Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)
sziasztok Micike szorítok nem lesz semmi gond hidd el. Kifogom ezt a tejszínest próbálni.
Évike nem tudom nem ismerem csak ettem már és nagyon finom recim sajna nincs hozzá. Az kellene valahonnan.
jó reggelt!
A tejszintortát még nem próbáltam de azt irták, mindenféle gyümi nagyon finom benne.
Vicza! lett muffin tegnap de csokis, mert a fiúk leszavatak. Még van egy csomó húsvéti nyuszink így csokis lett.
Évike! Én szívesen fogadom a recepteket, ha elküldenéd. Köszönöm!
A mai bemelegitő mozgásom már megvolt, elbicikliztem az óviba, már most nagyon meleg van. Itt nagyon rég nem esett az eső, egy pici jól jönne :-((
Szerdán légyszi gondoljatok rám, megyek magzatviz vételre. Nagyon be vagyok ám tojva. Eléggé kellemetlen, mikor átszúrják a hasamat. És ugye van egy kis kockázat is de remélem minket elkerül majd :-))
Szép napot Mindenkinek és jó fogyizást!
Szép napot mindenkinek!
Éjjel jó kétórás eső és égiháború után az idő már szép, süt a Nap, várom az ebédet a mákostésztával.
Tünde! Ezt nem ismerem, de nem sörtésztába panírozzák?
Jó reggelt mindenkinek
szép napsütéses nap van felénk. Hát nem szakadtam bele az olvasásba.
Kellene nekem egy reci nézelődtem már de segítetek. Csirkemellet csíkokra vágnak és valami palacsintás féle panírban rántják ki. Na ez kellene nekem. Vendégeim jönnek hétvégén nekik akrok olyat készíteni.
Keményítő napom van így ma ehetem a tegnapi petrezselymes krumplit kovi ubival és a husilevest is az újrépával.
Szép napot mindenkinek
sziasztok fincsi ebéd megvolt, remélem nálatok is.
Husileves levét ettem egy szelet tarját és májat rántva koviubival
Vicza tuti kész lett az az ebéd
Évike azt én is nagyon szeretem nagyon fincsi
Micike csakis a hűvösben neked.
Micike én tennék bele epret frisset. Lehet? Ebbe a tejszintortába?
Szép délutánt mindenkinek
Micike: mesélj majd hogy milyen volt a muffin, mert az nekem is tetszett nagyon.
Anyósék 1 óra múlva itt vannak, és ne tudjátok meg...még sehol nem tartok%!!!!!!! És itt ülök!!!!
Tejszíntorta
Hozzávalók: 7 dl tej, 40 dkg cukor, 3 zselatin, 4 habpor, szárított gyümölcsök vagy zselés cukor, margarin, kókuszliszt.
Forrásig melegítem a tejet a cukorral, majd hozzákeverem a zselatint - amit előzőleg 12 kanál hideg vízzel csomómentesen kikevertem. Amikor kihűlt, beleteszem a habporokat és robotgéppel keményre veretem. Szárított gyümölccsel gazdagítom és beleöntöm egy előzőleg margarinozott és kókuszozott edénybe. Hűtőbe teszem és 2-3 óra múlva kiborítom.
sziasztok! Jó reggelt! Látom megy a fogyi ezerrel. Rena ha végeztél ide is jöhetsz egy kis rendet tenni. Mert itt lo percenként lehetne :-((
Nálunk is zöldséges krumpli van, rántott sajttal és gombával. Tegnap traktormajálison voltunk, mi is jól megpirultunk. Ma viszont mosok ezerrel (vagyis a gép) és mindjárt esik az eső :-(((
Egész éjjel nem aludtam, úgy fáj a fogam és még most sem múlt el . Ez nem az én napom.
A meleget is utálom de egész nap kinn kell lenni az udvaron, mert a gyerkőcök imádják. Még szerencse van egy hatalmas cseresznyefánk és alá tettük a homokozót.
Vicza! ma megcsinálom a sajtos muffint ha eljutok a boltig (remélem)mert nem sok kedvem van hiányzik az éjjeli alvás.
Jó reggelt mindenkinek
Tényleg nem volt sok az olvasnivaló
Évike sok sikert neked.
Anehrita én is cseréltem már fel napot és nem volt gond. Igen jópár minusz kiló után sokkal több lesz az energia. Én is így vagyok vele.
Erika jöhetnél sűrűbben.
Vicza mi is így jártunk tegnap pedig nem is volt olyan hú de meleg.
Rena jó főzést és papírrendezgetést ha odajutsz.
Én is főzök husilevest rántotthusit újkrumplival. Fehérjenap van. A tegnapi gyüminap nem volt vétek mentes sajna. Nem baj majd bekeményítek. szép napot nektek.
Itt is borús az idő eléggé.
Éva! Sikeres 90 napot Neked:)
Tényleg jó a mate tea, amióta iszom, nem vagyok éhes.
Nálunk is el van borulva, pedig még menni akartunk barátnőmékkel a hatvani piacra picit kirándulni, shoppingolni.
Tényleg korai vagyok:)
Nem tudom miért, de amíg jóval 100 kiló fölött voltam, állandóan fáradt voltam, csak aludtam volna és még a 8-10 órás éjszakai alvás sem után sem éreztem magam kipihentnek.
Most meg van olyan (elég sokszor), hogy hajnali 4-kor kelek, sürgök-forgok, talpon vagyok egész nap és este 11-kor fekszem le és nem vagyok fáradt.
Ez mondjuk biztos azért van, mert már ledobtam magamról egy kis plusz súlyt:)
Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
Anehrita! De korai vagy, igaz, ma én is. Itt borús az idő, nem tudom így marad-e, vagy napközben megint nyár lesz. Ma már keményítőnapot tartok, mert mivel tegnap főképpen husit ettem, hát nem hétfőn kezdem, hanem már tegnap belefogtam. Majd meglátjuk, meddig megy a dolog.
Szép jó reggelt!
Tegnap egész nap csavarogtunk barátnőmmel és lánykáinkkal:) És lángost ettünk, ami nem igazán fért volna bele a keményítős napomba úgyhogy felcseréltem a maival és majd ma tartok keményítős napot.
Köszönöm a tanácsokat hajügyileg.
Nagyon szép fogyis napot mára mindenkinek!:)
Sziasztok Lányok, Asszonyok!
Na mondhatom szép, senki nem irt egész nap!
Hova lettetek, mindenki elfogyott? :-(((
Mindenki nagyon nagyon ügyes és kitartó, csak igy tovább!
Micike imádni valóak a receptjeid!!! Hogy birjátok ezt a nagy meleget? Pancsizzatok sokat a medencében!
Vicza a 20-át ne is emlitsd, volt nekem is benne részem!
Remélem nemsokára azért ujból jöttök!
Szia!
Nekem is nagyon hullik a hajam :-((. Tegnap voltam fodrászánl és a fodrászom az Ökonetes sampont és vitaminokat ajánlotta. Azokat próbáltad már?
szia Rena az nagyon fincsi lesz.
Hidd el jó az a kicsi minusz is. Inkább mintha + 20 deka lenne.
jó reggelt! mindenkinek kellemes pihenős hétvégét kívánok ,mérleg megtörtént de csak 20 deka
hát igen a Tünde erre én is gondoltam hogy a csoki nem gyümi,de ez van ,,ma fehérje ,töltött csirkecomb lessz húsleves , hát nekem töltelék nélkül
Sziasztok szép napsütéses napot mindenkinek!!!
Egészségedre Rena a kókusz igen csak a belőle készült csoki na az nem:-))))
Semmi baj Anehrita
A tegnapi vihar kis esőt hozott nálunk. De csak keveset.
Én ma megyek barátnőm ikreit meglátogatni. 6 év sikertelen próbálkozás és 2 lombik után a Jó Isten adott nekik spontán, mikor lemondtak már mindenről, két egypetéjű kisfiút. Botondot és Leventét. Most 1 hónaposak.
Viszek nekik ebédet erre így szokás.
Nagyon szép napsütéses időt mindenkinek.
hello mindenkinek ! hát most értem ide már mindenki alszik ,,,én is ,,
örülök hogy ma azért voltatok jó benneteket olvasni
Vicza én is fogászaton voltam ma megint ezért az evés jól alakult megint csak tömött szerintem már nincs mit tömni mert ahogy kimegy a zsibbadás fáj , na majd hétfőn kiderül ,ebben a válságban a fogorvos is spórol a fogak kihúzásával ,,
Mici ne aggodj itt leszünk te addig is küld a reciket amíg nem fogyizol
évike imádja a bicajt Bia amióta tud annyit bicajozik pláne esténként hogy magától alszik el a mesén nem kell oda feküdni mellé
Tünde egy baj va a futással nem tudom hova teni Biát és vele együtt nem lehet,,,vagy ez csak kifogás???? lehet de amugy tényleg nagyon kevés időm van ma már meglepődtem magamon milyen rendetlenség van bele is kezdtem 8 kor de aztán feladtam majd holnap
anehrita nagyon szupi a 4 napos teljesítmény már én is kiváncsi vagyok a mai gyümi után,, ettem epret meg almát meg cseresznyét,,ja amugy a kókusz gyümi????? mert megettem egy bount,,,t bocsi nem bírtam ki olyan fini volt most egy ilyen hosszú nap után :))
jó éjt mindenkinek jó lenne már egy fogfájás mentes éjszaka ....na hátha pussz
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel !
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- 50esek! Beszélgessünk régi időkről!
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- 90 Naposozók! Nyers salátát minden nap kell enni? Tehát a fehérje, keményítő és a szénhidrát napon is, vagy csak a fehérje napon?