Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!) (beszélgetés)
3875. asparagus (válaszként erre: 3874. - Dóraboglárka)
2014. okt. 28. 08:15
Meglesz a -8 kiló, nyugi és türelem és természetesen be kell tartani a szabályokat. Ennyit igazán ki lehet bírni, a kúra nem tart örökké! Az étteremben azért legközelebb kissé túldramatizálva reklamálnék, mert biztos vagyok benne, hogy becsaptak.
3874. dóraboglárka
2014. okt. 27. 13:39
Megkezdtem a negyedik Reg Enort és még mindig csak három lement kilónál tartok.Már három hete stagnál a sulyom,sehova se mozdul.Legalább vissza se megy.Most már jó lenne ha megmozdulna mert igy nem lesz meg az ohajtott 8 kiló fogyás 4 hónap alatt.Nekem is el van menve az étvágyam,föleg a fött kaját nem kivánom.Zsiros piritost tudnék enni reggeltöl estig,paprikával és retekkel.De mivel van négy gyerek akiknek föznöm kell igy muszály.De hanem tuti nem föznék.Most már ott tartok,hogy gond nálkül megsütöm a párom kedvenc meggyes pitéjét és nem kivánom,de az almát még mindig igen.És étterembe se megyek,mert bár megkértem,hogy zsirral készitsék,fél óra mulva iszonyu epegorcsom lett,alig értem haza.megettem egy szelet zsiros piritost és elmult.Inkább nem probálkozom többet.
3873. asparagus (válaszként erre: 3872. - Gabrietta)
2014. okt. 18. 10:54
Persze, hogy nem, mert a zsírtól fél mindenki, mint a tűztől! Azért a szakácsokkal lehet alkudni - ez tapasztalat - csak kérni kell. Nem kell szégyenlősködni, ők is emberek, meg fogják oldani és utána büszkék lesznek magukra, hogy a vendég elégedett volt. A kicsi éttermek meg amúgy is tök rugalmasak, de a nagyokban is teljesítenek egyedi igényeket, ha meg tudják oldani.
3872. gabrietta (válaszként erre: 3871. - Asparagus)
2014. okt. 18. 08:26
Ebben teljesen igazad van, és talán egy - egy nagyobb városban ez működik is, de sajna a kis vidéki városokban nem ilyen felkészültek az éttermek (az az 1-2 ami még működik). A XXI.század még nem tört be mindenhová. De valóban ha egy konferenciára megyünk, már megkérdezik a kaja rendelésnél, hogy vegát, vagy esetleg mást kérünk, de megmondom őszintén ilyen diétát (ahol csak zsírral lehet főzni) még sehol nem ajánlottak. Sajna.
3871. asparagus (válaszként erre: 3870. - Gabrietta)
2014. okt. 16. 15:45
Szerintem meg a mai világban minden étteremnek fel kell készülni egyedi igényekre. Aki nem ezt teszi, az lemarad. Közben gondolkodtam, de arra jutottam, hogy nincs mese, kérdezni kell, mert ehetnénk mondjuk babgulyást vagy marhapörköltet, de ha olajjal készítik, akkor már nem. Ettől függetlenül bármikor bemehet egy glutén-vagy laktózérzékeny, cukorbeteg, stb. beteg, és igenishogy kell találni neki olyan ételt, amit megehet. Elsőnek kell lenni a vendégnek!
3870. gabrietta
2014. okt. 16. 09:23
Hát azért elég durva ilyenkor étterembe menni. Nekünk most volt ott egy nagyszabású rendezvényünk, de előre rendelt kaja volt, úgyhogy alig vártam, hogy vége legyen, mert 13 órakor kezdődött és 20 órakor már majd kiesett a szemem az éhségtől, mert csak egy kis húslevest ettem főtthússal. Egyébként most kezdtem a 6. hetem, és eddig 4,5 kg ment le. Érdekes, hogy nincs semmi étvágyam, csak azért eszem, mert muszáj. A zöldségektől meg egyenesen rosszul vagyok (paprika, paradicsom, uborka), mert már nem olyan az ízük mint nyáron. Mit lehet enni helyettük? Mert zöldségféle kell a rostok miatt. Céklát a főtt kajákhoz szoktam enni, de az meg van főzve, úgyhogy azt bírom. Szóval 6 hét után az a tapasztalatom, hogy nem hiányzik semmi (édesség, gyümölcs), hanem inkább nem ennék egy falatot sem, mert mindentől elment az étvágyam. Azt meg nem bírom ki, mert éhesnek azért éhes vagyok. Tegnap nagyon hányingerem volt, és valami sav is jött fel a torkomba, pedig semmi olyat nem ettem ami más lett volna mint az előzőek. Ez vajon mitől lehetett? Van valakinek valami ötlete?
3869. asparagus (válaszként erre: 3868. - Dóraboglárka)
2014. okt. 15. 22:47
Grillek+rizs+zöldsaláta, lehet rá kérni egy tükörtojást, és azért ezt elég gyakran meg lehet enni, meg ott a rántott hús, de tényleg szólni kell hogy zsírral kéred és kész, én tuti nem ülnék otthon :)
3868. dóraboglárka
2014. okt. 15. 20:25
De ez az allergia nem rossz ötlet.Legközelebb bevetem.A páromat sajnálom,mert idáig se volt egyszerü olyan éttermet találjon ahol én is eszek,most már végképp nem mer magával vinni.Három hónapig itthon kell dekkoljak.Remálem azalatt lemegy az a 8 kg.
3867. dóraboglárka
2014. okt. 15. 20:19
Biztos meg lehet oldani,csak még nem mertem kockáztatni,inkább nem ettem,féltem,hogy mégis van benne olaj,vagy valami számomra nem feltétlen ehetö cucc.inkább vittem magamnak kaját,de egy hétvégére mégsem pakolhatok kaját.Valami szalonnát bepakolok,vicces lesz.
3866. gabrietta (válaszként erre: 3862. - Wukyca)
2014. okt. 15. 13:17
Ha megvan még engem érdekelne. Írj privibe légyszi.
3865. asparagus (válaszként erre: 3864. - Brigus36)
2014. okt. 14. 20:12
Azért meg lehet ám oldani, csak kérni kell, pl. hallottam, hogy valaki nem akart magyarázkodni, ezért azt mondta a pincérnek, hogy allergiás az olajra :)) és így nem mert a szakács kockáztatni, tényleg zsírban sütötte a húst, rizs mindenhol van, zöldsaláta is, citrom is, a legtöbb helyen grillezett husikat, zöldségeket is lehet kérni, halakat is, sima húslevest is van szinte mindenhol, szerintem nem annyira bonyolult, csak szólni kell.
3864. Brigus36 (válaszként erre: 3861. - Asparagus)
2014. okt. 14. 16:11
Én tavasszal Pécsett voltam, szállodában, igyekeztem mindent betartani, talán azt nem sikerült, hogy a hús, amit rendeltem, valószínűleg olajban sült... :( De nem jelentett semmit, mert hat kiló lement a három hónap alatt.
3863. Brigus36 (válaszként erre: 3860. - Dóraboglárka)
2014. okt. 14. 16:10
Hajrá! Ne add fel! Van, amikor megáll egy időre, de aztán újra beindul! Hidd el, tapasztalatból mondom, mondjuk nem van honnan lemennie.... A teherbeesés is könnyebb lesz, ezt is tapasztalatból mondom. De én akkor abba is hagytam a kúrát. Üdv. Brigus
3862. Wukyca
2014. okt. 14. 09:56
Sziasztok! Van három üveg Reg-enor-om eladó. Az ára 4000 Ft/üveg. 12. 02-ig felhasználható. Átvehető személyesen Bp-en, vagy postai úton.
3861. asparagus (válaszként erre: 3860. - Dóraboglárka)
2014. okt. 13. 19:24
Csülköt zöld salátával.
3860. dóraboglárka
2014. okt. 13. 14:48
Ugy tünik most jött el az ideje annak,hogy megáll a fogyás.Mult hét óta nem fogytam egy gramot se.Most kicsit szomoru vagyok.Minél hamarabb el szerettem volna erni azt,hogy végre ne 6-tal hanem 5-tel kezdödjön a sulyom.Hátha jövö hétig jobb lesz.Nem eszem több almát.Egyet sem.Csak azért sem.Ma kezdtem el a harmadik üveg Reg-enort.Ugy terveztem,hogy négy hónap alatt elérem a célomat,de lehet nem lesz elég.Ti ha elutaztok és étterembe kell ennetek mit esztek?
3859. asparagus (válaszként erre: 3858. - Dóraboglárka)
2014. okt. 12. 22:51
Úgy tudom, hogy nyugodtan lehet folytatni.
3858. dóraboglárka
2014. okt. 12. 19:50
Gyereket szeretnénk már egy éve,valaki tudja,hogy ha mégis sikerülne abba kell hagyni a kúrát.
3857. dóraboglárka
2014. okt. 12. 19:48
Sziasztok.Egy hónapja csinálom a kurát,lement 3 kg de már egy hete nem méretkeztem.Amásodik terhességem után rajtam maradt kilók ellen küzdök,a cél 1o kg.64 kilóról indultam,kiváncsi vagyok a holnapi méretkezés eredményére.Mindent betartottam,egy kivételével.Minden héten megettem egy almát.Semmi nem hiányzik,csoki se,süti se csak a gyümölcs.
3856. Brigus36
2014. okt. 8. 16:50
Igen, azt a Szigfrid is mondja, hogy egy életre felejtsük el az olajat, olajos magvakat például. Csak zsírral főzzünk ezentúl. Én május végén hagytam abba, de azóta is zsírral főzök. Második hete csinálom újra, nekem már 1kg lement :). Én is nagyon élvezem. Egyenlőre még nem hiányzik az édesség. De ki kell bírnom, mert az előző kúrámban sütögettem mindenfélét, nem is fogytam akkor. Csak miután nem sütikéztem. Hiába zsírral, édesítővel, zabpehelyliszttel meg citrommal csináltam. Teljesen mindegy. Akkor megállt a fogyás is. Erre most nagyon kell figyelnem. :) Most sütöttem bőrös császárt. Imádom. Egy baja van, hamar elfogy :(.
3855. gabrietta (válaszként erre: 3854. - Schka)
2014. okt. 7. 07:56
Én még nem fejeztem be a kúrát, de tavalyelőtt lefogytam (más módszerrel) 11 kg és 3 hónap alatt vissza is kapkodtam. Szerintem a kúrát sosem szabad abbahagyni, esetleg néha lehet kicsit bűnözni,és nem kell szedni a reg-enort. Persze könnyű ezt mondani, látod tavalyelőtt nekem sem sikerült, de be kell látni, hogy nem létezik kúra, csak teljes életmód változás. Nagyon mértékletesen kéne enni, mert szerintem az a gond, hogy ha valamit megvonunk magunktól (pl édességet)és utána egy kicsit is eszünk belőle, szinte berobban a szervezetbe és nem lehet abba hagyni. Olyan mint a dohányzás,az ember leszokik róla, ki is bírja, aztán egyszer rágyújt és már vissza is szokott, mert nem bírja abbahagyni, utána meg iszonyatos akaraterő kell, hogy újra le szokj róla. legalábbis én így vagyok vele. Van egy kolléganőm, aki tök vékony, de mindíg odafigyel a kajára, mert tudja, hogy elhízna ha nem figyelne. Ha 1 kg hízik véletlen, rögtön nekiáll diétázni.Hát valahogy így kéne nekünk is. Szerintem.
3854. schka
2014. okt. 6. 21:34
Sziasztok! A kúra befejezése után hogyan étkeztek, hogy az elért súlyt megmaradjon? Én egy évvel ezelőtt lefogytam 10kg-t 10 hónap alatt, és most 20 kg-val több vagyok.
3853. gabrietta
2014. okt. 6. 16:41
1 hónap után - 4 kg. Szinte hihetetlen ilyen étkezés mellett, de betűre pontosan betartom. Egy falatot se bűnöztem, igaz, valahogy nem is kívánom az édességet és a tejterméket sem. Azt hittem, sokkal nehezebb lesz megállni. Lehet hogy később fog rám törni a farkas éhség (mármint édességileg)? Napi háromszor eszek, azért próbálok figyelni a kalóriára és közbe sem eszek egy falatot sem. Heti 2 torna és néha még plusszba bicigli és séta.
3852. Brigus36 (válaszként erre: 3844. - Petja17)
2014. okt. 5. 12:51
Visszajött a 10kg, amit tavasszal leadtál?
3851. Brigus36
2014. okt. 5. 12:49
Ja én is a tavasszal megmaradt fél üveget kortyolom, semmi baja szerencsére. Most rendeltem újat :).
3850. Brigus36
2014. okt. 5. 12:46
Sziasztok! Ma lesz vége az első hetemnek, fél kilót fogytam. Ismét nagyon élvezem a kúrát :). Zsíros pirítós, sült oldalas, gulyás leves, sült bőrös császár......ááá, ezek Isteni finom dolgok. Mellé paradicsom, paprika (kivéve a gulyás leveshez :D). Esténként egy fehér grapefruit :). Tök jó! Most sütök a családnak pudingos szeletet, tudom, hogy Isteni, de nem érdekel :D. Nekik sütöm :D. Szerencsére a borunk is szar lett az idén.....nem fog fájni a szívem utána :DDD. Szóval ezért nem lehet almát...értem....akkor így jártam. Sütőtököt se lehet, ugye? Pedig abból nem lehet pálinkát főzni :D Bár én már hallottam dió pálinkáról meg parlagfű pálinkáról is, fene a gusztusukat....de ők tudják. :D Én heti ötször tornázom, egy órát, imádom. :) Puszi mindenkinek!
3849. asparagus (válaszként erre: 3848. - Petja17)
2014. okt. 4. 12:33
Jobbulást!
3848. petja17 (válaszként erre: 3847. - Asparagus)
2014. okt. 3. 11:14
én is hétfőn :))) de nekem két üvegem van csak :) tornázok minden nap, de képzeld lett egy csontkinövésem a talpamon eléggé fáj, így nehéz tornázni is :/ jövőhéten konzultálok dokival :S
3847. asparagus (válaszként erre: 3846. - Petja17)
2014. okt. 2. 15:54
Te hol tartasz? Én hétfőn kezdtem :)
3846. petja17 (válaszként erre: 3845. - Asparagus)
2014. okt. 2. 13:05
majd kúra után megisszuk pálinka formájában :)
További ajánlott fórumok:
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Internetmegosztás routerrel. Van valakinek tapasztalata róla?
- Eskövői tapasztalatok megosztása!!
- Ajaktetoválás tapasztalatok megosztása
- Családjogban nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédet keresek. Vagyonmegosztás bonyolult! Segítsetek!
- Lupus (SLE) tapasztalatok megosztása