Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)
jó reggelt!
Vicza én is gondoltam a fagyasztóra. De nem lesz úgy nagyon mancsos ha kiolvad?
Tünde van nekem is krumplis koviubi receptem meg télire való is majd átküldöm. anyukám megcsinálta a krumplisat szerinte jobb, mint a hagyományos.
Rena nem árultad el magad apa előtt? Már nincs sok hátra!!! Kitartás!! én már nagyon izgulok.
Évike Felétek mi ujság? Nagyfiú?
Puszi Mindenkinek!
Nehogy kilógjak a sorból. Ma sem leszek nagyon festem a terszt hú undok meló de megkell csinálni, este ha tudok benézek vigyázzatok magatokra.
Évike unoka?
Vicza lecsót ehetsz bármennyit
Rena fájt de kibírtam fiúkat akartam magamon megörökíteni
Micike én átsiklottam a fiú felett ellesztek nyomva már látom
Ja Micike én ma rakok el koviubit itt egy oldal jó dolgok vannak rajta nézzétek meg
Állítólag azért nem jó már a kovi ubi mert a kenyérben nincs sok keményítő de ha nem kenyeret hanem krumplit raksz rá kőkemény marad. Ma kipróbálom.
jaj kaptam egy nagy vödör uborkát a szomszéd nénitől. Nem akartam visszautasitani, mert akkor talán máskor nem ad semmit :-))
De ennyivel nem tudom mit kezdjek. Savanyitani már elég pufik :-(( Na meg ahhoz se kedvem se erőm
az nagyon jó lenne, kíváncsi vagyok ám rá.
Vicza nem sokat kajcsiztál. Én is készülök koviubit csinálni de nem bírom magam rávenni. Eddig még sosem sikerült igazi finomra. Nem találom el amikor még olyan jól ropog :-(((
na akkor neked mindegy csak kenyér legyen amugy én is imádom a kenyeret lehet mst azért vagyok rosszul mert kenyér nélkül ettem:)
kifli ubisali??? ez nem hangzik tul jol nem vagy te véletlenül terhes??:)
én kenyér nélkül nem tudnám megenni a főzeléket. Reggel is üresen ettem kiflit uborkasalátával.
Holnapra frankfurti levest főzök a többieknek pedig rakottkrumplit. Na ezeket is csak kenyérrel eszem :-)) Ami látszik is rajtam
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel !
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- 50esek! Beszélgessünk régi időkről!
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- 90 Naposozók! Nyers salátát minden nap kell enni? Tehát a fehérje, keményítő és a szénhidrát napon is, vagy csak a fehérje napon?