nekem is jól esik egy kis pihenés , semmittevés ..... Legyetek jók , további kellemes estét pusssssz
4224. kovaevakiss (válaszként erre: 4221. - Micimacko72)
2010. márc. 12. 15:51

Micike, drága!

Dehogy haragszom, hiszen azért van köztünk itt ilyen jó kapcsolat, mert mindegyikünk nyugodtan elmondhatja a véleményét, és ezzel nem bántjuk meg egymást. Örülök, hogy így vélekedsz erről a dologról, és ha tényleg így van, akkor is előfordul, hogy nem sikerül a legjobban a dolog. Az én esetemben sajnos nem volt felhőtlen a szülő-gyermek kapcsolat, így nyíltam nem írom le az okokat, a lényeg, hogy felnőttkoromban összesen 21 évig nem kellettem a szüleimnek. Édesapám már 20 éve, Édesanyám 5 éve ment el, de én mégsem tudtam rájuk haragudni, és rosszat sem tudtam rájuk mondani. Én rám ezt mérték, ezt kellett elviselnem, de a jó Isten adott hozzá erőt. Én, mint nagycsaládos anya, és sok unokás nagymama, röviden erről a témáról annyit mondok, hogy nem tudnék ilyen lenni. Ha segíteni nem tudok a gyerekemnek, akkor legalább ártani se ártsak neki, se szóval, se tettel. Tudom, hogy ez nem egyszerű dolog, de pl. mi /Apával együtt/ mindent elkövettünk és most is így van, hogy megértsük a gyerekeinket, a problémáikat, és ne erőltessük rájuk a mi akaratunkat. el kell fogadnunk, hogy sok mindent már másképpen látnak, más a véleményük dolgokról, az ő életüket már ők alakítják. Most pl. az egyik unoka iskolába fog menni, és nem az ittenibe akarják íratni, ami kb. 10 perc gyalog a lakásukhoz, hanem a 7 km távolságra lévőbe, másik településre. Mi elmondtuk, hogy nem tartjuk ezt okos dolognak, de ami a döntésük lesz, abba már nem szólunk bele. Nem tudom, meddig kell beiratni az elsősöket, majd kiderül, ha már iskolás lesz, hogy hová fog járni.

Vissza térve az alaphoz, egymást kölcsönösen tiszteletben tartva lehet normális a kapcsolat a családban; a szülő az idősebb jogán ne akarjon uralkodni a gyerekén, a gyerek pedig bárhogyan is már felnőtt, fogadja el, hogy a szülőjének mindíg a "kis"gyermeke marad!

Tudom, bonyolult dolgok ezek, de amíg a világ világ, és ember él a földön, ezek a problémák mindíg valósak lesznek.

4223. micimacko72 (válaszként erre: 4222. - Tundek)
2010. márc. 12. 11:46

Én is azt tartom, hogy nem szeretnék olyan anya lenni, mint amilyen az enyém.

Nem szeretnék sosem veszekedni a gyerkőcömmel.... de millió dolgot sorolhatnék.

S mikor megteszem, rájövök, semmivel sem vagyok különb. Akkor pedig miért nézem le a másikat s becsülöm esetleg magamat többre?

Mindenkinek vannak hibái s meg kell tanulnunk olyannak elfogadni, amilyen....

S szerintem az édesanyánktól kaptuk a legnagyobb ajándékot amit kaphat egy ember. Élhetünk!

A további sorsunkért pedig senki sem felelős csak mi saját magunk.

Lehet rosszul választottunk és biztosan rosszul döntünk életünk során nagyon sokszor de legalább tanulunk belőle. De sajnos nekem sem mindig sikerül:-)

4222. tundek (válaszként erre: 4221. - Micimacko72)
2010. márc. 12. 11:14
sziasztok én is vitába szállnék azaz csak kifejteném a véleményemet. Az én anyám is egy érdeks teremtés kétszer ment már férjhez és a második férjének jobban hitt mint a saját lányának aki a saját azaz a gyerekeim éltére megesküdtem az anyámnak egy dologban hát azóta eldobott engem azért a fa.....t. Ezért bár két utcával arrébb lakik tőlem 9 éve nem beszélünk, de szereztem magamnak egy másik anyát mert erre nem volt szükségem tehát tuti nem én választottam, mert sosem volt közöttünk anya-lánya kapcsolat sosem szerettem igazán. Viszont én nem ilyen vagyok de ne is akarjon békülni, mert miután én is anya vagyok tudom milyen az anya gyerek kapcsolat és nem dobnám el a gyerekeimet még az apjuk kedvéért sem. Mindig is mondtam Apának ha bármikor is az életben választanom kellene közted és a gyerekeim között azt remélem tudod, hogy nem te lennél. Tehát én nem tudom válasszuk e vagy sem de jó nagy hülye voltam ha én választottam az anyámat.
4221. micimacko72 (válaszként erre: 4211. - Kovaevakiss)
2010. márc. 12. 09:51

Sziasztok!

Évike vitába szállnék Veled, ha nem haragszol.

A szüleinket igenis mi választjuk.

Mert a kis lélek odafent választ ki minket, hogy hozzánk szeretne megszületni. S már a tesókkal is megbeszélnek mindent odafenn :-))

S ha valami nem jól történik idelenn, azért sosem más a felelős, mindig mi saját magunk.

Ha valakire rámutatsz az ujjaddal, Ő a hibás. Nézd meg a kezed, 3 ujjad saját magadra mutat!!!

Könnyű mindenért mást hibáztatni, de legelőször saját magunkban kellene rendet tenni, hisz mindennek megvan az oka. Mi miért is történik.

Velem is rengeteg rossz történt, én is szidtam mindenkit és mindent.

De valamiért biztosan ez van nekem megírva és megpróbálok változni és változtatni.

Ha én változom akkor majd mástól is elvárhatom ugyanezt.

Angi bocsánat, de nem olvastam a problémádat, biztosan Neked is igazad van. De évike hozzászólását olvastam s muszály volt válaszolnom rá :-))

4220. bf43d1b11a (válaszként erre: 4216. - Tundek)
2010. márc. 12. 08:29

Köszi -:)))) igyekszem és egyre jobban érzem magam a bőrömben !!

Pusza

4219. tundek (válaszként erre: 4218. - Bf43d1b11a)
2010. márc. 12. 08:20
szia amint olyan lesz az idő pár nap száraz szeles idő ami kifújja a földből a vizet és megszárad az út mellett a föld amibe nem süllyedek bele rögtön neki vágok. Terveim szerint( időjárás szerint) jövő hét vége már lehetséges. Addig marad a nagy semmi, mert én más nem szeretek mozogni.
4218. bf43d1b11a (válaszként erre: 4215. - Tundek)
2010. márc. 12. 08:17

Szép jó reggelt , sziasztok !

Belőled merítve az erőt, tudom hogy múlt évben szorgalmasan futottál , és most én is szeretnék nekikezdeni -:))) Csak a jó idő jöjjön , aztán mehet a mozgás !!!

Szép napot Nektek, pusza

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook